Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VK561 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

I**7@g**l.com 15-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede diepvries voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

10,0
Gekocht na andere diepvries kapot gegaan na12 jaar.
Mooi design en kompakt met bijna 100 liter inhoud, perfect als reserve en dagelijks gebruik, neemt niet veel plaats over
Grote plus punt is extra garantie naar super makkelijk registratie ( binnen 5 minuten ben je klaar) .
Ik ben dit product aanrader.

Pluspunten

  • Extra garantie
  • Kompakt
  • Inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 09-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

8,0
Diepvries volledig zoals in de omschrijving. Werkt prima.
Ondertussen al meerdere artikelen van Inventum in huis en heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein goed koud en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

9,0
Mooie kleine vrieskist vergeleken met mijn vorige is hij erg stil. Temperatuur is -25 en kan nog kouder. Deksel schiet omhoog bij opendoen, dit is wel even wennen.

Pluspunten

  • stil
  • compact
  • goede vries capaciteit
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • deksel schiet omhoog bij openen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita van Loon 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/ kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een goed en vertrouwd merk is en ook voordelig.
Ik zou dit product aan anderen ook aanraden.
De prijs / kwaliteitverhouding is goed.

Pluspunten

  • kwalitatief goed
  • goedkoop
  • makkelijk in gebruik
  • niet te groot
  • inclusief krabber en ijsklontjesbakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard82 13-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super blij met deze vrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

9,0
we kwamen ruimte te kort in onze koelvriescombinatie omdat onze hond vers vlees eet en er nogal wat kilo's vlees in de vriezer gaat is de ruimte voor andere producten voor ons zelf niet aanwezig, vandaar dat we deze vrieskist er bij hebben gekocht....

Pluspunten

  • niet al te groot maar toch voldoende ruimte
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 27-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

9,0
Prima klein model vriezer! Gekozen vanwege de makkelijke manier van ontdooien en weg laten lopen van water en vanwege het lage energieverbruik.

Pluspunten

  • Formaat
  • Ontdooien
  • Afwateren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAFKEN 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Knappe vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen. Mooie uitstraling. Met korte armpjes misschien wat diep. Maar gewoon fantastisch toestel. Vriest snel in en behoud goed zijn temperatuur.

Pluspunten

  • SNEL INVRIEZEN
  • MOOIE UITSTRALING

Minpunten

  • MS WAT DIEP VOOR KORTE ARMEN ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendri 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer vk561

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

10,0
Mooi en net afgewerkt product. Grote inhoud voor relatief weinig geld. Mooie vriesmand met ijskrabber en ijsblokjes maker. Top product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleksandar 23-10-2020
  • Product gekocht

Inventum na een paar maanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

10,0
Deze zeer goede diepvries van het merk inventum
Werkt super goed. Ben heel tevreden over het oer Hollands product

Pluspunten

  • Kabel lang genoeg
  • Vriest uitstekend
  • Genoeg opbergruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Aleksandar 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VK561

Algemene score

9,0
Deze leuke Diepvries van Inventum vk561 heb ik gekocht,
ben hier zeker blij mee. De prijs en kwaliteit verhouding is uitstekend.
zo wel vriezen als koelen doet hij na behoren,
ik kan iedereen dit product aanraden

Pluspunten

  • Compact maar toch ruim
  • Weinig lawaai
  • Lengte van stroom kabel prima
  • na registratie 3 jaar extra Garantie
  • dooiwaterafvoer

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer