De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool Whirpool WPM 99W ADS BE Wasmachine op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze ontzettend mooie en stijlvolle, elegante wasmachine mogen testen voor Review.nl. Alle benodigde materialen waren erbij geleverd, installatie was daardoor in een handomdraai zo gepiept, zelfs voor alleenstaande moeder een koud kunstje. Vetluis is makkelijk te verwijderen bij deze wasmachine. De rubberen rand is met een prop papier heel goed en makkelijk schoon te maken. Het zeepbakje is makkelijk uit de wasmachine te halen, waardoor je het goed kunt afspoelen en daarna kunt laten drogen. De holte waar normaal het zeepbakje zit, is makkelijk schoon te vegen. Aangekoekte zeepresten zijn binnen no-time verwijderd. Verder heeft de wasmachine een eenvoudig bedieningspaneel, wat zich snel leest en ingesteld is.
Ik ben wel tevreden over deze wasmachine. Ik heb deze wasmachine een paar weken mogen testen om daarna mijn ervaring te delen. Het is een mooie wasmachine met veel opties, waarvan ik er uiteindelijk maar 2 gebruik: de eco stand en het korte programma voor een sport wasje.
Ik vind de ‘intelligente’ wasdosering heel onhandig, want ik wil dit per was eigenlijk zelf bepalen en dat kan nu niet. Het bakje is zo ook niet altijd leeg, dus ik kan niet wisselen met bijvoorbeeld rituals wasmiddel voor mijn handdoeken.. erg onhandig dus. Maar wel een schone was en daar gaat het om. De ruime trommel is ook heel handig en hij maakt niet veel geluid.
Ik ben zeer tevreden over deze wasmachine. Ik heb deze wasmachine enkele weken mogen testen om daarna mijn ervaring te delen. Het is een fijne, moderne wasmachine met een mooie uitstraling en veel opties. De wasmachine is gemakkelijk te gebruiken en de was komt er mooi schoon uit.
Van het automatische doseersysteem ben ik persoonlijk niet zo’n fan. Omdat je een bakje vult en de wasmachine zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel afstemt, is het bakje na gebruik niet altijd leeg. Dit maakt het lastiger om verschillende wasmiddelen te gebruiken, bijvoorbeeld voor witte of donkere was.
Verder is de trommel erg ruim. Handig voor het wassen van handdoeken of beddengoed. Ook de timer functie is, in deze dure tijd, erg handig wanneer je op een goedkoper moment van de dag wilt wassen.
Daarnaast is het een zuinige wasmachine die heel weinig geluid maakt. Ik ben erg tevreden!
Ik heb deze Whirlpool WPM 99W ADS BE Wasmachine mogen testen.
Na een paar weken gebruik ben ik tevreden over de Whirlpool WPM 99W ADS BE. De wasmachine is ruim, wat prettig is voor bijvoorbeeld het wassen van beddengoed. De wasmachine is stil en heeft handige technologie die het wassen net wat makkelijker en zuiniger maakt.
Wat ik erg en zinvol vind, is de automatische dosering voor wasmiddel. Je vult het reservoir met wasmiddel en de machine gebruikt ervan wat nodig is om de was schoon te krijgen. Geen geknoei meer of te veel gebruiken. Het 6th Sense-systeem werkt goed, het past het programma aan op de hoeveelheid was, dit bespaart tijd en energie.
De appfunctie is gebruik ik niet, maar kan me voorstellen dat sommige mensen dit een prettige aanvulling vinden.
De bediening op het apparaat zelf is duidelijk en logisch opgebouwd. Er zijn ruim voldoende verschillende keuzes programma's. De machine draait soepel en stil en de was komt er schoon uit.
Bij programma's met een lager toerental centrifugeren vind ik de was onvoldoende droog. Ik kies daarom voor het hoogste toerental (1400). Zelfs dan vind ik het nog onvoldoende droog voor de droger, dan centrifugeer ik het nog een keer. Dit vind ik een nadeel van deze wasmachine.
De Whirlpool WPM 99W ADS BE Wasmachine is een energiezuinig en modern apparaat. . Zeker de moeite waard als je veel wast en gemak belangrijk vindt.
Pluspunten:
Ruime trommel (9 kg)
Automatische dosering werkt goed
Energiezuinig
Makkelijk in gebruik
Goede wasresultaten
Minpunten:
Centrifugeren laat te wensen over
App is geen toevoeging
De Whirlpool WPM 99W ADS BE is een ruime en energiezuinige wasmachine die goed past bij gezinnen en veel was in één keer aankan. De 6th Sense-technologie maakt hem efficiënt, en de stille wascyclus is prettig in dagelijks gebruik.
De AutoDose-functie is handig maar vrij niche: hij werkt goed bij standaardgebruik, maar minder praktisch als je verschillende soorten wasmiddel wilt gebruiken (bijvoorbeeld voor wit, bont en kleur). De bijbehorende Whirlpool-app biedt extra mogelijkheden, maar in de praktijk wordt die vaak weinig gebruikt.
Kortom: een solide machine met slimme functies die waardevol zijn als je ze gebruikt, maar waarvan sommige features voor veel gebruikers eerder een leuke extra zijn dan een echte gamechanger.