Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers
Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers
Eerste ervaring
Ik heb deze steel stofzuiger gekocht op aanraden van iemand anders en hij bevalt goed. Hij is niet te zwaar, makkelijk in gebruik, wendbaar, veel hulpstukken en zuigt vuil goed op. Het geluid vind ik ook meevallen in vergelijkingen onze oude stofzuiger.
Echt van deze tijd
Het gemak van een sterke en draadloze stofzuiger en een lange batterijduur heeft mij doen besluiten om deze stofzuiger te kopen. Het werkt geweldig. Stofzuigen is nu voor het plezier!
Pluspunten
- Compact
- Lichtgewicht
- Wendbaar
- Lange batterijduur
- Eenvoudig in gebruik
Minpunten
- n.v.t.
Handige, snoerloze stofzuiger. Makkelijk in het gebruik
Een handige, makkelijk te gebruiken stofzuiger zonder snoer.
De onderdelen voegen zich gemakkelijk door het klik-systeem.
Alles past mooi in elkaar.
Pluspunten
- handig klik-systeem
- mooi uiterlijk
Samsung super jet 75
De Samsung Jet 75 is een geweldig goed apparaat, de kracht van de motor is super, licht wendbaar en laadt ook hel snel op. Geleverd met de accessoires i vind ik het een bijzonder goede koop en qua prijs veel beter dan Dyson.
Pluspunten
- compact
- motor
- goede materialen
Minpunten
- de motor maakt aardig wat geluid
aanrader
zeer compleet. bij eerste gebruik direct enthousiast. zuigt direct alles op inclusief de vervelende hondenharen.
Pluspunten
- compleet
- zuigt prima
Minpunten
- even puzzelen hoe alles werkt
Prima steelstofzuiger met veel hulpstukken en een goede zuigkracht. Handig is ook de extra batterij
Minpunten
- Geen led-verlichting
bevalt goed
fijne stofzuiger, niet te zwaar, zuigt goed. Prima accessoires, voldoende tijd om te stofzuigen zonder dat de accu leeg is.
super blij met mijn aankoop
echt een super fijn product niet te zwaar en genoeg zuigkracht ik ben er super blij mee en alles wat je er bij krijgt
Tevreden tot nu toe
Eerste indruk is bevredigend, is stil, licht en wendbaar.
Pluspunten
- stil
- wendbaar
Top apparaat
Omdat ik op zoek was naar een draadloze stofzuiger/kruimeldief ben ik eens op zoek gegaan naar wat reviews over deze dingen. Uiteindelijk bij de Samsung Jet 75 Complete uitgekomen omdat deze qua prijs, prestaties en kwaliteit voor mij er toch wel uit sprong. Dyson (V8) heeft nog betere specs maar ook een "betere" prijs en ik heb heb kunnen gebruiken bij een kennis en vond hem eerlijk gezegd veel lawaaiiger en kwalitatief voelde het ook minder aan.
Tot op heden is de Jet 75 mij niet tegengevallen.
Kan er het hele huis mee doen op 1 acculading (100m2 plavuizen en laminaat) Dat doe ik met de gemotoriseerde zuigmond voor gladde vloeren op de laagste stand. Kost me 1/3 acculading in een kwartiertje tijd.
Tapijt doet ie ook, met de andere zuigmond en dan gebruikt ie wel wat meer accu uiteraard want hij borstelt het kleed namelijk.
Het apparaat ligt lekker in de hand, niet te zwaar en het werkt echt prima.
De gebruikte materialen zien er degelijk uit en het legen van de bak is een peulenschil. Wel af en toe goed uitblazen (daar heb je van die mooie flesjes lucht voor die je bij de prullariawinkel Ac-tion vrij goedkoop kan scoren. Of gewoon blazen maar dan wel oppassen voor de stofwolkjes....
Kortom, als je een luxe kruimeldief met veel hulpstukken zoekt waar je ook nog eens mee kan stofzuigen dan is deze het overwegen waard. Op dit moment in de aanbieding bij de MM en een gratis extra accu van Samsung!
Pluspunten
- Kwalitatief prima
- Zuigt als een malle
- Ziet er mooi uit (subjectief)
- Gratis extra accu (als je snel bent)
Minpunten
- Het blijft een boel centen...
Super steelstofzuiger
Nadat ik jaren een dyson had met veel problemen zijn we nu overgestapt naar de samsung jet 75 complete en deze is echt 10x beter ben er heel tevreden over een superstofzuiger
Zeker een aanrader
Goede zuigkracht, relatief stil, accu gaat aardig lang mee, tot nog toe zeer tevreden
Pluspunten
- goede zuigkracht
- stil
Een goede steelstofzuiger!
Heb dit product gekozen vanwege de zuigkracht (óók goed op minimum en medium kracht), de vormgeving én de handige accessoires, met name het 'elleboogstukje' waarmee je tot onder een hoek van ca. 90 graden kunt stofzuigen, handig voor hoger gelegen richels. De vormgeving van de opvangbak maakt dat ie aan de wand niet zo uitsteekt als sommige merken wat ik een pré vindt. Ook is ie gemakkelijk te hanteren, te legen en schoon te maken. Hij zou van mij iets langer mogen zuigen op maximale kracht maar zoals ik al zei, ook op de lagere standen zuigt ie goed. Een tweede accu is handig en aan te bevelen.
Bevalt goed
Prima product voor een redelijke prijs.
Een mooi en handzame steelstofzuiger en licht in het gewicht.
Nog niet erg lang in huis maar de eerste bevindingen/ ervaringen zijn positief.
Beveel dit product bij iedereen aan, doet wat het moet doen.
Pluspunten
- Licht in gewicht
- Redelijke prijs
- Mooie vormgeving
Goed product, zeer tevreden en goede prijs voor het product.
Top product! Werkt goed en 10x beter dan ouwe bekabelde troep van Rowenta. Product is vergelijkbaar met die van Dyson V15. Samsung is weliswaar iets zwakker maar dat geeft niet want voor houten vloeren maakt het niet zo veel uit.
Pluspunten
- Sterk zuigkracht
- Prijs
- Niet zwaar
- Extra batterij als cadeau
Minpunten
- Batterijlader heeft geen click-systeem
Super!
Na het beoordelen van diverse merken is onze keus op Samsung Jet 75 complete gevallen.
Topapparaat. Hoge zuigkracht, veel accessoires. Goede kwaliteit. Stofopvang gemakkelijk te legen. Nu een actie van extra accu.
Wat een fijne stofzuiger is dit. Geen seconde spijt van deze mooie aanschaf. Kan ik van harte aanbevelen.
bevalt goed
Meest complete stofzuiger. Veel accessoires. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- veel assecoires
- mooi design
Snoerloze steelstofzuiger heeft als voordeel dat je veel makkelijker door het huis kan manoeuvreren.
Geen gedoe meer met de slang en het snoer (blijven dus ook nergens meer achter hangen.) En tijdelijk een gratis accu... dus bij leeg ruilen en niet steeds bijladen. Beterrrr
Fijne stofzuiger maar toch wel een beetje zwaarder voor de armen dan gedacht. Ik vind ook de batterij wel erg snel leeg. Dit had de verkoper niet verteld. Heb er het cleaning station bijgekocht. Dat werkt super.
Compact en stille stofzuiger de Dyson Killer
De mondstukken van de Jet 75 Series zijn compact en komen overal onder. Dit in tegenstelling tot vele andere steel stofzuigers. Daarnaast maakt deze stofzuiger weinig lawaai en is er 1 aan / uit knop. Deze hoef je dan ook niet steeds opnieuw ingedrukt te houden. Dit is in mijn optiek de beste tegenhanger van de welbekende concurrent.
Pluspunten
- Vele mondstukken
- Flexibel
- Compact
- 1 Aan en Uit knop
- Dyson Killer
Echte aanrader
Deze stofzuiger gekocht n.a.v de goede recensies die ik gelezen had. Heb altijd een Miele stofzuiger met stof zak en snoer gehad. Bij beide stofzuigers ging de automatisch oprolsysteem voor het snoer stuk. Nu de Samsung Jet 75 gekocht. Wat een verademing, geen snoer, geen stof zak en niks achter je aan hoeven te slepen. Kattenharen op de bank verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik ben dik tevreden. Goede zuigkracht op middenstand, geen stofzakken meer maar vooral geen snoer meer. Ik zeg: er gaat een nieuwe wereld voor je open met deze prachtige steelstofzuiger!
Pluspunten
- geen snoer
- geen stofzak
- goede zuigkracht
- Licht gewicht
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken
Lichte maar krachtig stofzuiger
Ik heb hem gekocht omdat ik 3 dieren thuis heb, en gek werd van de haren.
De stofzuig heb ik wel nog niet. Maar ik vind hem licht maar heeft een sterke zuigkracht. En doet wat hij moet doen
Pluspunten
- Licht
- Flexibel
Minpunten
- Misschien de batterijduur
Bevalt erg goed
Eerste kennismaking met snoerloze stofzuiger: geweldig! Hebben 2 dieren thuis en het is ongelooflijk handig om op die manier snel te kunnen stofzuigen. Het lawaai valt mee en is voor mij zeker geen hinder. Fijn dat er zo veel accessoires bij geleverd worden.Min punt is het prutsen met de stofbak legen,tot nu toe bevalt het erg goed.
Aanrader!
Erg fijn product! Voelt kwalitatief goed aan en voldoet aan verwachtingen. Alle mondstukken werken goed en de batterij gaat lang genoeg mee. Zuigkracht is ook beter dan verwacht.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Gewicht
- Opzetstukken