De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV144ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Gekocht vanwege de uitstraling en prijs kwaliteit.
We hebben de vaatwasser nu 14 dagen in gebruik.en voldoet aan onze verwachtingen.
De vaat is schoon.en maakt weinig geluid.als na de cyclus de deur automatisch open springt en je wacht dan tot het geluids signaal te horen is dan is vaat ook droog.
Voor een mooie prijs deze vaatwasser gekocht, de aansluiting en het bedienen van de vaatwasser is super gemakkelijk.
Wat helemaal top is, dat deur automatisch open gaat.
De vaat word super schoon. Zijn er erg blij mee
Ik heb onlangs deze fijne vaatwasser gekocht omdat ik heel tevreden was met mijn Etna combimagnetron. Ik ben er reuzeblij mee. De vaatwasser ziet er mooi uit, is bijna muisstil als hij aanstaat en alles komt er schoon en glanzend uit. De prijs-kwaliteit verhouding is geweldig. Ook ben ik heel content met de 5 jaar garantie. Tevens ben ik blij dat Etna een Nederlands merk is. Etna is definitief mijn favoriete merk voor keukenapparaten!
Zeer fijne en gebruiksvriendelijk machine zonder al teveel poespas overzichtelijke programma's en een zelfreiniging functie
Tevens ziet de machine er mooi en strak uit
Het is een fijn apparaat. Gemakkelijk te bedienen. De gebruiksaanwijzing is duidelijk. De vaat komt er heel schoon en droog uit Veel ruimte. Geeft een signaal als het klaar is.
Deze zwarte vaatwasser heb ik gekocht ter vervanging van een rvs Siemens onderbouw van 13 jaar oud. Ik heb hem nu 3 weken in gebruik. Het aantal dB is goed, de vaat komt er mooi schoon uit en de display is ook duidelijk. Enige minpuntje tov de Siemens is dat de vaatkorven wat ieler voelen. Gemakkelijk is de knop voor halve belading, dus prima vaatwasser voor dit bedrag.
Super vaatwasser. Niet veel poespas gewoon aanzetten en op start drukken.
Machine maakt niet veel geluid en doet zijn werk goed.
Als het programma klaar is dan opend de deur vanzelf wat wel zo fijn is.
Gekocht met 3 jaar extra garantie dus dat zit voorlopig wel goed.
En niet te vergeten de vaatwasser is zwart dat zie je ook niet heel vaak.
Kortom weinig betalen voor een prima vaatwasser.
Ik heb ben echt blij met deze vaatwasser vooral dat de deur automatisch open gaat waneer die klaar is ik heb altijd bij me oude vaatwasser gehad dan de vaat nog nat was maar dat is nu verleden tijd en hij is ook nog lekker stil. Ik vind het een super product voor de prijs die ik betaald heb.
Blij mee! Duidelijke bediening. Wordt goed schoon en droog. Heel blij met de functie dat de klep vanzelf open gaat aan het einde van het programma en de optie van halve lading. Ziet er van buiten ook mooi uit.
Ik kreeg de vaatwasser vast voor mijn verjaardag omdat mijn oude vaatwasser lekkage veroorzaakt heeft waardoor helaas deze vervangen moet worden. Door de lekkage is de laminaat vloer ook kapot dus door draaien was geen optie. Dus onwijs blij met dit top cadeau
Een hele fijne vaatwasser, super schoon resultaat, door de hardheid van het water te kunnen aanpassen ziet mijn vaat er als nieuw uit. Ik koos deze vaatwasser vanwege de fijne indeling, en op hoogte in te stellen lade, zo is elke ruimte in te delen op voorkeur. Het uiterlijk is ook erg mooi, ik heb de Zwarte genomen zodat hij mooi bij mijn zwarte koelkast past van Etna. Ik ben ook zeer content met de prijs van deze mooie en perfect werkende vaatwasser.
Moest in het begin ff wennen,,, enige -puntje is dat je de rode waarschuwingslichtjes van de Glansspoelmiddel en het zout bijna niet ziet>.Je moet echt heel goed kijken
WasresultaatGoed
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakVoldoende
VormgevingGoed
DuurzaamheidVoldoende
Minpunten
waarschuweingslichtje glansspoelmiddel en zout bijna niet te zien
Gekocht via bol.com
Het is een heel fijn apparaat
Hij stil kwa geluid
Deur gaat open wanneer progamma klaar is
Ook ideaal
Zou het ieder aanraden om te kopen
Ik zocht een nieuwe vaatwasser. Niet te duur etc.
Kwam bij deze vaatwasser tegen en zwart nog wel. Toppertje hoor.
Lekker stil. Kort programma. Eco modus.
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe ETNA vaatwasser. Wat me direct opviel is hoe stil hij is tijdens het draaien - een groot pluspunt als je een open keuken hebt of 's avonds wilt draaien. De startuitstel optie is dan ook een uitkomst. De prijs-kwaliteitverhouding is tot nu toe echt top!
Wat ik ook erg fijn vind is de ruime en flexibele indeling. Er past gemakkelijk een hele dag aan vaat in en zelfs grotere items zoals pannen zijn geen probleem. Super handig dat je het bestekmandje kan verplaatsen. Er is genoeg hoogte voor de eetborden, nadat ik de bovenkorf omhoog had gesteld (zit duidelijke uitleg over in het instructieboekje). Pizzaborden zouden te groot zijn voor deze vaatwasser, maar normale eetborden voor avondeten passen makkelijk.
Al met al een aanrader als je op zoek bent naar een betaalbare, stille vaatwasser met voldoende ruimte voor al je vaat. Ik ben blij met mijn aankoop!