Liebherr SFNsfe 5247 Plus Vrijstaande Vrieskast - 277L - Zilver

Liebherr SFNsfe 5247 Plus Vrijstaande Vrieskast - 277L - Zilver - Vriezers

Energieklasse E

Liebherr SFNsfe 5247 Plus Vrijstaande Vrieskast - 277L - Zilver - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SFNsfe 5247 Plus Vrijstaande Vrieskast - 277L - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m************@g********01-06-2024
Mooie koelkast en vriescombinatie. Stil in geluid. Veel ruimte en mooi afgewerkt.
j**s@g**x.net11-10-2023
Afgelopen week onze nieuwe sidebyside koel/vries combinatie ontvangen. Wat een mooie combinatie. Ziet er erg mooi uit en is praktisch van binnen. Ruim, geordend en stil in het gebruik. Afspraak maken voor de bezorging koste geen moeite en de installatie door monteurs was prima. Ze werkten netjes en wisten wat ze moesten doen. Hopelijk hebben we hier jarenlang plezier van. Kortom een erg tevreden klant.
j*********@k*********31-05-2023

Bevalt erg goed.

Gekozen voor deze side by side vries-koelkast omdat de kleur perfect past bij de rest van de keuken. Ook vanwege de kwaliteit van een merk als Liebherr. Voldoende ruimte en flexibele indeling. Maakt heel weinig geluid.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Kleur
Minpunten
SJAP07-04-2023

Mooie grote degelijke stille vriezer.

Mooie grote stille vriezer. Gekozen vanwege goede recensies, grootte en ijsblokjesmaker. Neerzetten, stekker in stopcontact en water aansluiten, ... klaar. Alleen mist uitleg over bedieningspaneel. alleen temperatuurinstelling wordt genoemd. Andere functies krijgen geen uitleg
Pluspunten
  • Degelijk
  • Grote capaciteit
  • Mooie uitstraling
  • Ijsblokjesmaker
Minpunten
  • Instructie bedieningspaneel