Cameranu
8.9
Deze score is gebaseerd op 13709 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Webcam gekocht, heel tevreden, goede prijs, snelle levering
Niet op voorraad
Op de site staat vermeld op voorraad, maar het is helemaal niet op voorraad.
Dit is de twee keer dat het ons gebeurt bij Cameranu.
Waarde loos!
Voor ons NOOIT meer Camera Nu ❌👎
Wilde een Canon objectief laten repareren. Na onderzoek bleek reparatie niet mogelijk. Wat er aan de hand was werd niet beschreven. Communicatie met Camera u ging vervolgens 7x over het gerepareerde onderdeel. Nu ook weer, u heeft iets gekocht bij CameraNu, wilt u ons reviewer. Ben dus niet tevreden over CameraNu.
Mooi statief gegekocht tegen een goede prijs en zeer goede kwaliteit. Zeker aan te raden!
Prima spullen. Snelle levering
Recent een aankoop gedaan welke in de week erna werd afgeprijsd, was geen probleem verschil werd direct retour betaald.
Verder alles netjes verlopen goede service!
Ik heb bij cameranu de insta360 x4 bundel gekocht. In eerste instantie was ik een beetje wantrouwig omdat op de website stond leverbaar in 5 werkdagen maar in de bevestiging mail stond weer iets anders.
Contact opgenomen met de klantenservice en bleek het om 1 artikel te gaan in de bundel die wat langer duurde om te leveren. Ze hebben me goed geholpen en een goed alternatief geboden, het ene deel nu ontvangen het andere deel later.
Goed geholpen dus en ook een snelle levering. Ik ben tevreden!!
I think they have good products and even second hand products are well maintained.
They repair services could have been faster.
In Groningen aantal lenzen ingeleverd. Daaruit een nieuwe lens aangeschaft. Allemaal top geregeld. En zeer tevreden.
Snelle levering en duidelijke product beschrijvingen
Sinds ik een keer bij deze winkel ben geweest ga ik voor mijn cameraspullen altijd naar Urk vanwege de prettige service. Natuurlijk willen ze je graag iets verkopen, maar het voelt niet opdringerig. Ze geven goed advies. En ik voel me als klant gewaardeerd en gezien. Ik kom daarom steeds terug.
Action-cam besteld bij CameraNu. Prijs was het laagst, service is zoals ik gewend ben. Volgende dag had ik de camera keurig thuis.
Zeer tevreden! Je wordt vriendelijk geholpen met echte aandacht voor wat je nodig hebt. De service is top, en het personeel is duidelijk vakbekwaam. Ik kreeg eerlijk en duidelijk advies, afgestemd op mijn wensen. Aanrader!
Goede site, snel gevonden wat ik zocht.
Cameranu heeft altijd heldere en aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen. Voor kleinzoon (16 jr) een Nikon D610 gereserveerd en samen met hem opgehaald. Heldere uitleg bij z.g.a.n. fototoestel. Alles nog keurig in de doos, compleet met alle accessoires. Kleinzoon zocht een passende fototas erbij die, thuis in gebruik genomen, van binnen bleek kapot te zijn. Kleinzoon heeft gelijk telefoontje eraan gewaagd en na een foto van de schade te hebben opgestuurd werd hem een nieuwe beloofd. De volgende dag had hij hem al thuis. Chapeau!!
Uitgebreide omschrijving van de producten en snelle levering
Goede service en vakkundige hulp. Dankjewel Ron!
Een tweedehands lens besteld. Helaas verkeerde lens ontvangen. Één e-mailtje gestuurd en het was geregeld. verkeerde lens teruggestuurd en de juiste lens ontvangen. De lens was in top conditie. Ik betwijfel zelfs of het wel echt tweedehands was. Originele doos en plastic zaten er nog omheen. Goede service en heel blij met prijs/kwaliteit.
Geweldige service en kwaliteit
deskundig personeel, vriendelijke bediening.
Beschermdoppen voor mijn verrekijker besteld, waren nergens op voorraad, zo ook niet bij CameraNu. Ivm eerdere fijne ervaringen met CameraNu gekozen deze hier te bestellen. Het bleef een tijd niet leverbaar maar ik heb 2 maal een update mail gekregen over de status. Erg fijn! Uiteindelijk netjes geleverd! Later ook een nieuwe camerabody via deze site besteld ik ben helemaal happy!
De service van Cameranu (Apeldoorn) in combinatie met Zeiss Nederland hebben wij als geweldig ervaren. Onze wildcamera is gemolesteerd door een grote bonte specht waardoor de IR sensor is beschadigd. Gevraagd naar een nieuw onderdeel kregen we te horen dat we gratis een nieuwe camera opgestuurd krijgen. Deze nieuwe camera hebben we inmiddels binnen. Super service, heel hartelijk dank. Zo kan het tegenwoordig dus ook nog !!!
De bestelde monopod was hier aantrekkelijk geprijsd en de verzending erg snel.
Precies wat ik van een online bestelling verwacht.
Fijne en snelle ontvangst van mijn bestelling.
Hele fijne webshop met extreem goede klantenservice..kan een voorbeeld zijn voor velen. Ik heb hier best wat gekocht en altijd snel geleverd. Is het niet op voorraad dan kreeg ik pro-actief een alternatief aangeboden.
Ga vooral zo door