Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit - Warmtepads

Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit
Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 62,99 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 159 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b*************@g********30-12-2025

Mijn "warme redding" in de winter!

Mijn "warme redding" in de winter! Wat een topaankoop! De Inventum HN197V is de perfecte oplossing voor mijn gestresste rugspieren; de warmte ontspant me direct. Ook de extra warme voetenzone is heerlijk, nooit meer koude voeten in bed! ​Groot pluspunt: hij verbruikt bijna niets en kan de hele nacht veilig op een lage stand aanblijven. Bovendien heeft mijn partner (die liever koel slaapt) er totaal geen last van, de warmte blijft echt aan mijn kant. Een absolute aanrader. Ik kan nietmeer zonder.
Pluspunten
  • Werkt snel
  • Verbruikt weinig of niets
  • Kan enkel aan mijn kant van het bed
  • Aparte voetenwarming
u******@u*********30-12-2025

Inventum HN197V Elektrische Onderdeken

Inventum HN197V elektrische onderdeken 160x80 cm. Is een fijne elektricheonderdeken. Wordt lekker warm, geen koud bed meer, 1 uur voor het naar bed gaan de verwarming aan. Bespaart zeker op je gas rekening! De afmeting 160x80 is zeker een aanrader vergeleken met andere maten. Het heeft ook een twee standen schakelaar, voor de voeten en lichaam afzonderlijk in te stellen. Deze inventum elektrische deken 197V geeft zeker een toegevoegde waarde. Geen spijt van mijn aankoop, het zelfs heerlijk.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Lekker warm
  • Schakelaar voor lichaam/voeten
  • Afmeting 160x80
C.O29-12-2025

Ideaal

Ideaal: voeten apart verwarmen, timer, zachte stof! SUPER!
Pluspunten
  • zacht
  • timer
  • apart voeten warm maken
Rob28-12-2025

Warm bad!

5 nachten in gebruik in een ijskoude slaapkamer. Ongeveer 30-40 minuten voor het slapen stel ik beide delen in op stand 8. Vervolgens schakel ik het onderdeken uit (geen aardlekschakelaar). Het matras en dekbed zijn dan heerlijk warm en dat blijft zo gedurende de nacht, door de lichaamswarmte. De voetjes worden de laatste 1-2 uren wel wat kouder. Ik had het jaren eerder moeten aanschaffen!
Pluspunten
  • Snel warm
  • 9 standen
  • Separaat voetendeel
Minpunten
  • Kort snoer tussen aansluitpunt en bediening.
JannyB02-10-2025

Veilige betrouwbare XL onderdeken

Fijne XL 160x80cm onderdeken. Van een vertrouwd merk, veilig, warm en extra luxe door de apart bedienbare voetenzone. Kortom, erg tevreden met deze deken!
Pluspunten
  • Lekker ruim
  • Lekker warm
  • Extra door apart bedienbare voetenzone
  • Oververhitting beveiliging
  • Betaalbaar
Minpunten
  • Vanwege beveiliging iets minder warm dan mij oude
a***********@u*********30-04-2025

Heerlijke onderdeken met zone’s

Vind het een heerlijke deken met verschillende zone’s, zou hem weer kopen als deze stuk gaat(al hoop ik dat hij lang meegaat. Vind de prijs passen bij het product
Pluspunten
  • Apart gedeelte voor voeten
  • Meerdere standen verwarmen
a********@h******10-04-2025

Helemaal happy met een nieuwe onderdeken van Inventum.

Elektrische onderdeken van Inventum HN197V. Heel fijn is de aparte voeten zone. Ik had al eerder zo’n elektrische deken van Inventum en heb er meteen weer eentje gekocht toen bleek dat mijn oude het niet meer deed. Ik kan als het de nachten nog fris zijn niet slapen als het bed koud is. Heerlijk. Ik kan weer een aantal jaren mee vooruit. Helemaal happy.
Pluspunten
  • Snel opgewarmd
  • Fijne aparte voetenzone
Andre14-02-2025

Inventum HNV 197 V elektrische onderdeken

HN197V elektrische onderdeken gekocht bij Bol.com. Kwalitatief een goede elektrische onderdeken. Temperatuur goed instelbaar met uitschakel timer. Endatb er een turbo stand op zit. Wordt lekker warm geen spijt van mijn aankoop. Enige opmerking is dat het aansluitsnoer van de deken naar de bediening te kort is waardoor de bediening moeilijk op zijn plek te krijgen is waar je wilt, vanuit je bed kan je er dan moeilijk bij, aangezien ik al een ouder persoon ben. En de kwh dat je kan aflezen vindt ik een overbodige luxe. De onderdeken vind ik toch Top. Bespaaart toch gas nu kan je de cv verwaringming in de slaappkamer uit zetten. Geef 4 sterren omdat het snoer te kort is.
Pluspunten
  • Lekker warm
  • verschuift niet
  • zacht
  • Wasbaar
  • warmte regelbaar
Minpunten
  • aansluitsnoer te kort
  • KWh overbodige luxe
Beelen09-02-2025

Vertrouwde kwaliteit nu nog meer comfort!

Recent hebben we onze elektrische deken na 10 jaar vervangen. Na een week gebruik merken dat naast de vertrouwde 'Inventum'-kwaliteit het comfort zichtbaar is verbeterd. Top!
Pluspunten
  • Comfort
  • Verpakking
Minpunten
  • nvt
  • nvt
Jaap16-01-2025

Lekker warm de winternachten door

Prima verwarmende onderdeken. Ruime instelmogelijkheden en een ruim formaat. Dat voeteneinde afzonderlijk kan worden ingesteld is een geweldig pluspunt. Volledig individueel in te stellen qua warmte en tijdsduur. Comfortabel en een absolute aanrader.
Pluspunten
  • Instelmogelijkheden
  • Gescheiden zones
  • Formaat van de deken
  • Comfort
B************@k*********03-01-2025
Apart in te stellen lichaams en voeten temperatuur. Geïntrigeerd met een hoeslaken zodat de deken niet verschuift De timer is ook handig zodat hij na de ingestelde tijd vanzelf uit gaat. Ben zeer tevreden.
Martijn04-12-2024

Miskoop, niet kopen!

Vreselijk slecht. Continu storing. Bij heel veel gebruikers online dezelfde storing (E1) als wij hebben.
Minpunten
  • Continu storing in product
m**********@g********08-11-2024

Warm bed

Goed betrouwbaar product snel warm en gemakkelijk.
Pluspunten
  • Warm bed
  • Makkelijk bediening
Minpunten
  • Niks
g******@h**********29-10-2024

Geweldige deken

Heel erg blij met de elektrische deken HN197V. Na lang zoeken eindelijk één gevonden met aparte voetenwarmte en 9 standen zodat je zelf de warmtestand kunt kiezen die je fijn vindt.
Pluspunten
  • 9 standen
  • aparte voetenwarmte
Jan sneller11-10-2024

Elektrische onderdeken

Geweldig goed product. We zijn heel tevreden ook doordat het supersnel warm is en heel fijn te regelen is. Ook super dat er een aparte voetenwarmer op zit
Pluspunten
  • Snel warm
  • Aparte voetenwarmte
  • 9 warmtestanden
p*********@g********24-04-2024

Wat jammer...

T was een fijne deken, helaas al na 2 winters stuk. Nadeel was ook dat je elke dag opnieuw moet instellen en geen timer kunt gebruiken. Service van Inventum is waardeloos!
Minpunten
  • Slechte kwaliteit
J***@r************15-02-2024

lekker warm

de keuze is gevallen omdat de kwaliteit en prijsverhouding prima is. eerst alleen voor mezelf gekocht, maar mijn man vond het toch ook wel lekker warm. omdat hij langer is, hebben we gekozen voor de maat 160x80, wat een prima keuze is, aangezien ons ledikant 210x80 is.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • snel warm
Anneke Damen30-01-2024

Heerlijk geslapen!

Ik heb er heel lekker mee geslapen, echt super! Mijn voet waren de hele nacht warm! Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Meerdere standen
  • Lekker warm
  • Heel prettig
j***********@g********24-01-2024
Uitstekend product. Gekozen omdat op basis van voorafgaand onderzoekje op het internet. Met name aparte voetenzone bevalt uitstekend, de deken is snel op temperatuur, de schakelaar is gemakkelijk te bedienen (zelfs met gesloten ogen), de maat is goed (in mijn geval de grote) en het is nauwelijks zichtbaar dat er een elektrische deken onder het hoeslaken en de molton ligt. Het enige minpuntje is dat de deken 's nachts wel verschuift en 's avonds weer recht moet worden gelegd maar ik denk dat dat voor alle elektrische dekens geldt. Welterusten!
Lange electrische deken19-01-2024

Heel blij met deze LANGE electrische deken

Deze deken heb ik gekocht omdat de lengte 1.60 m is, er zijn weinig dekens die deze lengte hebben. Aan de boven en onderkant lopen de "verwarmingsdraden" door tot ca 10 cm van de rand. Het is ook mogelijk om de voetenzone apart in en uit te schakelen, ook kun je max 9 standen per zone kiezen. Met behulp van de timer kun je de deken op een bepaalde tijd uit schakelen ( max 12 uur) Klein nadeel is wel: bij het aanzetten moet je steeds, per zone aangeven op welke stand je wilt verwarmen en timer opnieuw instellen, in feite is dit wel zo gebeurd , bij veel mogelijk heden moet je ook veel instellen. Maar ook dat went ! Het is dus geen kwestie van aan /uit
Pluspunten
  • Lengte
  • Aparte zones , apart te bedienen
  • Automatisch uitschakelen
  • Lengte
  • Aparte zones , apart te bedienen
  • Automatisch uitschakelen
Minpunten
  • Steeds opnieuw instellen, maar dat went !
  • Steeds opnieuw instellen, maar dat went !
w***********@h**********17-01-2024
Dit is mijn tweede elektrische warmte deken, Wintertijd betekent voor mij koude voeten. Eerdere ervaring was al zeer positief. De concurrentie op elektrische onderdekens biedt niet deze mogelijkheden aan die dit product heeft. En dat voor nog steeds een heel redelijke prijs. Letterlijk en figuurlijk warm aanbevolen!
A.M.12-01-2024

Uitstekend product.

Wij vinden het beide een juiste investering in een goede gezonde nachtrust. Ook de anti allergiestand is een welkome bijkomstigheid. Een ander pluspunt is de zuinige ecostand. Al met al een goede aankoop.
Pluspunten
  • Voetenstand
  • Ecostand
d************@g********06-01-2024
3.0

Niet duurzaam !

3.0
Ik heb 2 maal deze deken aangeschaft, de eerste was na 2 jaar defect deze viel nog binnen de garantie , de tweede was na 3 jaar defect . Ik vind dit geen kwaliteit als je in acht neemt dat je alleen in de winter gebruik maak van dit artikel.
Minpunten
  • Aansluitpunt misplaatst
  • Gaat niet lang mee .
R.Ramakers18-12-2023

Bevalt prima

Lichaam en voetenwarmte is apart instelbaar. Geeft lekkere warmte af. En heeft een fijne grote afmeting.
Pluspunten
  • Lengte
  • Lichaam en voetenwarmte apart instelbaar
Manuela07-12-2023

lekker warm

mijn andere inventum onderdeken was kapot na 4 jaar dus moest ik een nieuwe kopen. kan niet zonder die warmte!
Pluspunten
  • afzondelijk instelbaar voeten en rug warmte
  • prijs