Hele fijne stofzuiger, klein maar krachtig. Wij gebruiken de stofzuiger voor even snel bijhouden, bank, kleden, kruimels na het eten en slaapkamers. Hij is net wat klein om echt het hele huis mee te doen.
De accu gaat op krachtig genoeg stand ca 20 minuten mee, wat voldoende is voor ons. Opladen duurt wel eventjes.
Makkelijk uit elkaar te halen, en makkelijk schoon te maken. De borstels zorgen dat haren en andere dingen makkelijk meegenomen worden. Dat werkt ook super op laagpolige kleden en bijv banken en stoelen. Vind dat eigenlijk prettiger dan een reguliere stofzuiger zonder draaiende borstels. Wel oppassen dat er geen papiersnippers of speelgoed in komt, die kunnen wel een beetje vast komen te zitten.
De filters zijn uitneembaar en makkelijk schoon te maken.
Reservoir is klein, maar precies goed voor de duur die de stofzuiger volhoudt.
Echt super compact en handzaam. Weegt bijna niks. En daardoor zelfs te gebruiken door onze peuter van 2,5 jaar :-).
Handige muurbeugel waaraan de stofzuiger op te laden is. Het opladen gaat eigenlijk alleen goed als de beugel echt hangt. Dus wel even ophangen op een handige plek. Als je het namelijk ergens los in een hoekje zet tegen de muur aan bijvoorbeeld laadt het niet altijd goed op omdat de contactjes dan snel net loskomen. De accu afnemen en los opladen kan niet.
Mooi stil ook, en past de zuigkracht aan aan de omstandigheden.
Topkwaliteit van AEG. En ziet er ook gewoon goed uit.