Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23071 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Robert 22-09-2025
Goede prijs, snelle levering. Goede klantenservice, reageerden vriendelijk en snel.
Simone22-09-2025
Ik ben tevreden over het artikel dat ik besteld heb. De levertijd was zo als afgesproken. Het product werd netjes afgeleverd
MichelD22-09-2025
Alles is probleemloos verlopen, van de selectieprocedure, aankoop en de levering.

H. Witsmeer22-09-2025
Overzichtelijke shop en zeer vriendelijke bezorgers.
Robbert22-09-2025
Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Prettig en deskundig contact met de klantenservice en zeer snelle levering
Rinus21-09-2025
Prima geregeld. Mooi op tijd en netjes afgeleverd.
G.louwerens21-09-2025
Zeer goede website Erg klantvriendelijk Goede service.
Grinwis20-09-2025
Zoals inmiddels gewend van Bemmel en Kroon, geweldige service en tegen scherpe concurrerende prijs.
PeRcH7220-09-2025
Ik ken Bemmel & Kroon niet, maar ben uiterst tevreden. Waar andere ketens (Coolblue/Mediamarkt/Bol.com) allemaal dezelfde prijzen hanteren, kwam ik bij Bemmel & Kroon goedkoper uit dan bij hen. Product binnen 1 dag geleverd via een goede koerier, dus geen DHL, die de pakketten gewoon voor de deur zet of in de papierbak gooien. Gewoon alles is prima gegaan, van aankoop tot levering!
S. 20-09-2025
5.0
5.0
de jongens die de koelkast hebben geinstalleerd waren super behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. ze hebben top werk afgeleverd. toen er een uitdaging ontstond moesten ze hun ‘manager’ bellen. deze dam was op alle mogelijke manieren klantpnvriendelijk, niet meedenkend en weigerde de klant (ik dus) te woord te staan. ik kon haar stem horen, ze zou geen manager mogen zijn. de mannen die bezorgden geeft ik een dikke negen, voor het vinden van oplossingen en klantgerichtheid. hun manager, deze dame zorgt ervoor dat ik niet meer zal bestellen bij dit bedrijf.
Hanna B20-09-2025
4.0
4.0
Jonge gastjes die wel goed waren in het snel de trap optillen van de wamachine maar hem slordig achterlieten: snoer en slangen slordig door ekaar lopend en niet vastgezet maar het ergste na afloop een grote plas water onder het apparaat omdat een aansluiting lekt.
Edith19-09-2025
Geweldige service, en snel geleverd
Asr197719-09-2025
Concurrerende prijzen en goe de klantservice.
Andre19-09-2025
Zeer snelle levering , een dag van te voren tijdsindicatie gekregen en een kwartier van te voren gebeld .Tot nu toe zeer tevreden met onze koel/vriescombinatie aankoop.
Anoniem19-09-2025
Goed prijs, goede levering, geweldigde klantenservice!
Werner18-09-2025
De website is overzichtelijk, de producten zijn op voorraad ... en de prijs is goed!
Onno18-09-2025
Probleemloze aanschaf en bezorging. Zeer snel. Enige is afleveren tot aan de deur qua 35 kilo
Henk18-09-2025
Duidelijke site. Gebeld in de avond voor prijzen. Nette opgave ontvangen en snelle service. Tevreden klant
Supergoed17-09-2025
Gisteren besteld en vandaag al gebracht door 2 aardige mannen van Dynalogic die m door achterdeur hebben gezet ondat voordeur te smal was. Prachtig product., koel/ vriescombinatie.
Drenkelford-Bakker17-09-2025
Dinsdagavond om 21 uur online besteld en woensdagmiddag om 14 uur bezorgd door 2 keurige jonge mannen. De inbouwkoelkast van 122 cm hoog zelfs naar de 1e etage gebracht, zodat mijn man ik dat niet samen hoefden te doen. Top service van de heren! Aansluiten kunnen we zelf.
Sabine 17-09-2025
Snelle service, fijn contact, snel ontvangen.
Eric17-09-2025
Ze verkopen nieuwe wasmachine met schade en weigeren te repareren en of terug te nemen. Advies koop hier nooit wat !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rob17-09-2025
Ben goed geholpen door de medewerkers, zowel telefonisch als via mail. Duidelijke orderbevestiging en factuur.
de Weert16-09-2025
Na een prima verkregen offerte, keuze snel gemaakt. Met twee dagen de droger in huis!
Dorothee 15-09-2025
Goede prijs, mooi product. Prima aflevering! Top!