Liebherr GN 1066 Tafelmodel Vriezer - Wit - 99L - F - Vriezers
Energieklasse A, F
Liebherr GN 1066 Tafelmodel Vriezer - Wit - 99L - F - Vriezers
Prima vrieskast
De keuze was snel gemaakt, we hebben al jaren veel plezier van een Leibherr inbouw koelkast.
Goed gekeken voor de diepvrieskast op vergelijking sites.
De gekochte vriezer was voor ons de perfecte keuze, voldeed aan alle wensen.
Vooral ook gekeken naar energiegebruik en gebruiksgemak.
Pluspunten
- Energie gebruik
- Goed van indeling
- Duidelijke bediening
bevalt goed
ik heb al jaren een andere liebherr vriezer en ben er dil tevreden mee vandaar een tweede er bij gekocht.
Pluspunten
- vriestgoed
- geen herrie
- niet ontdooien
Liebherr vrieskast
Na 33 jaar een Bosch diepvrieskast te hebben gehad heb ik nu gekozen voor een Liebherr diepvrieskast. Dit naar aanleiding na het lezen van reviews op Kieskeurig en andere sites.
De diepvrieskast ziet er degelijk en mooi strak uit. Wat vooral erg prettig is aan deze diepvrieskast is dat je indien nodig meer ruimte kunt creëren door een lade te verwijderen en direct het hoge/grote stuk op de plaat kunt leggen.
Pluspunten
- Meer ruimte creëren door lades eruit te halen
- Voldoet aan vrwachting
Betrouwbare vriezer
Liebherr vriezers zijn betrouwbaar, en Liebherr levert uitstekende service. Daarom heb ik toen mijn vorige Liebherr vriezer aan vervanging toe was, zonder aarzelen opnieuw voor Liebherr gekozen.
Pluspunten
- degelijke uitvoering
- praktisch geruisloos
Minpunten
- geen
- geen
Gewoon goed.
Niets op aan te merken.
Diepvriezer doet wat hij moet doen.
Betrouwbaar, stil en degelijk
Pluspunten
- Stil
- Zuinig
Supervriezer
Super diepvriezer hadden er al een precies dezelfde en die werkt zoals men dat van vriezer mag verwachten super goed. Display licht op als de deur open gaat en geeft een signaal als de deur te lang open blijft. Mocht iemand een tafelmodel diepvries zoeken is deze een aanrader. Super tevreden.
Pluspunten
- Stil
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Geen
Degelijk design en ruime inhoud
Prima ruime vrieskast van Liebherr hiervoor gekozen vanwege de no frost dus ideaal met onderhoud
Pluspunten
- inhoud
- design
- no frost
No Frost… aanrader
Wij hebben gekozen voor een Liebherr diepvrieskast vanwege de functie No Frost. Daarnaast hebben wij gehoord dat Liebherr gespecialiseerd is in koelkasten en diepvrieskasten en je geen betere kan kopen.
Liebherr vriezer
Zuiniger als mijn oude apparaat en nofrost is ook fijn niet meer ontdooien.
Pluspunten
- Nofrost
- Zuinig
Eretitel
Mijn Liebherr vrieskastje is geweldig.Mijn hele familie en schoonfamilie hebben Liebherr.Dus ken mijn leven lang alleen maar liebherr.Kan niet beter ,wil ook nooit iets anders.Voor mij krijgt Liebherr een dikke 9.
Service is ook geweldig om even aan te melden voor 5 jaar extra garantie!!! Hoor je nooit !! Maar het is echt waar!! Kan iedereen Liebherr aan bevelen!!
Bevalt goed.
Fijn apparaat, stil en erg snel koud na aanzetten. Fijn hoge laden met een mooi verdeelde inhoud.
Pluspunten
- stil
- fijne hoge lade
vrieskast model GN 1066 Premium
het tafelmodel vrieskist heeft voor ons precies de goede maten, de inhoud voor ons zeer geschikt. Als groot voordeel telt voor ons dat de vriezer niet ontdooid hoeft te worden en weinig onderhoud nodig heeft.
Pluspunten
- niet ontdooien
Compacte vriezer met ruime inhoud en No Frost functie
Energiezuinige vriezer met 3 vriesvakken en No Frost functie. De vriezer is makkelijk in gebruik te nemen en heeft een mooi en duidelijk bedieningspaneel. Door de No Frost functie is het onderhoud minimaal omdat er geen ijsafzetting plaatsvindt in de vriezer.
Pluspunten
- Inhoud
- No Frost
- Bedieningspaneel
- Extra garantie
Hele fijne kast
Echt een hele fijne vriezer. Doordat er No Frost in zit hoef je hem niet te ontdooien.
Ook krijg je geen ijskristallen op je producten.
Pluspunten
- Niet ontdooien
Stevige , stoere vrieskast.
Na 11 jaar een nieuwe vrieskast gekocht .
Niet meer ontdooien ! geweldig .De deur sluit super goed.
Had het veel eerder moeten doen .
Pluspunten
- Niet meer ontdooien
- Makkelijk in te stellen.
- Stevige kast.
Top Vriezer
Heel blij met deze aanschaf. Mooie ruime en hoge vakken, precies naar onze wensen. Heeft een mooie degelijke strakke uitstraling.
Prima diepvrieskast voor open keuken
De ingebouwde superfrost is belangrijk om geen voedingswaarde te verliezen bij het invriezen van brood of groente.
De diepvries zelf ontdooien is niet meer nodig vanwege de automatische no-frost.
Na registratie op de Liebherr-site geldt de garantietermijn 7 jaar.
Het energielabel A+ is redelijk groen in het stroomgebruik.
De LED met de temperatuur schakelt na een paar seconden uit.
Pluspunten
- Fluisterstil
- LED met temperatuur schakelt uit
Fijne vrieskist
Fijne vrieskist: op display werkelijke temperatuur ipv ingestelde temp. Lades met handvat makkelijk eruit te halen en op te tillen en op aandacht te zetten. Snel invriezen en nooit meer ontdooien.
Deur maakt solide indruk. wij zijn er content mee.
Pluspunten
- Nooit meer ontdooien
- Degelijke bouwkwaliteit