Bosch BCS812KA2 - Steelstofzuigers

Bosch BCS812KA2
Bosch BCS812KA2
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 396 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS812KA2 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Familie Krul24-01-2021

Goede zuigkracht en weinig geluid

Deze steelstofzuiger ligt niet zwaar in de hand en heeft een goede zuigkracht met weinig geluid, tevens gaat de accu lang mee en zeker met de tweede meegeleverde accu volstaat deze stofzuiger om de gehele woning grondig te kunnen stof zuigen. Het opvangreservoir is gemakkelijk te legen en te reinigen. Ook zijn de meegeleverde accessoires erg handig in gebruik. Kortom een goede prijs / kwaliteit verhouding voor deze steelstofzuiger.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in het gebruik
  • Ligt ziet zwaar in de hand
Anja22-01-2021

Makkelijk hanteerbaar, voldoende oplaadduur.

Ik vind het een goede stofzuiger, accu gaat voor mij lang genoeg mee. Goede zuigkracht. Niet te zwaar, neemt weinig ruimte in beslag.
Bosch Unlimited steelstofzuiger22-01-2021

Mooie steelstofzuiger met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Dit is een goed werkende steelstofzuiger die eenvoudig schoon te maken en schoon te houden is. De twee accu's zorgen ervoor dat de stofzuiger altijd direct te gebruiken is.
L.A. Arfman-Schutte20-01-2021

steelstofzuiger

Zoals de reclame al zegt een krachtige stofzuiger. Ik ben 82 jaar en kan aan 1 kant niets zien. Aan deze stofzuiger zit geen snoer, zodat ik er niet over kan vallen en de stofzuiger is niet zwaar. Ideaal voor mij om mijn huis zelf schoon te houden.
Sander19-01-2021

Nooit meer trekken

Geweldig om te ervaren dat je kan doorlopen en niet een aanhanger trekt. Laat staan dat ik gewend ben de stopcontacten bij langs te gaan kan ik nu ik 1 keer alles stofzuigen.
Pluspunten
  • Flexibel
  • Gewicht
  • Accuduur
  • Kwaliteit
  • Mondstukken
Wat een aanwinst !!19-01-2021

Goede zuigkracht. geluidsarm en goed wendbaar.

Het is een geweldige handzame steelstofzuiger met voldoende hulpstukken. Met de bijgeleverde 2 accu's en snellader kan je blijven stofzuigen. Vooral handig dat er een los koppelbare kruimeldief geïntegreerd is. De stofzuiger is geluidsarm.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Handzaam
  • Geluidsarm
  • Lange accuduur ( vooral met 2 accu's
  • Voldoende accessoires
Minpunten
  • Redelijk kleine stofopvangbak
Welte19-01-2021

Prima zuigkracht en goed te hanteren

Diverse merken vergeleken. Deze Bosch scoort goed op gebruiksgemak, veel nuttige accessoires. Verder 2 accu's zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Geluidsvriendelijk, max. 76 decibel. We hopen er jaren mee vooruit te kunnen.
Pluspunten
  • niet teveel geluid
  • gooede zuigkracht
  • 2 accu's
  • makkelijk te hanteren, licht in gewicht
Minpunten
  • opvangbakje niet groot
Sandra19-01-2021

steelstofzuiger

Ik heb deze gekocht voor het snel even zuigen van keuken/berging waar de hond loopt als deze van buiten komt. Hier is deze uitermate geschikt voor, snel te pakken en zuigt goed. Kan nog niets zeggen over duurzaamheid, maar lijkt goed.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • geluid
  • handige accessoires
  • snellader
Minpunten
  • nog geen ontdekt
DVO16-01-2021

Fijne stofzuiger

Handig in gebruik. Fijn zo draadloos. Makkelijk op te laden met 2 accu's. En makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • makkelijk draadloos
  • 2 accu's
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • prijzig
  • best zwaar om vast te houden
Willem15-01-2021

Heerlijk stofzuiger

Heerlijke lichtgewicht steelstofzuiger, prima zuigcapaciteit zonder overdreven veel geluid, makkelijk in gebruik ben er erg blij mee
Bas15-01-2021

Goed product

Stofzuiger is krachtig en ideaal op de bergen. Met de twee bijgeleverde accu's kom je nooit meer stil te staan tijdens het stofzuigen. Echter is de stofzuiger voet hard en is de kans op beschadigingen aan een zachte vloer aanwezig. Ook het stofzuigen van een hoogpolig kleed is bijna onmogelijk omdat de polen steeds in de borstels vast komen te zitten. Een top stofzuiger als je een laminaat of tegelvloer heb zonder hoogpolig kleed.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Makkelijk op te bergen
Minpunten
  • Stofzuiger hoogpolig kleed niet mogelijk
  • Beschadigd zachte vloer
Mijn huisvriend zonder stekker14-01-2021

Nieuwe Technologie , zo'n fijne stofzuiger .

Altijd die snoer met stekker die je overal in moet stoppen . Dit is verleden tijd en je geloofd niet wat je meemaakt aan zuigkracht met dit apparaat.
Pluspunten
  • overal inzetbaar
  • lange accu duur
Minpunten
  • heb ik niet
  • je hebt er maar een nodig
Dirkje14-01-2021

Super licht en behendig, accu gaat lang mee

Super fijne machine, heb er heel veel plezier mee,ik gebruik hem op de boven verdieping op de vloerbedekking
Fam leeuwestein13-01-2021

Bosch steelstofzuiger

De stofzuiger net in gebruik maar bevalt goed, zuigkracht is prima, stofzuiger is goed wendbaar en gewicht is ook prima, ligt goed in de hand en het geluid is redelijk. Dit type is met 2 accu’s dus ideaal om overal te kunnen stofzuigen.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Geluid
  • Goede wendbaarheid met stofzuigen
  • 2de accu
  • Snel lader
Leo aret13-01-2021

Steel zuiger

Verbluffend goed mag in elk huis niet ontbreken .licht fijn in de hand en niet zwaar.kortom goede koop.
Pluspunten
  • Licht
  • Goede zuigkracht
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
top12-01-2021

perfect

perfect handig geen snoer via vrienden advies gekregen. Super blij was even wennen maar een aanrader weinig lawaai. Zuigt perfect.
Nadia11-01-2021

Gemakkelijk

Deze stofzuiger is zo makkelijk en snel in gebruik, dat ik iedere dag even snel kan stofzuigen. Zeker handig met keen kind en hond in huis. De stofzuiger is niet zwaar en ligt goed in de hand. Er worden veel opzet stukken bijgeleverd, waardoor je voor ieder oppervlak goed kan stofzuigen. Een zekere pré is de extra batterij die bij deze stofzuiger komt. Is je accu leeg en je bent nog niet klaar, klik je een nieuwe batterij op de stofzuiger. De turbo stand is erg krachtig en fijn. De Bosch stofzuiger is naar mijn mening wel het geld waard. Het is een erg fijne stofzuiger met groot gebruiksgemak. Stofzuigen is gewoon leuk met deze stofzuiger!
Pluspunten
  • Gemakkelijk en snel klaar
  • Ook voor in de auto ideaal
Minpunten
  • Geen parkeerstand
steel stofzuiger11-01-2021

fijne stofzuiger!

Wij hebben een hond in huis. overal vind je de haren. super handig voor de trap. Maakt ook weinig geluid. zuigt goed, kortom erg tevreden!
Pluspunten
  • weinig geluid
  • licht in het gebruik
Ben11-01-2021

De stofzuiger voldoet geheel aan mijn verwachtingen.

Het gemak dient de mens. De uitwisselbare accu's voldoen goed en zijn met de snellader weer vlug bruikbaar.
Denn11-01-2021

Bosch BCS812KA2 zilver

Mooi product, erg handig de extra snel lader is wel een must om het product optimaal te kunnen gebruiken
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Zuinig
  • geen lawaai
  • makkelijk te legen
Minpunten
  • Kan moeilijk onder het bed
  • Zware motor en batterij
  • Batterij is snel leeg
arieh09-01-2021

geweldig apparaaat

Stil, krachtig, 2 accu's. De 'gewone' stofzuiger wordt niet meer gebruikt. Het is een ontzettend fijn apparaat.
Pluspunten
  • krachtig
  • stil
Ben07-01-2021

Gemakkelijk in gebruik / met 2e accu onbegrensd gebruiksduur

Zoals de titel al zegt, gemakkelijk in gebruik, lichtgewicht en door de 2e accu onbegrensd in gebruiksduur. Ook langs plafond e.d. stofzuigen is gemakkelijk. De stofzuiger is als krachtige kruimelzuiger te gebruiken en in de auto werkt het perfect, zeker met de, bijgeleverde, flexibele accessoire. De Turbostand vraagt veel stroom maar zuigt dan ook alles wat de stofzuiger tegen komt. Lang vergeleken met andere merken maar ik ben blij met mijn keuze en als kers op de taart nog € 70,- retour-actie. Perfect.
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • krachtig
  • en ziet er ook nog geweldig uit
Minpunten
  • in het begin "miste" ik mijn snoer :) :) ;)
  • Zoeken naar FD nummer/Bosch site leverde oplossing
Tim06-01-2021

Goede zuigkracht

Degelijk apparaat. Niet zwaar. Goede zuigkracht, en prettig om twee accu's te hebben, wat een pluspunt is t.o.v. veel andere draadloze stofzuigers.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Niet zwaar
  • Twee accu's
Bosch steelstofzuiger unlimited serie 806-01-2021

Steelstofzuiger Bosch unlimited serie 8

Mijn vorige steelstofzuiger omgeruild voor deze Bosch. Heel blij mee! Het snoerloos zuigen was ik al gewend en vind ik erg fijn maar met deze Bosch ben ik veel blijer dan met de vorige. Enorme zuigkracht en met 2 accu`s kan je altijd verder stofzuigen, je hoeft niet te wachten totdat hij weer is opgeladen. Grote opvangbak. Kortom een geweldige stofzuiger!
Pluspunten
  • super handig/fijn 2 accu's.
  • enorme zuigkracht
Kim05-01-2021

Goede zuigkracht, zelfs voor deurmatten etc.

Heerlijke stofzuiger. Ligt erg fijn in de hand. Zuigkracht is meer dan voldoende voor ons huis met volledig laminaat. Bij de deurmatten gebruik ik de extra power knop en ook dan krijgt de stofzuiger moeiteloos mijn deurmat schoon. Wanneer ik ons complete huis stofzuig (125 m2 woonoppervlak) is de eerste accu leeg, maar eventueel heb ik dan nog de 2e accu. Het nadeel van de stofzuiger is dat zeer lange haren zich om de ronde borstel gaan nestelen. Deze moet je dan nog wel even zelf handmatig eruit halen. Bij de haren van onze huisdieren gebeurt dit gelukkig niet.
Pluspunten
  • Veel zuigkracht
  • Ligt lekker in de hand
  • Accu gaat lang genoeg mee
Minpunten
  • Lange haren blijven in de borstel achter