Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 23070 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
We hebben hier al vaker besteld, altijd tevreden over de producten en de service. Altijd topproducten gehad. Fijne levering met een goed tijdsbestek.
B&K verkocht het apparaat dat wij wilden. De omschrijving was compleet en -anders dan bij andere webwinkels- konden we het oude logge apparaat voorzichtig laten uitbouwen het nieuwe zware apparaat laten inbouwen. Dat werd zeer professioneel en netjes gedaan door AJTEC uit Berkel en Rodenrijs.
Nieuwe wasmachine, bij eerste gebruik bleek er een kleine lekkage te zijn onder de machine. Na contact is de machine omgeruild voor een nieuwe binnen 2 dagen. Dus buiten een scherpe prijs ook nog eens super service!
Top en makkelijk te bestellen
De laatste keer was de ervaring wat minder, voorheen altijd prima. Dit keer ging het mis bij de inbouwservice waardoor we 3 weken op onze nieuwe vriezer moesten wachten. Slordig want op de nota stond het duidelijk vermeld.
Goede webshop maar over plaatsen en aansluiten niet tevreden (droger staat in de gang in plaats van op de wasmachine
Duidelijke informatie over product en bestelling, goede communicatie en snelle levering
Super fijne ervaring. Laagste prijs die ik online kon vinden, bezorging kon ik makkelijk zelf inplannen en zowel onze vriezer als wasmachine werden netjes thuis bezorgd en op de juiste plaats neergezet.
Online nieuwe wasmachine besteld, deze was gunstig geprijsd en werd volgende dag al geleverd! Met paar vragen de klantenservice gebeld, werd vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.
Het bedrijf is bij mij niet bekend. Maar nu ik een koelkast hier heb besteld ben ik blij dat hier heb besteld. De bezorging is zeer goed. Koelkast is netjes klaargemaakt voorgebruik en werkt uitstekend.
Duidelijke communicatie en goed werk. Komt afspraken na en is flexibel bij nodige aanpassingen en regelt het direct. Echt goed!
Ik koop graag bij Bemmel en Kroon. Komen hun afspraken na, zijn onwijs goed bereikbaar, flexibel en super netjes. Complimenten aan helpdesk en de bezorgers.
's Avonds een wasmachine besteld, meteen de volgende middag geleverd, kan niet beter!
Na de bestelling was mijn aankoop binnen 2 werkdagen bezorgd.
De track and tracé is super goed zodat je precies weet wanneer je product bezorgd gaat worden.
Top klasse
Veel producten en snelle service
Fijne snelle levering. Keurig achtergelaten. Alle afval meegenomen. Vriendelijke mensen.
Snel en vakkundig afgeleverd
Breed assortiment, scherpe prijzen (al moet je ze af en toe emailen). Goede inbouwservice.
Bezorging was PERFECT, snel, voorzichtig en vooral… met een grote glimlach!!
Zondag nieuwe wasmaschine besteld, maandag middag al geleverd en rap geïnstalleerd door de vriendelijke koeriers. Smsje met het precieze tijdstip dat ze kwamen was netjes, en klopte precies.
Snelle keurige levering!
Beide chauffeurs waren niet te beroerd om de wasmachine in het wasmeubel te plaatsen en de bestaande droger ook ivm de lokatie van de waterkraan en afvoer.
Zeer goed en zeer tevreden ook
Overzichtelijke winkel waar ik al meer dan 15 jaar mijn witgoed koop. Prijzen zijn logisch, communicatie is snel en duidelijk en bezorging is prima geregeld.
Netjes naar boven gebracht, de droger moest op mijn wasmachine dat hebben ze gelijk geregeld en hij is netjes aangesloten en werkt.
Goede prijs, snelle levering.
Goede klantenservice, reageerden vriendelijk en snel.