Leifheit Dry & Clean elektrische raamreiniger - Turkoois/Wit - 28cm werkbreedte - 35 min. gebruiksduur - Vloertrekker

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 45,08 Bekijk alle aanbieders
4.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Leifheit Dry & Clean elektrische raamreiniger - Turkoois/Wit - 28cm werkbreedte - 35 min. gebruiksduur op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

A*****@x********31-07-2025
Ik gebruik hem nu 5 jaar en hij werkt geweldig
d*******@l******20-07-2025

Streeploze ramen!

Tijdens mijn werk in de thuiszorg kwam ik in aanraking met de leifheit raamwisser, wat een ideaal ding!! Ik heb hem meteen aangeschaft om hem tijdens het werk en thuis te gebruiken. Ik heb hem nu 4 jaar en hij werkt nog prima! ( ik lap de ramen niet iedere week). Handig is ook de verlengstok zo hoeft je niet altijd op een trap te staan. ( ik ben nl geen held op een trap)
Pluspunten
  • Streeploos
  • Verlengstuk
  • Geen waterballet binnen
Minpunten
  • Beetje lastig om het reservoir los te maken om schoon te spoelen. Eist wat geduld en inzicht
  • Dun oplaadsnoertje
  • is wat kwetsbaar
r*******@h******14-03-2025
Ik ben juist heel erg tevreden, ik kan al m'n ramen van het huis doen en dan is de batterij nog steeds niet leeg
Bets27-03-2021

Korte accuduur

2.0
Na 1/2 raam valt hij iedere keer stil (100% opgeladen). Niet kopen, is zijn geld niet waard! Alleen maar ergernis.
Jan20-06-2020

Leifheit ruitenreiniger

Reinigen goed, maar kan absoluut niet tegen een stootje. Viel +/- 60 cm omlaag op de vloerbedekking en de wisser was afgebroken.
Pluspunten
  • Wisser goed
Minpunten
  • Zeer gevoelig
  • Accu snel leeg.
hagee19-01-2020

Korte levensduur

2.0
Eerste apparaat binnen half jaar onder garantie vervangen. Geenbeweging meer in te krijgen. Laad niet meer op. Tweede apparaat na 2 jaar vrij weinig gebruik zelfde verhaal.
Minpunten
  • kwaliteit
  • accu/ adapter
Jeroen12345678927-09-2018

Ongeschikt voor regelmatig gebruik

2.0
In begin werkt alles goed, maar de resultaten worden steeds minder. Na een half jaar en regelmatig gebruik is hij eigenlijk niet meer goed bruikbaar vanwege de strepen op het raam. Ook als je de bestaande rubbers vervangt door nieuwe. Een conventionele wisser werkt dan beter tegen strepen.
Pluspunten
  • Werkt prima in eerste instantie
  • Vangt veel water op
Minpunten
  • Na regelmatig gebruik krijg je strepen