Bosch BCS812KA2 - Steelstofzuigers

Bosch BCS812KA2
Bosch BCS812KA2
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 396 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS812KA2 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gerbrandt14-12-2019

Bosch accu stofzuiger Unlimited Serie 8

Goed in de hand liggend apparaat , wordt geleverd met twee accu,s die langdurig energie leveren en ook toepasbaar zijn op andere Bosch producten zoals de accu boormachines .
Pluspunten
  • prima draaiende borstel
  • stil
  • snoerloos gemak
  • stofreservoir eenvoudig te ledigen ,
  • geen stofzakken nodig
Evelien12-12-2019

Praktisch, wendbaar, compact, prijzig

Sinds een paar weken hebben wij de handstofzuiger van Bosch in huis om uit te testen. Wij hebben voornamelijk harde vloeren; plavuizen, hout, laminaat. De handstofzuiger ligt prettig in de hand. Je hoeft het knopje niet ingedrukt te houden om te stofzuigen. Op alle vloeroppervlakten zuigt hij goed. Vandaag ontdekte ik wel dat hij moeite heeft met het opzuigen van glitters. Pluspunten: + Compact op te bergen + Dubbele accu, dus altijd opgeladen om het hele huis te doen + Wendbaar; de stofzuiger draait makkelijk + Veel accessoires; er zitten veel accessoires bij. Vooral de flexibele kierenzuigmond is praktisch. + Makkelijk te legen + Maak weinig lawaai Minpunten: - De accessoires zitten er los bij, tijdens het stofzuigen kan je ze nergens aan bevestigen. Je moet ze dus in je hand houden of ergens neerleggen. - De handstofzuiger kan niet zelf blijven staan. Je kan 'm niet even makkelijk neerzetten als je even iets moet verschuiven o.i.d. - De handstofzuiger is in vergelijking met een gewone stofzuiger zwaar omdat je het gewicht van de accu bovenaan hebt zitten. Ik stofzuig met deze stofzuiger een paar minuten met links en een paar minuten met rechts - Bij de meubelborstel kan je de borstelharen omhoog schuiven zodat je daarmee kan schoonmaken. Die borstelharen schuiven echter meteen weer naar beneden als je er druk op zet. Deze borstel werkt daarom niet goed. Al met al vind ik een fijne stofzuiger. Hij staat bij ons in de keuken en ik kan 'm er nu snel bij pakken. Ik merk dat ik nu vaker even kort stofzuig omdat het nu geen gedoe is. Hij is snel gepakt en ook weer snel opgeborgen. De prijs vind ik wel erg hoog. Er zijn namelijk nog wel wat punten (zie hierboven) die ik niet prettig vind of die ik mis.
Pluspunten
  • compact op te bergen
  • dubbele accu, nooit last van een lege accu
  • wendbaar; draait erg gemakkelijk
  • De flexibele kierenzuigmond is ideaal
  • Maakt weinig lawaai
Minpunten
  • Accessoires kunnen niet vastgemaakt worden
  • Stofzuiger kan niet zelfstandig staan
  • Zwaar in vergelijking met gewone stofzuiger
  • Borstelharen van meubelborstel blijven niet omhoog
Mmolifantje10-12-2019

Handige stofzakozen en draadloze krachtige steel stofzuiger

Kwalitatief mooie stofzuiger, voordeel is dat je hem snel even pakt als het nodig is Als je hem niet gebruikt hangt hij op de oplader, dus altijd gebruiksklaar. Ben je aan het stofzuigen en je accu is leeg dan pak je accu 2 en kan je weer verder. Heb zelf een grote hond met langer haar in huis, ook zand en hondenharen zijn geen probleem. Het geluidsniveau is goed, de turbo stand is luider maar niet vaak nodig.
Pluspunten
  • 2 accu's
  • makkelijk even pakken
  • draadloos
  • geen stofzak
  • goede zuigkracht
Minpunten
  • vrij kleine opvangbak
  • borstel schiet over zuigmond
JeeTee10-12-2019

Handige stofzuiger

Handige stofzuiger die licht in gewicht is. Doordat er 2 accu's bij zitten kom je niet zonder een werkende stofzuiger te zitten. De verschillende attributen zijn handig in gebruik, een nadeel is echter het kleine handborsteltje. Deze kun je inschuiven voor het zuigen van bekleding en uitschuiven zodat er een borstel te voorschijn komt met langere haren, deze blijft echte niet goed vast zitten waardoor je telkens met de verkeerde borstel zuigt. Het legen van de opvangbak is voor mij een groot nadeel. Ik leeg deze buiten in de container waardoor een douchebeurt bijna noodzakelijk wordt, het stuift ontzettend en het filter is slecht schoon te maken. Het draaimechanisme in het filter zorgt er niet voor dat het filter ook echt goed schoon wordt. Schoon blazen werkt het beste maar er is dan ook een grote kans om vies te worden.
Pluspunten
  • Licht
  • Accuduur
Minpunten
  • Opvangbak
  • Kleine borsteltje
Fazergirl10-12-2019

Meer dan een stofzuiger

We hebben De Bosch BC812KA2 snoerloze stofzuiger mogen testen,en hebben deze nu een paar weken dagelijks gebruikt, we hebben thuis drie kleine hondjes die verharen, en het nodige zand mee naar binnen nemen dus dagelijks even stofzuigen is geen overbodige luxe, eenmaal opgeladen kan je moeiteloos het hele huis door, van tegels naar een hoogpolig vloerkleed, naar pvc vloer, alles wordt moeiteloos schoon. Met de bijgeleverde voetjes en flexibele slang maak je ook de stoffen bank en de matrassen van het bed met gemak schoon, enig nadeel is dat na enige tijd stofzuigen het wel wat zwaar wordt, en onder lage kasten kan je niet onder komen vanwege de hoge voet, het opladen van de accu maakt wel veel lawaai, deze accu's kan je ook gebruiken op bv de accu boormachine van Bosch. De opvang bak is ook wat aan de kleine kant, en deze moet dan ook na elk gebruik geleegd worden, ik ben zeer tevreden, je pakt deze stofzuiger veel sneller dan een stofzuiger met snoer, en is ook als kruimeldief te gebruiken, heel handig met de verschillende voetjes die erbij zitten om zo moeiteloos je huis huis van vloer tot plafond stofvrij te maken.
Pluspunten
  • Snoerloos,
  • stil in gebruik
Minpunten
  • accu maakt veel lawaai
  • past niet onder lage kast
Stephanie10-12-2019

Snel & Makkelijk

Deze stofzuiger is zo makkelijk en snel in gebruik, dat ik iedere dag even snel kan stofzuigen. Zeker handig met kleine kinderen in huis. De stofzuiger is niet zwaar en ligt goed in de hand. Er worden veel opzet stukken bijgeleverd, waardoor je voor ieder oppervlak goed kan stofzuigen. Een zekere pré is de extra batterij die bij deze stofzuiger komt. Is je accu leeg en je bent nog niet klaar, klik je een nieuwe batterij op de stofzuiger. De turbo stand is erg krachtig en fijn, deze kan zo’n 25-30minuten mee. De Bosch is niet goedkoop maar naar mijn mening wel het geld waard. Het is een erg fijne stofzuiger met groot gebruiksgemak. Stofzuigen is gewoon leuk met deze stofzuiger!
nelger09-12-2019

Degelijke stofzuiger

Degelijke stofzuiger zuigt erg goed op normale stand en op turbostand met veel accessoires en zeer goede en snelle oplader bijgeleverd plus een extra accu. Zuigt goed op tapijt en laminaat en voor het geld krijg je een zeer goede stofzuiger
Pluspunten
  • Geen snoer
  • Erg licht
Wolf08-12-2019

Goede zuigkracht

De hondenharen worden door de Unlimited 8 goed opgezogen, ook zonder turbo-stand, tevens zijn deze gemakkelijk te verwijderen uit het reservoir, er blijven weinig tot geen hondenharen achter in de borstel.
Pluspunten
  • goede zuigkracht
  • handzaam in gebruik
  • goede accuduur
H. Nortier07-12-2019

robuust en goede accuduur

Veel positieve beoordelingen op internet en een goede verkoper hebben ons overtuigd van de aankoop. Handig in gebruik hij is veel minder zwaar dan de slede stofzuiger. Prima zuigkracht en dankzij extra accu voldoende tijd om het hele huis te stofzuigen. Kortom uiterst tevreden met de aankoop!
Pluspunten
  • licht in gewicht
  • goede accuduur
  • robuust
RonV06-12-2019

Makkelijk in gebruik

De eerste Indruk Na ontvangst de stofzuiger uitgepakt. Dit zag er al heel verzorgd uit hoewel het niet nodig is alle onderdelen nog in plastic te verpakken. Eén en ander straalt wel kwaliteit uit. Vervolgens de accus opgeladen, die zijn zo goed als leeg. Opladen duurde 55 minuten, mooi binnen de aangegeven tijd van een uur. Wat mij wel opviel is dat de lader niet 'stil' is. Dat komt omdat er zo te horen een koelventilator in zit. Is het irritant? Nee, maar je hoort het wel. Tenslotte natuurlijk even geprobeerd, het gaat er natuurlijk om hoe hij zijn werk doet. Gebruiksgemak Door de 2 accu’s kan je eigenlijk altijd door zuigen, dat kom mede door de snellader die erbij zit. Het is een verademing om zonder stroomsnoer te werken. Dit bevordert de wendbaarheid, geen snoer, geen stofzuiger die je achter je aan sleept. Nadeel is natuurlijk wel dat het gewicht in je hand zit, maar dat valt mij erg mee. Wat zeker mee valt is het geluidsniveau, in normale stand kan je gewoon met huisgenoten praten, maar ook in turbostand is het heel goed te doen. Tenslotte neem je de stofzuiger met het grootste gemak de trap op. Prestaties De stofzuiger presteert goed. Op harde vloerbedekking (natuursteen) is de zuigkracht ruim voldoende, en dan wordt de normale stand gebruikt. Door de vrij grote (elektrisch aangedreven) zuigvoet is het wat moeilijker in hoekjes te komen, maar het is tenslotte een volwaardige stofzuiger. Met de hulpstukken, die ook op de steel te plaatsen zijn, is dit echter eenvoudig op te lossen. Waar ik heel blij van werd was het zuigen van de schoonloopmat. Met de elektrische borstel werd deze echt goed schoon. Ik heb hem ook even op turbo gezet, maar dat was te veel zuigkracht. De roterende borstel kwam hierdoor stil te staan. Maar moet ook zeggen dat het niet nodig was, als ik zie hoeveel pluis en vuil eraf kwam op de normale stand, lang geleden dat de loopmat zo schoon was. (Legen) opvangbak Waar je rekening mee moet houden is dat de opvangbak vrij klein is. Deze zal regelmatig geleegd moeten worden. Dit moet je wel goed boven de vuilnisbak doen, maar dat geldt min of meer voor elke zakloze stofzuiger. Je kan ook het filter uitkloppen met een ronddraaiend mechanisme. Dit is uiteraard vrij fijn stof, dus enigszins in de vuilnisbak houden is aan te bevelen. Voor mij is het geen probleem, maar met een zak is het schoner werken. Heb deze stofzuiger getest, maar ben wel van plan deze te kopen.
Pluspunten
  • stil voor een stofzuiger
  • wendbaar
  • snoerloos
  • zakloos
Minpunten
  • legen opvangbak tov zak
Albert C.05-12-2019

Mooi apparaat met handige hulpstukken

Handig, goede hulpstukken, draadloos met 2 accu's. Gemakkelijk te bewegen. Goede zuigkracht met turbo-stand. Zeer clever op te bergen.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Gemakkelijk op te bergen
Andre05-12-2019

Bosch BCS812KA2 steel stofzuiger

Geluidsarme accu stofzuiger, extra accu bij geleverd en erg handzaam in gebruik waar je gemakkelijk het hele huis mee kan stofzuigen. Zeer tevreden dus.
Pluspunten
  • Extra accu
  • Geluidsarm
  • Diverse hulpstukken
Minpunten
  • Niet de goedkoopste
Accu stofzuiger.05-12-2019

Accu stofzuiger.

Fijne stofzuiger zonder kabel en zuigt prima. Goed te gebruiken op de trap en handig mee te nemen voor camper of boot, geen 220 volt nodig.
Pluspunten
  • Goed te gebruiken als kruimeldief
  • Super handig voor boot of camper
  • Handig voor trap
  • Geen 220 volt nodig
  • Geen verlengkabel door je huis
Minpunten
  • Wennen aan gewicht
N02-12-2019

Handig.

Het is een handig apparaat. Gaat makkelijk overal tussendoor en heeft ook een lage borstel, dus ideaal voor onder kasten. Geluid valt erg mee en accu gaat lekker lang mee, zelfs voor zware klussen een goede partner met de extra accu.
Pluspunten
  • Extra accu
  • Lage borstel
Carolien Koevoets29-11-2019

Licht in gewicht, zeer wendbaar, prima zuigkracht.

Omdat mijn oude stofzuiger ermee op hield, een moderne gekocht op accu. Zonder snoer is ideaal; blijft niet meer haken, geen stopcontact meer nodig en je hoeft niet achteruit terug als je in een krap hoekje moet stofzuigen! Ook handig als een soort kruimeldief te gebruiken (ideaal bij het zuigen van bijvoorbeeld de trap) Zuigt ook goed de kattenharen van de bank. Alleen het hoogpolige kleed zuigen is wat lastiger en je hebt de 2 accu's echt nodig als je het hele huis wilt zuigen. Handig opbergrek voor alle accessoires. Geen stofzuigerzakken meer; scheelt geld en afval! Reservoir moet wel regelmatig geleegd worden. Redelijk stil in gebruik.
Pluspunten
  • wendbaar
  • licht in gewicht
  • geen stofzuigerzakken meer
  • redelijk stil
Minpunten
  • zuigt hoogpolig kleed slecht
  • reservoir moet regelmatig geleegd worden
Bert van Heeswijk27-11-2019

Steelstofzuiger

Fijne zuiger met twee batterijen. Heel handig in gebruik. Goed gewicht, helemaal niet zwaar. Mijn vrouw heeft artrose en kan toch goed met het apparaat werken. Zuigt perfect, goede zuigkracht. Opladen gaat vrij snel. Nogmaals heel handig te hanteren. Zeer tevreden. Tijdsduur gebruik batterij voor opnieuw op te laden is goed. Ook makkelijk te gebruiken als kruimeldief en bij het zuigen van trappen. Ook tevreden over de adviezen en hulp bij het kiezen van dit model door het bedienend personeel.
Pluspunten
  • twee batterijen
  • Prima gewicht
  • prima zuigkracht
  • stofzuiger maar tevens kruimeldief
  • opladen gaat vrij snel
Minpunten
  • nog geen gevonden
Sonja25-11-2019

stofzuigen kan gelukkig ook anders

Vroeger was stofzuigen "huishoudelijk werk" waarvoor je tijd en werk vrij maakte. Alles opzij, de stofzuiger uit de bezemkast en klaar maken voor gebruik. Slang eraan, snoer uitrollen en het voordeligste stopcontact uitkiezen. Dan gáán. Het snoer manoeuvreren, en de stekker steeds weer naar een ander stopcontact verplaatsen. Met dit apparaat is dat helemaal anders. Het apparaat is gebruiksklaar en hangt vlakbij. Je zuigt pas als er ergens ter plekke iets op te zuigen is en doet dat dan er gewoon even tussendoor. Geen apart "huishoudelijk werk" meer, maar gewoon en licht en luchtig. Je tilt het apparaat van de oplader aan de muur ergens vlakbij, en rijdt het lichtjes sturend naar de te zuigen plek. Zuigt op en klikt hem weer op de wandsteun en oplader. Klaar. En verder met waar je mee bezig was. Super.
Pluspunten
  • licht en altijd gebruiksklaar
  • mooi om te zien en simpel in het gebruik
Mulder22-11-2019

perfecte zuigkracht en licht in gewicht

Deze stofzuiger is zeer stil en zuigt krachtig ,hij heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. door de 2 losse accu's nooit een leeg apparaat en tevens kunnen de accu's gebruikt worden in andere snoerloze apparaten van bosch 18v
PDC Jansen16-11-2019

mooie steelstofzuiger met veel acc.

De bosch BCS812KA2 is een pracht apparaat voldoet aan onze verwachting, zuigt goed en is makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • veel hulpstukken
  • makkelijk in gebruik
Dennis14-11-2019

handzaam, licht en goede accuduur

Zeer handzame steelstofzuiger welke niet al te zwaar is. prima accu duur zelfs in turbomodus. En met de 2e accu kun je maar door stofzuigen (mocht je dat willen)