Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 23071 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Leuke aanbieding, heel snelle levering.
Goedkoopste aanbieding van een wasmachine en snelle vakkundige levering!
Prettig zoeken op de website en snel en prettig contact via de klantenservice. Helaas duurde de levering wat langer dan verwacht maar hierover werd duidelijk gecommuniceerd en de reden van vertraging was dat de vaatwasser naar de 1e verdieping moest wat door een externe partij wordt verzorgd.
Fantastisch mooie keuken, maar de beloofde service achteraf is waardeloos.
Na plaatsing nog wat rest punten welke, inmiddels bijna 1 jaar na dato, nog steeds niet opgepakt zijn. Zowel wij als onze monteur (vanuit Bemmel) moeten hier achteraan blijven zitten, vanuit service van Bemmel en Kroon horen wij niets.
Wij waren in eerste instantie hartstikke tevreden, maar een jaar later is dat niet meer voelbaar. Op dit punt zullen we Bemmel en Kroon dus ook absoluut niet (meer) aanraden
Inventum magnetron gekocht. Scherp geprijsd en supersnel geleverd op zondag.
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat zij de wasmachine die mijn voorkeur had, voordelig konden leveren
Goede prijs, prima levertijd en duidelijk communicatie mbt de levering.
Voor een mooie prijs en heel snelle levertijd, max 24u met bezorging op zondag! Geniet ik nu van een stille lekvrije koel/vries combinatie.
Meestal de voordeligste en goede service
Wasmachine met schade gekregen en gekocht als nieuw, zou verholpen worden maar tot op heden geen reactie meer.
Combimagnetron gekocht.
Telefonisch snel bereikbaar en vriendelijk geholpen.
Dag van bezorging word je goed op de hoogte gehouden.
Vriendelijke bezorger.
Kon dit bedrijf niet maar is mij heel goed bevallen.
Goede prijs, gemakkelijke keuze van onze nieuwe stofzuiger. Duidelijke bestel procedure, Uitstekende bezorgdienst.
''Het is zo gegaan als afgesproken"
Vriendelijke bezorgers die aardig en behulpzaam was Gaat helaas niet altijd zo maar bij Bemmel&Kroon wel.
dankje wel !
Ik had een wasmachine besteld maar niet op voorraad, ze hebben hem gelijk besteld bij de leverancier
Ruim een week gewacht zonder wasmachine
Ik bellen hoe of wat maar zou nog ff duren
Stelde de mevrouw voor om een andere te nemen op voorraad, die genomen volgende dag gebracht en aangesloten
Prima oplossing goede service
De bestelling verliep vlekkeloos. Ik had over de inbouw koel-vriescombinatie nog wat vragen en die zijn zowel telefonisch als per e-mail tot tevredenheid beantwoord.
Ook mijn complimenten aan het transportbedrijf. Via hun website en berichtenservice werden wij duidelijk op de hoogte gehouden en gesteld over de leveringsdatum en het verwachte tijdstip van levering.
Duidelijke website, goede prijs en supersnelle levering.
Gister besteld en vandaag gekregen. Al vaker bestelling gedaan, nooit klachten gehad en goede prijs
De beste prijs en service voor een witgoed artikel die bij veel leveranciers te verkrijgen is.
De beloofde e-mail , de dag voor levering, die mij een indicatie zou moeten geven in welke tijdsperiode de levering zou gaan plaatsvinden, is helaas uitgebleven.
Een bestelde afwasmachine bleek een lange levertijd te hebben. Gebeld en in het gesprek hierover kwam een vrijwel gelijkwaardige machine met een zeer korte levertijd aan bod. chapeau voor de wijze van meedenken voor mw M. van Bavinchoven.
Mooie prijs, hele snelle en nette levering en alles goed en snel aangesloten. Heel fijn!
Al vaker hier gekocht. Fijn bedrijf , fijne service.
Ordered at 21.00 and delivered the next day at lunchtime. Very efficient.
Overzichtelijk
Duidelijke communicatie
Duidelijk info, vriendelijk personeel, en goed contact met snelle levering
Heel heldere en duidelijke website. Eenvoudig in gebruik.
Prijzen zijn ook concurrerend.
En morgen bezorgen is ook echt morgen bezorgen.
Er wordt gedaan wat wordt beloofd!.