Hisense WF3V943BW/BLX - Wasmachines
Energieklasse A
"Blijer dan ooit met een wasmachine"
Ik ben super blij met mijn nieuwe wasmachine! 🎉 Ik heb hem cadeau gekregen van mijn opa en oma omdat ik voor het eerst op mezelf ben gaan wonen, en het voelt echt als een luxe. Het apparaat is makkelijk in gebruik, stil tijdens het draaien en mijn was komt er heerlijk schoon en fris uit.
Wat ik vooral fijn vind, is dat er genoeg programma’s zijn voor alle soorten was – van snelle wasjes tot grote ladingen. Ook het energiezuinige aspect vind ik heel belangrijk nu ik op mijn eigen kosten let.
Voor mij is dit echt een perfecte start in mijn nieuwe woning. Ik kan hem iedereen aanraden die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasmachine zoekt.
Pluspunten
- Stil in gebruik.
- Wast super schoon.
- Energie zuinig.
- Heel gebruiksvriendelijk.
Minpunten
- Geen
Aanrader - zeker voor grote gezinnen
Mooie wasmachine met grote trommel, ideaal voor grote gezinnen (wij zijn met 5). Gemakkelijk in gebruik met een programma voor huisdierharen (wij hebben een hond) en een reinigingsprogramma voor de machine zelf. Bovendien kan je de machine gemakkelijk verbinden met de ConnectLife app waardoor je ook de volledige controle hebt op afstand en waarschuwingen krijgt over wanneer je de filter moet kuisen ... Mooie, grote en praktische wasmachine!
Pluspunten
- Grote trommel
- Stil
- Gemakkelijk in gebruik
- Connectie met app
- Stevig
Minpunten
- tot nu toe geen