Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN 1066 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**e@r**a.nl 04-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

liebherr koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
Super elegante koelkast staat mooi in mijn winkel maar ook klanten zijn tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
No frost gekozen, geen ijsafzetting. Fijne diepvries die ook gebruikt kan worden in ruimte onder de 10gr Celsius.
Mooie diepe ruime laden. Eenvoudig in te stellen met Digitaal display . Hij is wat duurder in aanschaf maar kreeg wel extra 5 jaren extra garantie, totaal 7 jaren . Kortom zeer tevreden. ☺

Pluspunten

  • No-frost
  • Tafelmodel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**r@c**a.nl 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor no-frost diepvrieskast voor ons gemak.
Nog niet lang in ons bezit.
Goede service!

Pluspunten

  • Goed merk
  • Goede ervaringen mee

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**5@g**l.com 17-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, voor ons groot genoeg, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

8,0
Mooie compacte vriezer, net het model dat wij zochten voor de berging in ons appartement.
We hebben nu een efficiente indeling met 4 apparaten, een wasmachine met daarop een droger, daarnaast de nieuwe vriezer met daarop een koelkast oftewel ons klavertje 4, en hebben alles onder handbereik.
We zijn er zeer content mee.
Groeten Familie Hendriks.

Pluspunten

  • compact
  • zuinig

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**k@h**t.nl 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

7,0
Wij hebben in het verleden ook gekozen voor Liebherr en tot tevredenheid heeft hij het 24 jaar volgehouden
Topi . Ook hebben wij de koelkast van Liebherr. Staan mooi naast elkaar op de zelfde hoogte.
Keek wel vreemd op dat er geen vier maar drie laden in zaten, maar zag dat de hoogte van de laden bij deze 3 hoger waren. maar bij het inladen van de vriesproducten kwam ik er achter dat ze wel korter waren zodat ik er niet zoveel producten in kon doen. dat was een beetje jammer. Maar toch weer heel tevreden.

Hartelijke Groeten,

Resy van Rijsewijk
040-2922923

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

j**n@h**l.com 16-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

7,0
mooi apparaat. was snel op bedrijfstemperatuur. hoef niet te ontdooien. 2+5jaar extra zekerheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

t**n@g**l.com 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt zeer goed en zeker aan te raden en zeker niet duur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

10,0
Ik vind het merk Liebherr vriezer een geweldig product heb nog een vriezer van dezelfde serie al enkele jaren en een koelkast en deze bevallen mij prima. Hij vriest uitstekend zowel in koude als in warme ruimtes en ook de koelkast voldoet prima. Heb meerde producten van dit merk en ben er zeer tevreden over. Heb tot nu toe nog nooit de service dienst behoeven te bellen.

Pluspunten

  • vriest uitstekend
  • mooi formaat

Minpunten

  • serienummer zit op een beetje moeilijke plaats

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@h**l.com 30-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk product. Gerenomeerd merk. Goede priks/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

f**s@t**t.nl 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

100% tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
Mooie degelijke en stevige vriezer die ruim voldoet aan onze wensen: Nooit meer ontdooien!

Pluspunten

  • Nooit meer ontdooien!
  • Goede kwaliteit en service van EP:TUMMERS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**k@h**e.nl 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

10,0
Mooie vrieskast. Door de NoFrost geen ijsvorming en dus geen schoonmaak van de kast. Makkelijke temperatuur instelling via de display.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**l@h**l.com 26-03-2022
  • Product gekocht

Nooit meer de vriezer ontdooien??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

8,0
Zo heerlijk no frost! Nooit meer de vriezer ontdooien, ik word er gelukkig van! Mooi tafelmodel met genoeg ruimte!

Reageer

v**1@h**l.com 16-03-2022
  • Product gekocht

Goede garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

10,0
Ik heb die product gekocht want die langer garantie, en mooi design, kleine.

Reageer

b**n@h**t.nl 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No frost, wat 'n uitvinding !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
We hebben al 'n no frost inbouw exemplaar en nu als extra 'n vrijstaand exemplaar erbij. Nooit meer ontdooien, hoe plezierig is dat !!! Degelijk materiaal, eenvoudige instelling bediening, is zijn prijs meer dan waard.

Pluspunten

  • Degelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijke bediening van de instellingen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c**s@c**a.nl 25-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte drieladen vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
Gekocht omdat ik geen plaats had voor diepvriesproducten in de koelkast. De drie laden zijn perfect voor de producten, eenvoudig te sorteren en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Alles goed te overzien in de laden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose 15-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend merk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
Had al een tweedehands grote diepvries nofrost van dit merk en dat beviel goed. Ben nu alleenstaand en moest een tafelmodel hebben van dit merk. Ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Nofrost
  • Goede kwaliteit
  • Uitstekende service

Minpunten

  • Voor tafelmodel in verhouding wat duurder

Review criteria:

Goed

Reageer

Behaak 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede tafelmodel vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
Deze vriezer gekozen voor vervanging, na goede ervaring en meer dan 20 jaar gebruik, van andere liebherr vriezer. Verdere keuze voor nofrost en energie zuinige uitvoering. Dit voor een alleszins redelijke prijs.

Pluspunten

  • Goede vriezer voor redelijke prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marvdor 16-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

8,0
Gekozen , vanwege automatische ontdooiing. Wel twijfels over 3 laden. Eerst had ik er 4. Maar de laden zijn groter.

Wat ik minder vind is het geluid van de piep al de diepvries open blijft staan. Dat is veel te zacht. De diepvries staat in garage en hoor je dus niet. Kan het harder gezet worden.

Pluspunten

  • Automatisch ontdooien
  • Verstelbare planken

Minpunten

  • Piep van openstaande deur te zacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Montfort 02-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super prijs-kwaliteit-verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

10,0
Super prijs-kwaliteit-verhouding. Zeer blij met de aanschaf van dit merk en model

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote vriesvakken

Minpunten

  • Geen eyecatcher

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

n**g@g**l.com 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Is zeker een aanrader echt een topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

10,0
Echt een aanrader een top vriezer. Werkt super is geruisloos en het merk Liebherr is top. Zou geen ander merk meer willen of kopen.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Doet het super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Loontjens 23-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 1066

Algemene score

9,0
Compacte vrieskast. Zeer stabiel en betrouwbaar. Snel geleverd en geplaats. Makkelijke bediening. Beveel deze aan.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Makkelijk te reinigen. now frost.
  • Prijs, kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews