Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23070 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Henk05-10-2025
Alles top geregeld. Bestellen makelijk. En goede bezorging
Inja05-10-2025
Ik heb gezocht naar een extra brede (90 cm) inbouw oven. Mijn blik viel op Bosch. Ik las in 1 review dat er geen stekker aan de oven zit. Voor een oven van 1300 euro vond ik dat wat vreemd. Voordat ik ging bestellen heb ik de klantenservice gebeld. Mij werd bevestigd dat er natuurlijk een stekker aan zou zitten. Vandaag de oven ontvangen: géén stekker! Ik bel de klantenservice weer. Antwoord: ‘wij kunnen u niet helpen. Bestel zelf maar een stekker’. Niet te geloven! Nadat ik mijn ongenoegen heb geuit, kan ik nu zelf naar de Praxis om een stekker te kopen, deze zelf monteren en mag ik de stekker bij Bemmel en Kroon declareren. Hoera….
Marco 04-10-2025
Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

J. Worthington 04-10-2025
Goed afgeleverd en aangesloten
Paul03-10-2025
Eerst wezen kijken in de winkel ter oriëntatie. Maand later op internet opgezocht en besteld. Website is ook top in orde,voor de bezorging keuze uit 3 dagen . Besteld en via dynalogic bezorgd ,zeer tevreden
Merlijndt02-10-2025
Super snelle levering, hele goed prijzen, groot aanbod, goede bezorgservice. Niets op aan te merken eigenlijk
K.v.d.Kwaak02-10-2025
B&K heeft zeer deskundig personeel dat je gericht helpt bij je keuze. Er zijn in de showroom voldoende voorbeelden aanwezig om tot de juiste keuze te komen, in ons geval een 90 cm inductiekookplaat. Alle merken en apparaten zijn overigens leverbaar en tegen zeer scherpe prijzen. De huisinstallateur heeft vervolgens binnen de afgesproken termijn het apparaat in de bestaande keuken netjes en werkend geïnstalleerd.
Brenda 02-10-2025
Vandaag zijn de keukenkasten bezorgd. Moest allemaal 3 hoog in een oud huis. Hulde aan de 2 bezorgers. Alles keurig naar boven en blijven lachen. Bezorghelden!!
inductie kookplaat02-10-2025
Ik heb voor deze shop gekozen op basis van een eerdere aankoop bij Bemmel en Kroon. Ook deze keer ben ik weer zeer tevreden, aankoop en montage, alles weer perfect geregeld.
Peter01-10-2025
alles volgens afspraak en product zoals verwacht
Ferry01-10-2025
De webwinkel levert een defect fornuis, maar weigert deze - binnen de zichttermijn van 14 dagen - terug te nemen. We hebben deze zaak uit handen gegeven aan onze jurist, wat een wanpraktijken. Uiterst arrogante partij die blijkbaar eerst een standje van de rechter nodig heeft.
FP01-10-2025
Bijzonder slechte ervaring met dit bedrijf! Sterk advies om hier geen zaken mee te doen! In eerste instantie leek alles goed te gaan. Wasmachine was keurig geleverd, maar vanaf toen begon de ellende. De wasmachine was vanaf het begin al defect. Dit bleek pas nadat ik zelf had geconstateerd dat er zwarte rook uit de machine kwam. Na contact te hebben gezocht met Bemmel en Kroon volgde een lang traject van meerdere reparaties die alleen maar meer problemen met zich mee brachten. Reacties van Bemmel en Kroon bleven uit na veelvuldig contact te hebben gezocht via telefoon en mail. Enige wat zij deden was doorsturen naar Bosch zelf. Dankzij Bosch wordt de machine nu vervangen, want zij zagen wel in dat de machine al vanaf het begin ondeugdelijk was en staan gelukkig voor hun producten en hun service. Van Bemmel en Kroon hoef je geen service te verwachten. Zal er echt nooit meer zaken doen met dit bedrijf!
Marielle30-09-2025
Onder de indruk van de service en de snelheid van reageren op advies vragen en /of informatie. Producten zijn vandaag conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker mijn volgende witgoed ook hier gaan bestellen
Remmers29-09-2025
Diepvries gekocht op een zondag en de volgende dag geleverd. Goed op de hoogte gehouden van het tijdblok en tijdstip van levering. En zeer vriendelijke bezorgers die de bestelling netjes afleveren. Zal deze webwinkel zeker bij andere aanbevelen 👍🏻
MLV29-09-2025
Goede service, scherpe prijs en heldere communicatie
Leikamaja29-09-2025
de service is goed en de bezorgers zijn behulpzaam en netjes , en vriendelijk compliment
A.M.P. van der Burgt 29-09-2025
Een duidelijke webshop met scherpe prijzen en voor mij een unieke ervaring wat levering betreft. Zaterdagmiddag een koelkast van Liebherr besteld en zondagochtend om 11.00 uur geleverd. Netjes binnen gezet door de bezorgers. Koelkast/vriezer was goed beschermd door de originele verpakking en daardoor zonder beschadigingen.
Arie Schuring28-09-2025
Bemmel&kroon levert niet ondanks de toezegging op de site van voor 22 uurbesteld de volgende dag gelevert. Nu voor de 2e maal wordt de levering weer later. Er slechte zaak nuhet een koelkast betreft.
Ronald28-09-2025
Goede service door behulpzame bezorgers. Alles afgehandeld volgens afspraak en dat is erg fijn.
Jan van Leeuwen 27-09-2025
Al meerdere apparaten gekocht bij Bemmel & Kroon. Alles is onbeschadigd geleverd, top. Ook het transport bedrijf heeft met zorg alles afgeleverd en stipt op tijd. Zowel Bemmel & Kroon en Dynalogic communiceren op uitstekende wijze. Gewoon goede bedrijven.
Nlatjha 27-09-2025
Toegankelijk en product precies zoals omschreven gevonden zonder poespas
Sjoerd26-09-2025
Goede prijs en snel geleverd op zelf te bepalen moment
Tamara26-09-2025
Goede service, ook met bestellen en fijne bezorging en installatie!
Paul26-09-2025
Snel en goed en goedkoop
Gertjan25-09-2025
savonds gebeld voor advies en aansluitend de bestelling gedaan via internet. De volgende dag al een nieuwe vaatwasser in huis tegen een zeer nette prijs. Deze werd gebracht door twee vrolijke chauffeurs van dynalogic. Dus binnen een paar dagen kon de afwas weer machinaal gedaan worden :-)