Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit

Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

Energieklasse F

Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 213 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l******************@g********28-03-2023

Goede diepvries

Heel goede diepvries en voldoet goed. Er zijn 5 laden dus je kunt een goede indeling maken van de diepvriesartikelen.
Pluspunten
  • Veel plaats
  • 5 laden
s********@h******21-03-2023

bevalt goed

Mooie slanke vriezer, ruime lades en vanwege no frost dus geen ijsvorming meer deze vriezer gekocht.
Pluspunten
  • ruime lades
  • nofrost
  • weinig geluid
D********@g********18-03-2023

Aanrader

Mooie kast, grote vakken. En nu al zuiniger dan de oude. Voordeel is Low Frost.
B******@z*******15-03-2023
Goed en betrouwbaar product. fijn en makkelijk in gebruik, grote vrieskast.
J.Biemans12-03-2023

weer een tevreden klant van Liebherr :)

Wij zochten naar een nieuwe vriezer en kennen het merk Liebherr, in de winkel was de keuze reuze en werden goed geholpen om voor ons het juiste type te kiezen qua gebruik en plek in de schuur. Voor ons is betrouwbaarheid en dus kwaliteit van belang. daarna komt pas de prijs. Dat de vriezer er ook nog strak en handig in gebruik is, geen handgreep die op den duur af kan breken. wij zijn dus echt tevreden met onde nieuwe vriezer. gr John
Pluspunten
  • geen uitstekende handgreep
  • display geeft direct de temp weer
  • ziet er strak uit
  • de laden zijn transparant, je ziet wat erin zit
Minpunten
  • kan ik nu nog niet geven
l***************@g********03-03-2023
Vriezer nu 2 weken in gebruik, houdt de temperatuur perfect op orde, alles digitaal waardoor je niet meer aan het zoeken bent welke de juiste stand is. Bijna geen geluid , mooie kwaliteit van lades. We hadden een van tweehonderd goedkoper op het oog, maar we zijn blij voor de toch wat duurdere kwaliteit te zijn gegaan. Dat merk je namelijk aan alles. En vooral de 7 jaar garantie is een pluspunt. In een woord: tevreden
w************@g********02-03-2023

Aanrader voor een ieder

Ik heb voor dit product gekozen omdat de naam Liebherr voor mij staat voor Kwaliteit,, wat ook blijkt uit het product wat ik heb.
Pluspunten
  • Makkelijke in gebruik
  • Vriest goed zonder rijp op de producten
Minpunten
  • Kan er geen bedenken
p********@z*******28-02-2023

aanrader

Mooie diepvries overzichtelijk stil en is snel op temperatuur, ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • stil
  • snel op temparatuur
a***********@o**********21-02-2023
Goede degelijke vrieskast met veel inhoud. Een bijkomend voordeel dat hij in een garage kan staan.
n**********@g********18-02-2023

Liebherr boven alles!

Omdat onze Liebherr vrieskast (gekocht in 2008) ons heel goed bevallen is en we nooit problemen hadden, hebben we weer een nieuwe vrieskast van Liebherr gekocht! Logisch toch?
m**********@c*********16-02-2023

geweldig goede diepvries

Advies gekregen dat Liebherr een goede keuze is .In dit geval een diepvries.
Pluspunten
  • grote van de vrieskast
  • stevig
f************@k***********14-02-2023

Super

Om dat het een fijne en degelijke vrieskast is die goed bij ons past een goed formaat met een goede uitstraling
Pluspunten
  • Mooi
p*********@z*******14-02-2023
Ik heb het product ,gekocht door dat deze ook in de stal kon zetten,goed voor -15 graden.
Pluspunten
  • Monteur
  • Sevice
Minpunten
  • Ventilator loopt door software fout .
  • Lang wachten
v**********@g********11-02-2023

Prima diepvries

Prima diepvries, duidelijke bediening. Energie zuinig en geruisloos. Doorzichtige lades die licht glijden en makkelijk zijn te hanteren. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Mooi afgewerkt
  • Achterkant strak uitgevoerd
Minpunten
  • mag langere aansluitsnoer aanzitten
h**********@z*******07-02-2023

zuinige Diepvries

Ik heb de vriezer gisteren geleverd gekregen en hij is zeer makkelijk in te stellen Hij is snel op temperatuur - 18graden de rest moet ik nog afwachten maar het ziet tot nu goed uit.
E.H.06-02-2023

Nieuwe diepvrieskast

Ik was op zoek naar een ongeveer 140cm hoge nieuwe diepvries en kwam de Liebherr FNf 4605-20 tegen op internet. Op de plaatjes zag het er al prima uit en in de winkel werd dat nog eens bevestigd. Eenmaal thuisbezorgd de diepvries na 8 uur aangezet en in gebruik genomen, dat gaat erg makkelijk. 4 mooie royale laden met een transparante voorzijde zodat je mooi kan zien wat er in zit. Er passen makkelijk 3 broden naast elkaar in. De onderste lade is wat kleiner van inhoud door de apparatuur van de diepvries maar is prima voor de zakken patat of aardappelschijfjes. De deur is makkelijk open te doen omdat over de gehele hoogte in de zijkant van de deur de greep zit. Ben erg blij met de aankoop.
g********@g********06-02-2023
Goede ervaring gehad met onze 20- jarige oude vrieskast van LIEBHERR. Dus weer een van dezelfde fabrikant. De bijgeleverde gebruiksaanwijzingen zijn voor verbetering vatbaar
s*******@h**********05-02-2023

Ideaal voor in niet geïsoleerde schuur

De grootte van het apparaat is ideaal Niet te groot maar je kan er Beekman kwijt Voor 3 a 4 personen het juiste formaat
Pluspunten
  • Ideaal voor schuur/garage die niet geïsoleerd is
Minpunten
  • nog geen we hebben hem pas vanaf dec 2022
e********@h*********04-02-2023

waar voor je geld !

onze oude Lieberr diepvries gaf na 12 jaar dat hij er geen zin meer in had om te vriezen. daarom hebben wij weer gekozen voor een Lieberr diepvries met 7 jaar garantie en dan ben ik 82
Pluspunten
  • strak model
  • geruisloos
h**********@g********02-02-2023

Bevalt zeker

We hebben al meer vriesers gekocht het zijn goede apraten en wijnig onderhoud ik raad iedereen aan om liebherr aan te schaffen
j*********@g********01-02-2023

Snelle oplossing na probleem

We hebben een nieuwe vrieskast gekocht, daar de oude het had begeven. In de winkel prettig geholpen met goed advies voor dit exemplaar. Is inmiddels afgeleverd en werkt ben erg tevreden met de gehele gang van zaken. Zal dat zeker in onze kennissenkring melden.
j*******@l******31-01-2023

bevalt goed

Tevreden . Wat ik mis is dat er geen verlichting in de vrieser is. Als hij op een donkere plek staat is dat lastig.
v*******@p********31-01-2023

Zeker een aanrader!!!

Wij hebben gekozen voor dit product omdat de vorige ook van Liebherr was en we daar alleen maar plezier van hebben gehad. Nooit storingen, altijd supergoed!!!
Pluspunten
  • Storingsvrij
  • Mooie vormgeving
E27-01-2023

Top product

Werkt perfect.. Stil.. Snel.. Makkelijk.. Soepel. Je merkt gewoon dat je kwaliteit in huis hebt
Pluspunten
  • Fijne brede bakken
  • Stevig
Minpunten
  • Module moet je los bijkopen
e*********@z*******27-01-2023

Prima vriezer

En prima vriezer die zeker aan de verwachtingen voldeed totdat ie na 3,5 maand zei doe het zelf maar. Gelukkig is de service prima en is de vriezer ondertussen weer gemaakt. Wij hebben bewust gekozen voor Liebherr omdat onze vorige vriezer ook een Liebherr was en nooit mankementen heeft vertoond.
Pluspunten
  • Degelijkheid
  • Stevige lades
Minpunten
  • Jammergenoeg na 3,5 maand deed ie het niet meer