Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit

Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

Energieklasse F

Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 213 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d***@l******15-02-2026

Vriezer met bekende storing volgens Expert

Een mooie vriezer. Ruim. Lades schuiven heel soepel. Maar twee week geleden kwam er een foutmelding in. BT041 alles ontdooide. Met de expert winkel contact opgenomen. Die zeiden bekende storing. Twee dagen de stekker eruit en dan moet het weer klaar zijn. Helft kom weggegooid worden. De rest bij familie. De vriezer deed het weer. Maar vandaag weer mis. Code BT041. Bijna drie jaar oud. Garantie verlopen. Dit wordt weer sparen voor een nieuwe
Pluspunten
  • Mooie vorm
  • Ruime lades
Minpunten
  • Terugkerende storing
Jeanet Hogeveen14-01-2025

Goede keus van mij met een Liebherr vrieskast

Na 30 jaar een Bosch vrieskast nu overgestapt op een Liebherr. Een mooie vrieskast aan de buitenzijde en wat een overzichtelijke laden, ik word er weer blij van als ik hem open doe, zelfs mijn schoonzoon die wat uit de vriezer ging pakken was onder de indruk van deze mooie vrieskast van Liebherr en dan nog die extra garantie erbij echt een kadootje voor de maand december. Superblij hiermee! Dank je wel Liebherr.
Pluspunten
  • De mooie uitvoering van de vrieskast
  • Verdeling van de verschillende vrieslades
Minpunten
  • Nog niet gevonden
b**********@h**********06-01-2025
Super fijne vriezer
Top vriezer12-11-2024

Topapparaat, doet wat ie moet doen en vriest niet meer aan. Grote en makkelijke lades!
Pluspunten
  • Vriest niet aan
  • Grote lades
r**********@l******29-06-2024
Fijn qua formaat vrieskast met voldoende opbergruimte (lades). Het no frost principe werkt goed. Koelt goed en tot op heden geen problemen met deze vrieskast.
j************@p********15-05-2024

Erg tevreden over de vriezer

We hebben al 35 jaar producten van Liebherr en nooit problemen gehad. Daarom weer de keuze voor dit merk. Erg degelijk en gemakkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Erg zuinig
Martin06-04-2024
Volgende dag geleverd na defect raken vorige vriezer die nog geen 5 jaar oud was Van ander merk Liebherr vriezer genomen om goede naam en verlengde garantie voor 8 jaar
N************@g********24-03-2024

Uitstekende kwaliteit

Ook de vorige een Liebherr en is goed bevallen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
s******@h**********23-03-2024
Helaas.....na ruim 17 jaar trouwe dienst "overleed" onze oude Liebherr diepvries. Op zoek naar een nieuwe. Dat dit wederom eentje van Liebherr moest zijn behoeft geen uitleg. Dat ie aan een aantal voorwaarden moest voldoen (max. 145 cm hoog en een inhoud van ongeveer 200 liter) bleek geen probleem. We kwamen uit bij deze diepvries. Het bleek een goed alternatief; mooi uiterlijk, goede prijs,, praktische indeling en super stil!
e*************@p********14-03-2024

Een aanrader

Koelt goed, overzichtelijke inrichting, makkelijk te bedienen en mooi design
A.V.09-03-2024

Zeker een aanrader

Mooie en ruime vriezer, en de indeling is goed over nagedacht. De lades lopen ook erg soepel, je kunt echt zien en voelen dat het kwaliteit is.
Tanja28-02-2024

Fijne liebherr vriezer

Mooi compact model met no frost systeem ideaal nooit meer handmatig ontdooien. Greeploze deur,diepe lades en alarm voor open deur. 5 vrieslades dus voldoende ruimte
Pluspunten
  • No frost
  • Greeploos
Minpunten
  • Onderste lade wat klein
mauesm27-02-2024

Goede kwaliteit en prima diepvries.

Goed en degelijke diepvrieskast. Ook in het bezit van een koelkast van het merk liebherr en ben hier zeer tevreden over. De ervaring van de koelkast heeft mij doen besluiten om ook een diepvrieskast te kopen van het merk liebherr. Zoals reeds vermeld goed en degelijk materiaal etc.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Veel ruimte
Minpunten
  • Instellen
Bertus Noppers26-02-2024

Een aanrader

Na inruil van een oude vrieskist, nu een moderne staande gekocht met laden. Prima zuinig apparaat. Eenvoudig te installeren, Als je goed inpakt heb je ruimte genoeg voor een gezin met 2 tot 3 personen.
t*******@h******24-02-2024
Veel ruimte in betrekkelijk lage vrieskast. Hij is makkelijk in een kleine ruimte te plaatsen
Tevreden klant.23-02-2024

Tevreden klant.

Onze Liebherr vrieskast begon heel veel lawaai te maken. We gingen nadenken wat te doen. Repareren of vervangen. We zochten de factuur op en ontdekten dat hij al 21 jaar trouwe dienst had bewezen. Repareren vonden we daarom geen optie meer. We hebben 21 jaar veel plezier gehad van dit ouwetje en hebben eenzelfde Liebherr vrieskast weer nieuw gekocht. We hopen dat deze ook weer zoveel jaren zijn best gaat doen. Duidelijk sprake van een tevreden klant.
Pluspunten
  • No forst.
  • Makkelijk in onderhoud.
  • Praktische lades.
f**********@g********22-02-2024

Onmogelijk

Het apparaat ziet er goed uit en ook de transparante laden zijn makkelijk, maar....... Hoe kun je een gedegen review schrijven als je het slechts enkele uren in huis hebt en dat zal bij de meeste kopers wel het geval zijn. Je wacht natuurlijk niet enkele weken als je voor het registreren extra garantiejaren krijgt,
j*******@h**********08-02-2024
Het is een prima Vrieskast no frost , wel duur , maar ooglijk en makkelijk . Zeer tevreden mee .
t*************@o**********29-01-2024

Geen klachten. Werkt gemakkelijk en naar wens en wij hebben hiermee genoeg opslagcappaciteit.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk
Ik wil mijn naam niet weergegeven worden28-01-2024

super liebherr vriezer

Wij zijn allemaal zo tevreden dat mijn broer dezelfde wilde kopen. Hij is Superzuinig en heel gemakkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • Superzuinig
  • Heel makkelijk schoonmaken
Minpunten
  • Is aan de dure kant
p********@z************25-01-2024
Helaas storing na 13 maanden. Servicemonteur van Liebherr komt volgende week langs.
t***************@h******23-01-2024

Fantastische vrieskast.

Fantastische vriezer.wij hebben veel plezier van deze vrieskast.vooral dat er zich geen ijs vormt.
Bart22-01-2024

Weer een Liebherr

Al eerder een Liebherr gehad en weggedaan na 30 jaar vanwege de leeftijd. Toen overgestapt op een ander merk maar die was na 5,5 jaar defect. Dus toch weer een liebherr vanwege eerdere ervaring en met 7 jaar garantie. Diepvries kast kan tegen lage omgevings temperatuur. Ziet er degelijk uit en makkelijk in te stellen.
Pluspunten
  • Lage omgevings temperatuur
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Geen verlichting
fam. S., Simpelveld21-01-2024

Zeer tevreden, echt een aanrader!

We hadden ongeveer twee jaar geleden al een Liebherr koel/vries-combinatie aangeschaft, waarover we nog steeds zeer tevreden zijn. Gezien de gezinssituatie en ons werk wilden we toch nog extra vriescapaciteit erbij hebben. Daarom hebben we gekozen voor de Liebherr diepvrieskast FN4605-20 PURE met 5 lades. De diepvrieskast heeft een strak design en past ook mooi bij onze koel/vries-combinatie. De capaciteit van de FN4605-20 is 200 liter, die van onze koel/vries-combinatie 101 liter. Het is een genot om zoveel extra ruimte te hebben. Zowel de koel/vries-combinatie als de diepvrieskast zijn erg stil in het gebruik, je hoort niet dat ze aan staan. Kortom, we zijn zeer tevreden met onze keuze. De volgende zal ook weer een Liebherr zijn!
Pluspunten
  • Zeer stil in gebruik
  • Strak design
  • Werkt met smart device app
Coriene19-01-2024

Blij blij

Super mooie vrieskast met 5 lades..erg zuinig en ,,no frost systeem,, (nooit meer moeite om te ontdooien voor de schoonmaak) en digitale display voor de temperatuur.. super blij met deze aanschaf en met de snelle bezorging.. Blij blij
Pluspunten
  • No frost systeem
  • Energie zuinig