Cameranu
8.9
Deze score is gebaseerd op 13708 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb bij CameraNu een Canon R7 gekocht. Wat ben ik blij met deze aankoop. Ben netjes te woord gestaan met al mijn vragen over deze camera. Geen vraag was te gek of raar. Ik heb alle tijd gehad om te beslissen of ik tot aankoop overging. De advisering en ook de uitleg waren prima. Het inruilen van mijn huidige camera en een bij behorende lens ging vlot en snel. Kortom voor mij een zeer goede aankoop en ik kan iedereen CameraNu is Utrecht aan bevelen.
Vanuit mijn eigen ervaring als verkoper in de fotohandel, heb ik een heerlijke flashback gehad op mijn mooie tijd. Ik ben fijn geholpen door Koen, die de tijd nam en en in ongedwongen sfeer samen met mij tot de ideale cameraset is gekomen. Daarnaast een marktconform inruil gekregen voor mijn oude set. Reden om terug te komen of als je eens niet online wilt kopen. Het cijfer 9 gegeven in plaats van de 10, omdat je altijd uitgedaagd moet worden als medewerker en organisatie. Maar dat gaat ze wel lukken.
Een uitstekende winkel. Ik heb een drone DJI mini 4 pro fly more gekocht met wat extra's. Alles in 1 keet geleverd na 1 dag. Uistekende service. Na wat informatie bij klantenservice, waar uitermate vriendelijk te woord gestaan werd, werkte alles. Ik ben bijzonder tevreden over de algehele afwerking en ben een zeer tevreden klant. Ik raad Cameranu zeker aan.
Rob
Goeie service. Kundig personeel. Snel levering mogelijk indien niet voorradig. Correcte prijzen
Camera gekocht in Groningen, goed advies gekregen, duidelijke uitleg, verkoper die met mij mee dacht en de tijd nam. Daarnaast fijn gefilisofeerd over het leven. Zou er direct weer camera kopen om voor mijn bierfoto's voor Facebook pagina Bierbrouwerij Nederland. Dus een 10
Goed product/prijs
De site is gebruiksvriendelijk, klantenservice is goed: als er een artikel niet leverbaar is, of de levertijd wat langer duurt krijg je altijd wel netjes een email van de klantenservice. En met het personeel in amsterdam heb ik ook goede ervaringen. Je wordt altijd redelijk snel geholpen. Af en toe is het een beetje druk in de winkel, al snap ik dat ook wel weer. Het is gewoon een goede camerawinkel.
Prima geholpen, deskundig en vriendelijk. Prachtige zaak.
Top service
Gebruikte canon 7d mk2 gekocht. De staat is als nieuw, en dat klopte ook echt. Communicatie met de winkel loopt perfect. Zondag avond besteld, maandag in huis!
My lens broke the night before and I was so happy to find Cameranu because of the fast delivery service! The lens arrived the next day on time and was in great condition for the price. In terms of fast and convenient purchase and delivery, excellent value for money, I can't recommend Carmeranu more.
Demomodel printer gekocht die niet voldeed aan mijn verwachtingen. Zonder enig probleem retour genomen en geruild tegen een nieuw exemplaar.
Momenteel wordt nog gekeken of ze me kunnen helpen met een softwareprobleem dienaangaande dus service "tot het gaatje"
Ik heb een paar weken geleden een nieuwe camera met extra zoomlens gekocht bij Camera.nu. via de website kon ik mij al verdiepen in welke keuze ik zou maken. Uitgebreide uitleg over functionaliteit en handzaamheid, en zelfs gelijk doorgelinkt naar combideals. Super! Ik heb online een bestelling geplaatst en ontving in de winkel bij het ophalen nog meer informatie. Vriendelijk personeel en alle tijd voor de klant.
Blij dat ik jullie winkel heb gevonden. Op naar Sotland met mijn mooie camera.
Vriendelijke medewerkers in de winkel. Eén product dat ik graag wilde was niet op voorraad, toen kon het makkelijk worden thuisbezorgd.
Grote keuze, eenvoudig vinden van producten en snelle levering.
Microfoons besteld voor een smartphone. Ik had ze snel nodig en ze werden diezelfde avond nog bezorgd.
Ik ben zeer goed geholpen met het kopen van een drone en het inruilen van mijn oude drone. Vragen werden snel beantwoord en alles was bespreekbaar. Top service!
Na aanschaf van een tweedehands drone waren er wat problemen, deze zijn goed opgelost. Dit en mijn vele eerdere ervaringen met CameraNu maken dat ik dit cijfer geef
Snelle levering, na aankoop gebruik kunnen maken van een nieuwe actie terwijl de koop al was gedaan. Zeer snel gereageerd zonder bezwaren. Was het overal maar zo.
Kwaliteit producten en altijd keurig ingepakt en (zeer) snel bezorgd. Ook goede ervaringen met ruilen en retourneren. Eigenlijk nooit iets op aan te merken
Ik bestel al jarenlang bij CameraNU en ga ook regelmatig langs in de winkel. Tot nu toe ben ik altijd erg goed geholpen, zowel online als in de winkel. De klantenservice is vriendelijk, deskundig en neemt echt de tijd om goed advies te geven. Je merkt dat de medewerkers kennis van zaken hebben, en dat geeft vertrouwen.
Wat ik ook waardeer is de snelle levering en het ruime assortiment. Alles is overzichtelijk en professioneel geregeld. Wel vind ik het jammer dat er weinig tot geen kortingen zijn, zeker als je er al jarenlang klant bent. Een loyaliteitsprogramma of extra voordeel voor vaste klanten zou een mooie toevoeging zijn.
Al met al ben ik erg tevreden en blijf ik graag bij CameraNU terugkomen!
Mooie en nette winkel, van te voren telefonisch contact gehad was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst aankoop snel gesloten en erg tevreden met mijn lens. Pentax DFA* 70 200.
Fijne en duidelijke mails rond verloop van mijn aankoop (DJI Neo). In goede staat ontvangen, geen valse beloftes.
Simpelweg ook de beste prijs met leuke extra’s (actie : geheugenkaart, beeldmakerspakket)
Prettig geholpen door aardige Dame die kennis van zaken heeft, ook was het bestelde er heel snel, dus binnen een dag ophalen. en goed product geleverd!!
Webcam gekocht, heel tevreden, goede prijs, snelle levering