Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers
Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers
Samsung Jet 75 steelstofzuiger
Ik heb voor deze stofzuiger gekozen, omdat ik deze niet te zwaar in de hand vindt liggen, de wendbaarheid heel fijn is en de verschillende borstels die erbij zaten. Ik heb namelijk verschillende vloeren door het huis.
Pluspunten
- Design
- Niet te zwaar
Samsung Steelstofzuiger
Blij met de aanschaf. Ziet er goed uit en werkt zoals verwacht.
Pas 2 dagen in ons bezit en nog geen minpunten
Pluspunten
- extra batterij
- veel accessoires
Mooi steelstofzuiger
Steelstofzuiger voldoet aan mijn verwachtingen. Mooie stofzuiger, veel accessoires, zuigt perfect, ook op moeilijke plaatsen. Makkelijk in gebruik en lange "arbeidstijd". Kortom, fijne stofzuiger.
Fantastische stofzuiger
Wat een aanwinst! Ik heb lang getwijfeld of ik de investering zou doen, maar ik ben absoluut blij dat ik het gedaan heb. Gemakkelijk in de bediening, fijn dat de batterij een indicator heeft, lichtgewicht en een voor mij zeer belangrijke HEPA filter. Ook nog eens wasbaar! Genoeg extra opzetstukken om een regulier huishouden spic en span te houden. Klein puntje is wel het geluid dat de stofzuiger maakt op vol vermogen, maar dat is dan ook alles.
Pluspunten
- Handzaam
- Compleet en met HEPA filter
Minpunten
- Geluidsnivo op vol vermogen
perfecte zuigkracht mooi toestel
ben zeer tevreden van dit toestel
mooi en elegant desing
perfecte zuigkracht en overzichtelijke gebruiksaanwijzing
Pluspunten
- zuigkracht
- lange batterijduur
Mooien en goed vorm gegeven
Ligt goed in de hand mooi kompleet doet wat.hij doen moet veel hulpstukken tot nu toe zeer goed zeker een aan rader voor je alle huishoudelijke werkzaamheden voor man en vrouw
Licht in gewicht, goede accuduur!!
Goede zuigkracht, veel accessoires. Ligt lekker in de hand, fijn dat je niet continue een knop moet indrukken om te stofzuigen. Qua gewicht ook fijn, niet zwaar. Kom makkelijk onder de bank en bed. Met de tweede accu gratis actie, kan je helemaal lekker lang stofzuigen.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Hoeft niet continue een knop in te drukken
Minpunten
- Prijs voor sommige mensen
Samsung jet 75
Sinds 5 dagen de stofzuiger binnen.
Tot nu toe nog helemaal niks te klagen. Prima zuigkracht, niet zwaar in de hand, wendbaar, mooi design, makkelijk te legen en veel verschillende borstels.
Tot nu toe echt een perfecte aankoop.
Pluspunten
- Wendbaar
- Zuigkracht
- Niet zwaar
- Mooi design
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken
wendbaar en prima accu duur
ik heb voor deze samsung gekozen omdat de accuduur goed is (na registreren nog een extra accu) ,wendbaar en op alle vloeren goed. Tevens vond ik de prijs aantrekkelijk in vergelijking met bijvoorbeeld dyson.
Hij voldoet aan al mijn verwachtingen. Alleen het registreren van het apparaat is wel een dingetje. Zelfs na contact met de klantenservice was het niet zomaar opgelost. Achteraf bleek de samsung site niet goed te werken op Safari van Apple omdat het concurenten zijn wist de medewerker mij te vertellen die zo slecht NL sprak dat hij hij ook nog eens niet te verstaan was.
Pluspunten
- wendbaarheid
- accuduur en extra accu
Minpunten
- samsung service en registreren apparaat
- vrij klein reservoir
Top steelstofzuiger van Samsung
Prijs/kwaliteit is prima, veel hulpstukken en zuigt prima. Ook de moeilijke hoeken zijn goed te bereiken.
Pluspunten
- Veel hulpstukken
- Goede zuigkracht
Minpunten
- Geen
dat is nog eens zuigen
ik kende de verhalen al wel, maar hoewel ik net had gezogen met de oude machine, kwam er alsnog een lading stof uit mijn tapijt!? hij maakt veel minder lawaai dan ander machines die ik heb geprobeerd
Pluspunten
- goed hanteerbaar voor oudere mensen
- opgehangen goed afneembaar
Minpunten
- geen
Super handige stille stofzuiger
Na twijfelen toch gekozen voor snoerloze steelstofzuiger en hij blijkt inderdaad erg wendbaar en handig. Geen snoer meer en stofzuiger achter je aan trekken. Ook geluidsniveau blijkt mee te vallen. Het is geen bouwstofzuiger. Na het opzuigen van wat bouwstof ging hij direct uit omdat de filters verstopt raakten. Verder heel goede ervaring tot op heden.