Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs - Warmtekussens voor huisdieren

Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs
Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 44,39 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

P**************@h**********31-10-2025

Inventum elktrische omslagdeken

Ik ben zeer tevreden vreden van het deken heb recent een reparatie aangevraagd bij bol.com dat ging niet meer heb geld terug gekregen en heb direct het zelfde deken besteld
Pluspunten
  • Je kunt de warmte instellen
  • Je kan de tijd instellen
  • Is al warm zonder dat hij opstaat
j*********@g********29-10-2025

Heerlijk voor herfst of winter avonden

Een heerlijke deken voor de koude herfst / winter maanden. Je kan de temperatuur regelen. En hij is zelfs uit wasbaar op 30C. Maar dat heb ik nog niet geprobeerd. De deken ziet er ook nog eens netjes en degelijk uit. Dus zeer tevreden met dit Inventum product.
Pluspunten
  • Heerlijk warm
  • goed regelbaar
  • Uit wasbaar op 30C
  • Ziet er netjes uit
1********@g********28-09-2025
Uitgebreid gezocht en geselecteerd in het aanbod aan omslagdekens. Moest erg goed uitzien in onze moderne woonkamer en natuurlijk goed presteren. De Inventum voldoet aan beide criterea en was zeker niet de duurste warmtedeken. Dus voor ons een prima keus.
Z*****@b****13-04-2025

Zacht, warm en zorgeloos!

Met één druk ligt m’n bed zacht en warm – voelt elke keer als verwennerij. Lekker simpel en ik hoef me geen zorgen te maken over de veiligheid.
c*********@g********13-02-2025

Ik kan niet meer zonder helpt spieren ontspannen

Heerlijk warm en dikke zachte kwaliteit deken. Kan in de was. Je voelt de warmte draad niet in de deken Behoud de warmte vrij lang na dat de deken uit is.
l*****@h******19-01-2025
Inventum is al jaren een merk. dat is bekend en zo nu en dan weer met wat nieuws komt in hun assortiment. Zoals de warmtedeken, het is een pracht die niet alleen lekker warm is maar ook zacht. Voor ons is dat pure verwennerij die ons tevreden stelt en blij. Alleen eronder of samen op de bank met deze superaankoop, waarvoor dank
l************@g********04-01-2025
Gewoon goede warmtedeken
a****************@g********19-12-2024
Prima warmtedeken. Heerlijk warm !! Eindelijk niet meer koud maar lekker warm relaxen op de bank !! Zeer tevreden
d********@l******02-12-2024
Van de Sint gekregen. Die wist precies wat ik nodig had. Een geweldige mooie en lekkere warme deken.
d*****@g********16-11-2024

Prima deken

Prima deken van goede kwaliteit. Dit is al mijn derde deken die ik van inventum heb gekocht..Een echte aanrader.
Pluspunten
  • Heerlijk warm met 9 standen
Natasja14-11-2024

Goddelijk warm

Het is een zachte deken met heel veel warmte. Is een aanrader voor de echte koukleumen. Verbruikt weinig stroom en is makkelijk in gebruik. Ik ben er blij mee!
Pluspunten
  • Zacht
  • Groot
  • Warmte in te stellen
  • Gaat na tijdinstelling vanzelf uit.
  • Gloeit nog ff na
Minpunten
  • Nvt
Margriet07-11-2024

Ik wil niet meer zonder

Wil niet meer zonder. Deze deken wordt goed en gelijkmatig warm. Hij is lekker dik en voelt kwalitatief goed aan. Ik heb andere dekens geprobeerd maar die werden niet overal even warm. Ben hier erg blij mee en het scheelt enorm in stookkosten in huis.
Pluspunten
  • Erg warm
  • Dik
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Warmte settings worden niet onthouden
l***************@i*********06-10-2024

Warm en zacht

Omdat ik het vaak koud heb zo ‘s avonds op de bank . En deze deken helpt heel goed en is naast warm ook lekker zacht.
Pluspunten
  • Groot genoeg
  • Goede temperatuur instelbaar
f******@u*********25-03-2024
Ik zocht een warme deken en dit type was precies goed, zacht, groot en veel instelbare temperaturen. Wordt snel warm en voelt heerlijk aan. De prijs is goed alleen het snoer zou iets langer mogen zijn.
m*************@h**********24-03-2024

Inventum drukte energie rekening omlaag

we hebben gekozen om een deken te nemen omdat het koud in huis is, de energie rekening hoog is. de denken is snel warme, gebruikt weinig stroom en de prijs ervan is niet zo hoog. Sinds dat we de deken gebruiken is onze energie rekening omlaag gegaan.
Pluspunten
  • snel warme
  • goedkoop
d**************@g********21-02-2024
Voor wat extra warmte. Heerlijk warm en zacht zo opgewarmd kan tot stand 9 met timer. Gekocht voor mijn man was ziek en nu gebruik ik hem heerlijk voor over je benen. Echt een topper zeker nu in deze dure tijd met de huidige gas prijzen.
R***********@l******21-02-2024

De deken bevalt goed

De deken is lekker zacht en lijkt van goede kwaliteit. Ook is de bediening goed en simpel te begrijpen. De standen verstelling en de tijd instelling werken goed. Hij warmt ook snel op.
Pluspunten
  • Lekker zacht
  • Snel warm goede kwaliteit
Minpunten
  • Snoer is 2 meter
  • Geen draadloze bediening
T.17-02-2024

Tweede exemplaar stuk

Slechte kwaliteit, in 3 weken tijd twee exemplaren stuk. (Review moet 75 letters)
Pluspunten
  • Warm
Minpunten
  • Snel stuk
  • Duur
a***********@h**********17-02-2024
Heerlijk comfortabele warmte deken!……………………………………………………………….een aanrader!..
Meita Cristina02-02-2024

Zacht en warm en energie zuinig

Ik vind dit product geweldig omdat ik koukleum ben en het product erg energie zuinig is in gebruik. De prijs bij de Aldi was maar €44,99 stukken goedkoper dan elders. Toppie 6 steren
Pluspunten
  • Energie zuinig
  • Wasbaar
  • Automatisch uitschakeling na 3 uur
Minpunten
  • Kabel is tekort
Topdeken!!30-01-2024

TOP DEKEN!!!

Update op 30/01/2024: Ik heb hem nu ongeveer 1 jaar in mijn bezit en het is een fantastische deken, hij is zacht en makkelijk in te stellen op 9 standen warmte en ook in te stellen op tijd, dan slaat hij vanzelf af. Ik zit er soms mee op de bank, maar ik gebruik hem ook in mijn bed, dan ga ik eronder liggen en dan mijn dekbed er bovenop, ik zet hem op 9 en dan is het genieten. kortom een echte aanrader!! Review van 27/01/2023: Ik raad iedereen aan om juist deze deken te kopen, heb hem uitgeprobeerd op alle standen en hij geeft heerlijke warmte, de stof is heel zacht kortom een TOP deken van Inventum!
Pluspunten
  • snel opgewarmt
  • heerlijk zacht en groot formaat
Minpunten
  • geen minpunt
Cynthia29-01-2024

Top, aanrader!

Het was een kerstcadeau voor mijn broer, en hij is er ontzettend blij mee. We wonen in een oud huis met elektrische verwarming, wat behoorlijk prijzig kan zijn. Met name de slaapkamers worden ijskoud. Dit deken heeft mijn broer enorm geholpen tijdens het studeren voor zijn examens. Hij liet me weten dat dit het beste cadeau is dat hij ooit heeft gekregen. Het houdt hem zo warm dat hij de verwarming zelfs uitschakelt en er nog steeds van geniet. Gewoonweg fantastisch. We hebben het deken via Bol.com besteld. Het kwam echter niet in een doos verpakt aan, waardoor mijn broer het al had gezien toen het werd geleverd. Ik vind dat hier extra op gelet zou moeten worden, vooral tijdens de cadeauperiodes. Na ongeveer twee weken ontdekte hij helaas dat het deken defect was. Gelukkig hebben we ons geld teruggekregen en een nieuwe besteld, zij het tegen een iets hogere prijs. Desondanks vinden we dat het de prijs meer dan waard is. Het deken is heerlijk zacht en buitengewoon warm!
Pluspunten
  • Zacht
  • heel warm
  • blijft lang warm na uitschakelen
Minpunten
  • draadloos zou top zijn
d*************@g********21-01-2024
Zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Snel op temperatuur door jezelf ingesteld.
Jaap Kroon18-01-2024

Inventum omslagdeken geen succes

2x een deken gekocht. De eerst was na 1 maal gebruik defect, de tweede heeft het 2 weken vol gehouden.
Thea15-01-2024
Fijne zachte warmtedeken, en lekker groot. Nu met de koude avonden een verrijking en spaart energiekosten.(hoger zetten van de verwarming) Geen spijt van dat ik hem heb gekocht, een echte aanrader.
Pluspunten
  • Zacht en soepel
  • Goed in te stellen op warmte en tijd
  • Wasbaar