De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense WF3S9045BW3/BLX - Wasmachine - 9kg - Autodose - Energielabel A op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Inmiddels heb ik de wasmachine al een maand en ben erg blij met deze wasmachine. Ik mocht dit product testen.
De wasmachine heeft veel handige functies die mijn oude machine niet had. Het auto dose systeem was voor mij iets nieuws, ik bespaar op de wasmiddel en de wasverzachter, zie hierdoor dat ik voorheen met mijn oude machine eigenlijk teveel gebruikte.
Voor mijn familie van 4 is de machine ruim voldoende
Het wassen en centrifugeren gaat erg stil, waardoor ik deze ook in de avonden kan aanzetten als de kleine al op bed ligt. De autoprogramma is erg handig want de machine regelt zelf de programma's en zo bespaar je ook tijd. Ik had twijfels over de app voor gebruikt maar ik ben zo blij dat ik alles kan regelen via de app. Zo kan ik de tijden regelen wat mij uitkomt, ipv dat ik deze s'ochtends aanzet en pas s'avonds de was kan ophangen.
De touch paneel is handig in gebruik. Ik ben erg blij met deze wasmachine en de prijs is prima
Ik mocht deze wasmachine testen, en dat doe ik nu al 4 weken.
De wasmachine bevalt zeer goed, hij wast en centrifugeert zeer stil. Ook komt de was er fris en schoon uit.
Deze wasmachine heeft een auto dose systeem, dwz de was wordt gewogen en hij past automatisch de dosering van het wasmiddel en wasverzachter aan. Je kunt dit systeem ook uitzetten als je bv geen wasverzachter gebruikt of een ander wasmiddel wilt gebruiken dan er in je zeepbakje zit.
Hij heeft keuze uit veel programma's. De power wash en Quick wash zijn ook erg handig.
Je kunt ook met een handige app de wasmachine bedienen en zo de washulp gebruiken.
Ik vind deze wasmachine zeker een aanrader.
Ik heb de wasmachine aangeschaft nadat ik ook vlak doorvoor een droger met warmtepomp heb mogen testen. Door de positieve ervaring van de droger heb ik de wasmachine aanpast. Ik ben positief verrast door de prijs kwaliteit verhouding. De app hab ik al in gebruik voor mijn droger en daardoor was het toevoegen van de wasmachine in enkele seconde geregeld. De wasmachine heeft ene ruime keuze aan programma's, helaas nog niet allemaal kunnen testen maar het programma automatische programma en het sportkleding programma zijn echt top. Kom schoon en fris uit de machine en nog eens flink energiezuinig.
De automatische dosering is mij ook een flinke besparing, ik gebruik veel minder wasmiddel en wasverzachter. Naast het automatische programma heb donzen dekbedden gewassen wat nu met de grote trommel er makkelijk in en uit gaat. Ook hoor je de wasmachine bijna niet als deze aanstaat, hierdoor ook makkelijk uit zetten als de kinderen op bed liggen.
Op vraag heb ik deze Hisense wasmachine mogen testen. Vanaf instalatie tot en met nu ben ik meer dan verrast over dit apparaat. Hij is stil, zuinig en erg makkelijk in gebruik.
Met remote control kun je makkelijk het apparaat bedienen via de app. Zo kun je werkelijk alles instellen wat je handmatig op je apparaat ook kunt instellen. Zelfs de waterhardheid per wasbeurt is een van de mogelijkheden. Ook is je machine te koppelen aan je smarthome. Bij mij aan Google Home.
De autodose functie is ook erg aangenaam. In de maand dat ik hem getest heb heb ik pas eenmaal de wasverzachter hoeven bij te vullen. De was ruikt lekker fris en is ook mooi schoon als hij uit het programma komt.
Wanneer ik baby textiel moet wassen is het ook mogelijk de autodose uit te schakelen en manueel baby wasmiddel te gebruiken. Hierdoor is de machine van alle mogelijkheden voor ons gezin voorzien.
Het apparaat is dus erg makkelijk, zuinig en stil wat voor ons erg belangrijk is. Wij zijn heel erg tevreden over de wasmachine.
Ik heb deze wasmachine mogen testen, en ben er erg tevreden over. De wasmachine was goed schoon en heeft alle functies die je naar mijn mening nodig hebt op een wasmachine. De app maakt het gebruik van de machine erg makkelijk en kan je eventueel helpen met het juiste programma selecteren. De autodose functie maakt het leven een stuk makkelijker omdat de machine zelf de juiste hoeveelheden wasmiddel/wasverzachter toevoegt. Het autoprogramma is en erg fijn programma, dan regelt de wasmachine alles zelf en duurt niet te lang. De machine gebruikt weinig energie, wat weer positief is voor de energie rekening.
- Stil tijdens zijn verschillende programma's. fijn programma oa de quick wash en het automatische programma.
- mooi stoer design
- mooie grote van de wastrommel. er kan een mooie hoeveelheid was in per keer, ideaal voor een gezin met kinderen.
- auto dose sysyeem werk fijn. zo doe je zelf nooit meer te veel zeep per keer bij de was.
- zuinig in zn gebruik.
- een vergeten kledingstuk toevoegen tijdens het programma gaat ook makkelijk. pauze, kledingstuk toevoegen en starten weer.
- pluspunt: ze kwamen de wamachine thuis aansluiten. kon dezelfde dag nog wassen.
- was komt redelijk droog uit de machine na een programma.
- leuk snufje is de app die je kan gebruiken. hierop kan je de wasmachine 'volgen'