Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers
Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers
Stofzuiger
We hebben de Jet 75 6 maanden het is een perfect stofzuiger . handig in gebruik . perfecte stofzuiger
Pluspunten
- Snel
- Snel
Aanrader!
Werkt erg goed. Goede zuigkracht. Ook op een hoogpolig kleed. Batterijen werken zoals omschreven. Zeer tevreden
Pluspunten
- Zuigkracht
- Batterijduur
- Makkelijk in gebruik
- Licht
Goede keus
Na uitgebreide informatie verzamelen en vergeleken gekozen voor de Samsung Jet 75 complete. Prijs en kwaliteit speelde de belangrijkste rol. Onze eerste ervaringen zijn positief. De zuigkracht is voldoende en de herrie die de stofzuiger zou maken valt mee. We zijn ook blij met de vele accessoires. Ik had er eigenlijk mee rekening gehouden dat de batterij van de stofzuiger los van het apparaat opgewandeld kan worden, maar dat is dus niet zo. We moeten nog een plek vinden waar we de oplader aan de muur schroeven en natuurlijk in de buurt van een stopcontact. De tijd zal het leren hoe de stofzuiger bevalt, de eerste indruk is positief. Voor de zekerheid extra garantie genomen bij BCC vijf jaar kosteloos herstel of vervanging.
Pluspunten
- Redelijk licht in gewicht
- Extra zuigkracht indien nodig
Minpunten
- De batterij is niet los op te laden.
Verrassend goed apparaat
Ik ben onder de indruk van deze steelstofzuiger. Hij ligt prettig in de hand, maakt niet veel herrie en doet zijn werk boven verwachting goed. Ik heb een hond met halflange haren en een vloerkleed. Ik was echt verbaasd over hoeveel haren er uit dat kleed worden gezogen! De borstels in de zuigmond werken dus erg goed.
Ik beveel deze stofzuiger aan voor mensen met een klein of middelgroot appartement. De accu capaciteit is beperkt, dus een heel huis kan niet in een keer gedaan worden. Ook de auto ermee stofzuigen raad ik af. Maar desalniettemin zeker een aanrader!
Pluspunten
- Grote zuigkracht
- Geschikt voor dierenharen
- Makkelijk op te bergen
Minpunten
- Beperkte capaciteit accu
- Relatief lange oplaadtijd
- Niet goedkoop
Bevalt prima, fijne stofzuiger!
Na het lezen vab veel reviews gekozen voor de Samsung Jet 75 complete. Fijne stofzuiger met goede zuigkracht en veel hulpstukken. Ligt goed in de hand, steel had iets langer gemogen, maar al met al een prima stofzuiger.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Veel hulpstukken
- Minder luid dan gedacht
Minpunten
- Na lang stofzuigen een beetje zwaar in de hand
- Steel had ietjes langer gemogen
Jet 75 Perfect!
Product bij vrienden gezien. We waren direct enthousiast. Product gekocht en werkt nu tot volle tevredenheid. Mooie uitvoering en prima zuigkracht.
Het is wel een duur aankoop, maar in vergelijking met andere merken, krijg je meer voor je geld. Het is goed in elkaar gemaakt en voelt niet goedkoop. Ook het optie om het uit te breiden naar een dweilapparaat is echt top.
Hele fijne stofzuiger
Zeer fijne stofzuiger, doet precies wat je van een stofzuiger verwacht. Opzet borstels zijn voorzien van roterende borstels, waardoor alles netjes opgezogen wordt. Opvang koker voor het stof is zeer makkelijk te legen, waardoor je snel weer verder kunt. Opladen van de accu gaat snel en deze gaat lang meer (zeker 60 minuten), hierdoor is het voor mij mogelijk om het complete huis te doen. De auto stofzuigen is ook geen enkel probleem, zeker in combinatie met de handige meegeleverde opzetstukken. Kortom: een echte aanrader!!
Pluspunten
- Veel zuigkracht
- Ligt lekker in de hand
- Handige opzet stukken
- Accu gaat lang mee
Minpunten
- Geen
Het is een geweldig apparaat, maakt weinig herrie.
Grote opvangbak en handige opzetstukken, kortom een aanrader.
Prima stofzuiger! Makkelijk in gebruik. Ook stofzuigen onder kastjes en onder de bank gaat goed. Eenvoudig te legen en te reinigen. Standaardborstel geschikt voor zowel gadde vloeren als karpetten. Zuigkracht voor karpetten op minimaal zetten en dan gaat stofzuigt hij zelfs hoogpolige karpetten goed.
Zeker een aanrader
Deze stofzuiger zuigt als de beste, kattenharen, stofjes, ze verdwijnen als sneeuw voor de zon, heel blij mee, boven verwachting!
Pluspunten
- Stevig
- Goede zuigkracht
Samsung jet 75
Getest in de winkel.. dik tevreden, gewicht verrassend comfortabel
Degelijke uitvoering en geluidsarme motor
Prachtige hulpstukken en het gebruik superhandig
Pluspunten
- Comfortabel
- Lichtgewicht
Bevalt erg goed
Prima steelstofzuiger.
Haalt goed lange haren van tapijt en schoonloopmatten.
Wandelen met de stofzuiger gaar heel makkelijk.
Pluspunten
- Zeer krachtig
- Zeker niet zwaar
Minpunten
- kost wel wat
Een aanrader met zijn vele hulpstukken en zuigkracht
ik heb vanwege de vele goede recensies voor deze stofzuiger gekozen, hij zou veel geluid produceren maar dat valt heel erg mee.
Veel hulpstukken bijgeleverd
Pluspunten
- zeer compleet
- goede zuigkracht
Minpunten
- nog niet ontdekt
Fijne steelstofzuiger!
Fijne stofzuiger, ligt lichter in de hand dan verwacht, en het geluid vond ik ook niet tegenvallen. De stofzuiger is super wendbaar. Super fijn dat je hem er zo bij pakt. Ik ben er heel blij mee.
Pluspunten
- Wendbaar
- Makkelijk te bedienen
- Goede zuigkracht
Minpunten
- Geen telescopische buis
- De batterij loopt zonder waarschuwing leeg
Nog nieuw, maar enthousiast over product
Grote zuigkracht, veel inbegrepen hulpstukken en extra batterij bij registratie. Mooi pakket.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Extra hulpstukken
- Extra accu
- Niet teveel geluid
Minpunten
- Nog nieuw aangekocht, dus nog niet ontdekt
Fijne steelstofzuiger
Makkelijk opbergen en wendbaar en een mooie uitstraling en een super goed werkende steelstofzuiger.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Makkelijk wendbaar
- Lange werking
Bevalt erg goed, een aanrader
Super stofzuiger, mooi design en fijne accesoires die het stofzuigen een heel stuk aangenamer maken
Pluspunten
- Zuigt goed
- mooi design
Topstofzuiger
Dit product werkt fantastisch. Misschien wat prijzig maar de kwaliteit die je er voor terug krijgt is van hoog niveau. Makkelijk op te hangen op een plek waar jij zelf wilt. Je ontvangt verschillende accessoires zodat je voor elke soort vloer je schoonmaakkunsten kan optimaliseren.
Een top apparaat.
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- goede accu
- goeie accessoires
- mooi design
- makkelijk op te hangen
Top.steelstofzuiger
Top apparaat, voldoet boven verwachting. Mooi accessoires erbij geleverd. Gebruik zeer handig en efficiënt. Wij zijn zeer content met de aankoop.
Pluspunten
- Zuigt goed
- Handzaam
- Stil
- Niet te zwaar
- 2de accu erbij
goed zuigkracht en makkelijk in gebruik
Mooi complete set
Bij een proefje op een dag daarvoor met oude stofzuiger gezogen stukje tapijt kwam er verrassend veel vuil mee
Machine blijkt een stuk stiller dan verwacht ( en gewend van oude stofzuiger
Pluspunten
- draadloos, dus geen gedoe met snoeren
- Niet de "aan" knop vast hoeven te houden
- veel accessoires aan te sluiten
Minpunten
- wel aardig aan de prijs
mooie steelstofzuiger, zeer goed in de hand liggend. Een goede afwerking van de materialen, makkelijk in gebruik, en niet zo schrikbarend duur als de concurrent. Deze zuigt net zo hard, en ik vindt hem wat model mooier ( maar dat is smaak)
Prima aankoop.
Zeer goede zuigkracht ik was verbaasd wat er nog uit mijn pas gezogen vloerkleed kwam met mijn oude stofzuiger. Is prettig in gebruik geen snoer of slang meer heerlijk.
Pluspunten
- geen slang
- geen snoer
- zeer wendbaar
Minpunten
- geen
Bevalt erg goed
Belangrijkste overweging om dit product te kopen was de prijs/kwaliteitverhouding, na een goede voorlichting van de winkelmedewerker.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Mogelijkheid van verwisselbare accu
- Goede service van Samsung
- Zeer goed op harde vloeren
Top stofzuiger
Echt een top apparaat! Een aanrader.
Prestaties zijn zoals belooft, zuigkracht is goed en het gemak is fantastisch.
Enige nadeel is dat hij zwaar aanvoelt als je een wat groter oppervlak gaat stofzuigen
Pluspunten
- Ligt makkelijk in de hand, beweegt goed
- Goede zuigkracht
Minpunten
- Voelt wat zwaar bij stofzuigen groter oppervlak