Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers
Energieklasse F
Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers
Ziet er prima uit
Mooi product
Ziet er kwalitatief goed uit
Heb deze net gekocht dus nog geen ervaring in gebruik
Hier word je blij van
De Liebherr is misschien niet de goedkoopste vriezer maar is natuurlijk wel bedrijfszeker. Ook is de verlengde gararntie van 7 jaar een prettige zekerheid.. Veel instelmogelijkheden. meer dan ik nodig heb. Ben zeker wel blijmet de vriezer en denk dat ik er nog lang plezier van zal hebben
Pluspunten
- betrouwbaar imago
- verlengde garantie
Goeie kast voor een mooie prijs
Fijn vrieskast. Heb hem pas 1 week, dus heb nog weinig ervaring. Het voelt goed en wij hopen er lang mee te kunnen doen.
Minpunten
- Deur gaat wat lastig open
nog uitproberen
heeft goede recensies, betrouwbaar merk, redelijke prijs, ziet er mooi uit. Ontdooien niet nodig!!
Wat lastig is: de deur te openen! Verder gaan we het zien in het gebruik wat het betekent een Liebherr te hebben
Pluspunten
- niet ontdooien
- mooi model
Netto strakke vrieskast
Wordt zeer goed door verschillende winkels aanbevolen en hij is geschikt tot -15 graden dat is super aangezien hij bij ons in de schuur staat
Pluspunten
- Strakke vormgeving
- Geschikt tot -15
- Goede en makkelijk verwijderbare verpakking
Minpunten
- Geen koelelementen in de deur
geweldige service van de Firma EP Tummers
De eerste geleverde vriezer bleek na 4 dagen kapot. Alles etenswaar ontdooit .De firma EP. Tummers heeft een nieuwe besteld .De rest was verzekerings werk . Je wordt hier niet blij van .
Pluspunten
- even geen
- een 2de levering vriezer
Minpunten
- nieuwe vriezer ne 3dagen kapot
- heel de inhoud moeten weg gooien
zeker een aanrader
Oude vriezer was in (05-2023) uitgevallen. Snelle levering en een goed advies welke vriezer voor ons het beste zou zijn van elctro world van Amelsvoort.
En nu lees ik (9-7-2023) dat liebherr erg goed uit de test komt van de consumentenbond, dus zeker van de leverancier een goed advies, voor een goed merk.
Pluspunten
- stil
- grote lades
Minpunten
- geen verlichting
- energie klasse F
Hel erg tevreden
Nieuwe vriezer nodig, winkel waar we gekocht hebben geeft eerlijke, goede, duidelijke uitleg over alle producten en zo kwamen wij tot de overtuiging dat Liebherr het beste product voor ons is.
Eenmaal in gebruik kopt dit ook. Wij zijn tevreden.
Pluspunten
- fijne ruime lades die gemakkelijk te openen zijn
Kwaliteit
De 2e aankoop liebherr: 1e koelkast en nu de diepvrieskast. LIEBHERR = Kwaliteit
Een aanrader
Deze Diepvriezer is van uitstekende kwaliteit. De aanwijzingen staan duidelijk op de diepvriezer. Maar belangrijkste is dat deze zeer duurzaam is. Echt van deze tijd.
Liebherr diepvries
Diepvries Liebherr gekocht en laten bezorgen. Fijne diepvries, binnen 6 uur op temperatuur.
Grote bakken waar veel voorraad in kan. De diepvries maakt geen geluid en is licht in gewicht om te verzetten.
Diepvries werd netjes beschermd geleverd. Niet in een grote doos maar wel voldoende bescherming. Snelle levering! Heel tevreden en blij met de aankoop.
Bevalt goed
Prima vrieskast. De vrieskast heeft een goede indeling met voldoende ruimte.
Zeker een aanrader
Past precies in onze keuken, prima product en snel afgeleverd. Service was perfekt!
Aanrader!
Snel en makkelijk installeren. Nieuwe technologie via telefoon je vriezer in de gaten houden. Onze oude vriezer stond een paar dagen uit zonder dat we het door hadden. Een hele verbetering
Pluspunten
- Snel te installeren
- Snel op temperatuur
Prijs kwaliteit een 10 waard
Zeer goede uitleg bij de aankoop van de vriezer en waarom deze vriezer een goede keuze is .deur makkelijk te veranderen van draairichting zeer compact systeem .stille vriezer en makkelijk in gebruik .aanrader voor dit geld goede kwaliteit en service .
Pluspunten
- Geluid
- Doet wat die moet doen
Minpunten
- Tot heden geen
Ruime vrieskast met NO FROST
Ruime vrieskast met NO FROST als belangrijkste eigenschap. Nooit meer ontdooien, want het gaat vanzelf
Pluspunten
- ruime vrieskast met NO FROST
- snel ingebruikname
- 7 jaar garantie op onderdelen
Ruime vriezer
Prima vriezer, heeft voldoende ruimte. De grote diepe lade is ideaal om de wat grotere bakken in te zetten. De lades zijn van een goede stevige kwaliteit. De vriezer gaf problemen waardoor de koeling wegviel. Dit is snel opgelost door Liebherr. Onlangs een mail ontvangen waarin zij hebben aangegeven om een betere oplossing te hebben voor dit probleem en dat zij dit gaan oplossen op korte termijn. Goede service.
Pluspunten
- Stevige lades
- 1 extra diepe lade
- Goede service
Minpunten
- Jammer dat de vriezer snel problemen gaf
Gevonden
Ofschoon we dit apparaat nog niet zo lang hebben,lijkt het een goede aankoop.
De motivatie om tot aanschaf over te gaan is als volgt:
We waren het beu om telkens in onze oude diepvrieskist te duiken en waren op zoek naar een andere oplossing, nml. een diepvrieskast. Veel handiger in het gebruik..Bovendien moest de kast tegen een temperatuur lager dan 10 graden kunnen. Al snel kom je dan bij de Liebherr uit...alleen nog even zoeken naar de juiste hoogte....
Pluspunten
- Kan tegen een temperatuur lager dan 10 graden
- Compacte kast
Minpunten
- Nog geen ondekt
geen
Slechts 1 negatief punt. De lade beslaan heel snel bij het openen van de deur.
willem
Het is een mooie vrieskast met veel ruimten en goed afgewerkt.
Er zit een goed bedienings boek bij dat duidelijk is ,alleen bij mij werkt het instellen van de temperatuur niet goed maar dat wordt snel opgelost.
De vrieskast is een aanrader voor redelijke prijs.
Pluspunten
- ruimten
- afwerking
Minpunten
- label F
- geen
Top.
Is vandaag netjes op tijd geleverd,en keurig op zijn plaats gezet.Wij zijn er nu al blij mee,nu afwachten wat de toekomst gaat worden,met deze mooie vriezer.
Liebherr koelkast
Liebherr koelkast aangekocht bij Electro World , zeer tevreden over het product en de service..
Een aanrader
We hebben het apparaat nu een aantal maanden en het voldoet prima aan de verwachtingen. Zeker geen spijt van.
Pluspunten
- makkelijk in de bediening
- stijlvol
Prima
Heb de vrieskast al zo' n 5 mnd in gebruik. Nog steeds erg tevreden. Er gaat meer in de laden dan je denkt. Strak model en greeploos.
Pluspunten
- Nooit meer ontdooien
- Veel ruimte in lades
Zeer goed produkt
Een fijne diepvries, energiezuinig, geluidsarm. En veel diepe lades.
Voortreffelijk.