Hisense WF3V843BB/BLX Wasmachine - Wasmachines

Hisense WF3V843BB/BLX Wasmachine
Hisense WF3V843BB/BLX Wasmachine
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 549,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense WF3V843BB/BLX Wasmachine op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p*****@c********17-12-2025

Goede wasmachine voor een betaalbare prijs

Een hele goede betaalbare wasmachine. Heeft veel programma's en dat is fijn. Wast perfect. Heeft een app en dit werkt top.
Pluspunten
  • App
  • Hoort hem bijna niet
Minpunten
  • Als 1 item in zit heeft hij last van niet centrifugeren
r************@h********23-09-2025

Hivreden

de producten van Hisense zijn eenvoudig in de bediening en hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding modern display voldoet aan de tijd. Na gebruik bevestigd.
Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • grote deuropening
Minpunten
  • kleur van de deur had van mij wel gewoon wit mogen wezen
n***********@l******05-08-2025

Prima wasmachine

Uitstekende wasmachine tot nu toe. Oude wasmachine was kapot, dus moest een betaalbare vervanger komen. Doet gewoon z’n ding zoals het hoort, maakt weinig geluid en staat stabiel. Veel keuze ook in wasprogramma’s. Heeft blijkbaar ook Wifi functies, maar dit nog niet uitgeprobeerd.
Pluspunten
  • Goed prijs
  • Goede kwaliteit
  • Veel programma mogelijkheden
Judith.lips17@gmail.com27-07-2025

Prima wasmachine!

Nu een aantal keren gebruikt. Bevalt goed! Wast schoon en is zeer stil. Veel keuze in programma's en op afstand te besturen.
Pluspunten
  • Stil
  • Startuitstel en op afstand