Liebherr GN 1066 Tafelmodel Vriezer - Wit - 99L - F - Vriezers
Energieklasse A, F
Liebherr GN 1066 Tafelmodel Vriezer - Wit - 99L - F - Vriezers
Top diepvriezer
Belangrijk bij de aankoop was de no-frost mogelijkheid. Buiten dat ik Liebherr als zeer betrouwbaar en degelijk merk heb ervaren, levert zij als enige een onderbouwdiepvries met no-frost mogelijkheid. Daarnaast heeft deze diepvriezer ook een grote inhoud.
Bevalt goed
Kwaliteit efficiënt goed te verplaatsen geen ijs vorming laag stroomverbruik
tevreden
altijd een goed product waar we heel blij mee zijn, waar we altijd op terug vallen.
Heel goed product
De Liebherr die wij hebben gekocht voldoet prima aan onze verwachtingen. Voorheen hadden wij al een Liebherr. Die hebben we jarenlang in gebruik gehad, en veel plezier en gemak van gehad.
Pluspunten
- De no frost
- Overzichtelijk
Bevalt erg goed
mooi apparaat gekocht bij Expert Elst, tevreden over werking samen met meegeleverde vriezer
Erg goed
Valt niet veel te over te zeggen gewoon goed daarom ook extra 5 jaar garantie
Vriezer
Fijne diepvriezer. Vriest niet aan. Het is een mooi compact product. Handig in gebruikt
Pluspunten
- Handig in gebruik
- Mooi compact
Vrieskist
Ik wilde graag een vrieskast met laden. Ik kende Liebherr niet. Ik ben afgegaan op het advies van Duth PC
(ondernemer in mijn woonplaats). Ik heb vaker zaken met hun gedaan. Staan bekend om de goede service.
Ben tevreden met de vriezer. Maakt geen herrie voldoet prima.
prima vriezer
dat hoeft niet te ontdooien, en ik had en vriezer nodig. En ben gegaan voor NOFROST
Pluspunten
- nofrost
- hoeft niet 24u wachten tot gebruik
- is in no time op -18
- die laders zijn ruim
Minpunten
- kom minder geluid af komen
vervangen vrieskast naar no frost LIEBHERR
We hebben al 20 jaar onze LIEBHERR vrieskast en zijn er nog steeds tevreden mee.
Nu net nog een nieuwe no frost gekocht met onze zoon, die van hem was te klein geworden.
Door het vertrouwen in de kwaliteit en onze ervaring met onze vriezer was de beslissing voor de aanschaf
van een no frost voor hem niet moeilijk.
De prijs van een no frost is wel iets meer dan een gewone, maar je hoeft hem dan ook nooit te ontdooien.
Zodra wij aan een nieuwe toe zijn willen wij ook een no frost.
Dat gemak willen wij dan ook.
Wij kunnen met onze ervaring dan ook iedereen een LIEBHERR aanbevelen.
Pluspunten
- veel ruimte
- vriest snel in
- nooit meer ontdooien
- geen rijpaanslag meer op je producten
- mooi model vriezer
Minpunten
- hoge prijs
een echte aanrader
Wij waren op zoek naar een tafelmodel diepvries, in de Liebherr GN 1066 hebben wij de goede keuze gemaakt compact maar toch voldoende ruimte voor de artikelen in te vriezeen
denk ik aan een vriezer dan denk ik aan Liebherr
dit is al onze derde Liebherr vriezer en we zijn er zeer tevreden over. Hebben nu een kleinere gekocht omdat de kids het huis uit zijn maar wilde graag een tafelmodel Liebherr en heb deze praktische vriezer gevonden en ben er erg blij mee. Het fijne is ook nog dat ik deze niet zelf hoef te ontdooien.
Pluspunten
- tafelmodel praktisch in gebruik
- ik hoef deze niet zelf te ontdooien
- dit gaat automatisch
Minpunten
- geen minpunten
LIEBHERR DE BESTE
Een superfijne en kwalitatief goede vrieskast.
Míjn vorige vorige vrieskast was ook een LIEBHERR, waar ik super tevreden over was.
Ik kon hem helaas niet meenemen met mijn verhuizing naar een kleinere woning.
Vandaar dat ik nu gekozen heb voor een kleiner model van LIEBHERR
Ik wil immers geen ander nooit iets anders meer als een LIEBHERR!!!
Pluspunten
- Betrouwbaar
- Stil
- Hoeft niet ontdooid te worden
- Zuinig
- Ruim van binnen
Uitstekend!
Erg mooi, super stille vriezer. In het begin keek ik iedere keer even of de vriezer het wel deed omdat hij zó stil is. Ik had hiervoor een héle oude dus die hoorde je veel meer. Het valt me op dat de inhoudt niet groter is dan mijn vorige, dát viel iet wat tegen, bij mijn oude had ik nog ruimte over, maar alles past er nét in en dat is het belangrijkste!
Pluspunten
- stil
- mooi design
Minpunten
- inhoud kleiner dan mijn oude
Tafel vrieskast
Erg tevreden over producten van Liebherr, hebben nu een tafel model nofrost vriezer gekocht die alleen bij liebherr in het assortiment bestaat
Klasse vriezer
Ik heb ervaring met Liebherr vrieskasten 12 jaar heb ik er een gehad was nog prima maar wegens kleiner gaan wonen hebben wij hem laten staan voor de volgende bewoners.
Pluspunten
- geweldig
- mooi om te zien
vriezer
Prima diepvrieskastje, vooral het zelfstandig ontdooien is fijn.
OOk vriest hij prima en heeft voldoende ruimte.
Super blij met dit product
Ben zeer tevreden over dit product snelle levering goede uitleg. Goede kwaliteit
Zeer goed
Ik had al n Lieberman diepvries heel goed bevallen .
Maar die was te groot en heb nu voor n kleinere gekozen .
T is ook nog een mooi aanzien
Ik raad Lieberman iedereen aan
Pluspunten
- Zeer goed
- Mooi apparaat
Minpunten
- Ik heb geen min punt
- Geen min punt
Klein maar fijn
De keuze op deze diepvrieskast viel vooral op omdat hij een no-frost functie heeft en ook het merk Liebherr vinden wij erg goed.
Hij staat er nog maar 1 dag maar het valt nu al op dat hij veel stiller is dan ons oude apparaat.
Pluspunten
- No frost diepvries
- Stil
prettig en ijskoud
Omdat de vorige vriezer al zo lang mee ging, toch weer voor een libherr gekocht een prettige kast met veel ruimte en vooral prettig omdat hij niet ontdooid hoeft te worden. dus ben een tevreden klant
Pluspunten
- ruim
- niet te ontdooien
Aanrader voor 2 persoons gezin
Een prima diepvries, die niet ontdooit hoeft te worden door het Nofrost systeem. Voor ons gezin van 2 personen is deze diepvries precies groot genoeg met 2 grote laden en 1 kleine lade. Wij zijn er zeer tevreden over.
Pluspunten
- nooit meer ontdooien
- voldoende opbergruimte
- maakt weinig geluid
Aanrader voor mensen die niet van ontdooien houden!
Fijn apparaat, kan lekker snel in gebruik genomen worden. Met duidelijke Nederlandse handleiding en heerlijk nooit meer ontdooien!
Pluspunten
- Duidelijke Nederlandse handleiding
Minpunten
- Nog niet ontdekt!
hier worden we blij van
ziet er keurig netjes uit , mooi afgewerkt en veel ruimte, handleiding is duidelijk en overzichtelijk
hij vriest in elk geval goed
wij hebben deze vriezer gekocht omdat wij zeer tevreden waren over de oude vriezer.
maar bij het inladen van de nieuwe vriezer, zagen wij ondanks dat de buiten maten het zelfde waren.
De inhoud toch minder was, drie laden in plaats van vier maar bovendien ook minder diep.
We wennen er wel aan, maar kan er niet zoveel meer in kwijt.