Belsimpel.nl
Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
Deze score is gebaseerd op 9953 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Belsimpel heeft de Samsung tablet netjes verstuurd en snel bezorgd!
Het bestellen ging simpel.
De verpakking was goed en mijn dochter was blij met haar verjaardagscadeau!
Fijne site en makkelijk te bestellen.
Product was de andere dag in huis en werkt perfect. Kortom TOP!!
Snel en netjes geleverd en een mooie aktie
Belsimpel is een hele goede fantastische winkel met goede webshop en uiteraard met goede service en een snelle levering. Ik heb al een paar keer via de Belsimpel.nl webshop een leuke aankopen gedaan waarbij de verzending soepel verliep. Ik geef Belsimpel een 10+
iPad werd eer snel geleverd en tegen een goede prijs
Mijn nieuwe mobiel koop ik altijd bij Belsimpel. Het was nu de eerste keer dat het niet helemaal oké was; doosje was niet verzegeld en de scherm protector zat er niet op. Uiteindelijk kreeg ik een scherm protector toegezonden maar daarmee werkt de vingerprint niet meer. Wel blij met mijn telefoon.
Veel keuze mogelijkheden, duidelijke omschrijving en perfecte telefoon ontvangen.
Alles is netjes verlopen, zoals ze het aangeven, Zeer vertrouwd adres waar je een telefoon met een gerust hart kunt kopen,
Belsimpel heeft heel scherpe aanbiedingen van goede producten. Twee keer scheelde het meer dan 40% met Coolblue en Bol.
Ik bestel vaker bij belsimpel en altijd de beste prijs en heel snel in huis perfect geregeld
Een prima tablet dat belooft wat het doet, scherp beeld en snel genoeg voor dagelijkse dingen en filmpje kijken.
Ik heb tot nog toe geen problemen ervaren bij belsimpel. De prijzen zijn over het algemeen ook scherp.
Makkelijk bestellen, snel geleverd
Belsimpel is al jaren mijn favoriete telefoonwinkel, koop hier jaarlijks toestellen, hoesjes en screen protectors en sluit abonnementen af, het loopt altijd zo als verkocht, en zit het is tegen dan lossen ze dit netjes op, klant is koning. Fijne service!
Prima aanbieding en snelle levering
Snelle en strakke webwinkel. Niets op aan te merken.
Goede prijs en service, ook extra uitleg voorhanden wanneer nodig!
Zeer goed en betaalbaar.
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering
Alle info is duidelijk op de website te vinden. De mobiel is exact hoe die afgebeeld staat. Belsimpel heeft een snelle, duidelijk verzending. Alles Top! De mobiel doet het geweldig. Ik ben helemaal blij.
Makkelijk om te bestellen en supersnel bezorgd en ook nog 130,- goedkoper dan in de winkel
Ik vind t perfect, mooie aanbiedingen, prima prijs, snel geleverd
Dit is al de derde telefoon die ik bij Belsimpel heb besteld, en niet voor niets. Altijd een snelle levering en scherpe prijzen. Een terechte aanbeveling.
Mobieltje besteld ca. 15:00 smiddags, de volgende ochtend voor 10:00 zonder extra kosten geleverd. Top!
veel keus, prima prijs in vergeljking met andere sites, en snelle levering ondanks de feestdagen in december.