Bosch BCS812KA2 - Steelstofzuigers
Het plezier van het moderne stofzuigen
We hebben voor dit product gekozen omdat Bosch door de jaren heen zijn betrouwbaarheid heeft bewezen. We zijn erg tevreden met onze keuze, het is gewoon weer leuk om het huis te stofzuigen. Het apparaat is krachtig en zeer kompleet met verschillende hulp stukken. Wij kunnen deze stofzuiger met een gerust hart aanbevelen.
ieder een moet zo iets gaan gebruiken.
goed product makkelijk in gebruik met prima zuig vermogen en het ziet er ook nog mooi uit .
Zeker een goede stofzuiger
Ik heb voor deze stofzuiger gekozen op aanraden van familie. Die hebben er ook een en die zijn er erg tevreden mee. Hij is lekker stil en heeft een goede zuigkracht.
Heel goede snoerloze stofzuiger met dubbele accu, voldoende power om je hele huis snel te zuigen. Het was al niet mijn hobby, maar met deze topper is het zuigen in een handomdraai gebeurd. nooit meer zoeken naar de altijd bezette stopcontacten, die altijd net iets te verwijderd zijn van de plek waar er gezogen moest worden. Kortom een aanrader tegen een aantrekkelijke prijs!!
Pluspunten
- Snoerloos, krachtig, snel
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken
Goede accuduur
Een hele fijn steel stofzuiger de Bosch BCS812KA2. Het is een dure aanschaf maar wel waard. Hij zuigt krachtig vooral turbo!! Ook zijn er verschillende hulpstukken bij erg makkelijk elijk. Ook kun je de stofzuiger als kruimelveger gebruik ook fijn. Ik wil geen andere stofzuiger meer deze is echt top. De stofzuiger is erg geruisloos dat is ook een plus punt.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- 2 accuus
Minpunten
- Niet
- Niet
Zuigt goed en snel
Helemaal geweldig dit! Zuigt super goed, soms moet die even op turbo stand, maar meestal gewoon laagste stand. Ben er heel blij mee met mijn stof allergie. En… mijn dochter hoeft niet meer te huilen als ik stofzuig!
Pluspunten
- Zuig kracht
- Volume
- Goed voor mensen met stof allergie
Minpunten
- Wennen aan het gewicht tijdens zuigen
Bosch steelstofzuiger
Ik woon klein (tijdelijk) en heb een goede stofzuiger nodig die verschillende type vloerbedekking aan kan en weinig opbergruimte nodig heeft. Vandaar mijn keuze voor een steelstofzuiger. Zuigkracht en volume zijn ook belangrijk Deze stofzuiger werd mij aangeraden door expert
Pluspunten
- formaat
- zuigkracht
- 2 oplaadbare batterijen dus altijd te gebruiken
Zeer uitgebreid en compleet
Top product bevalt erg goed. Prijs/kwaliteit top zoals we van Bosch gewend zijn. 2de accu en snel lader zo ook uitwisselbare accu met andere Bosch producten. Zoals gereedschap. Meerdere hulpstukken. Wandmontage. Zeer compleet product. Voor ons geld eens een Bosch altijd een Bosch.
Pluspunten
- Tweede accu
- Krachtig
- Diverse hulpstukken
- Ophang systeem
- Snellader
goede accu duur
duurzaam heid en prijsverhouding ten opzichte van andere merken springt eruit kunnen er practie s het hele huis mee doen.
Pluspunten
- makkelijk verwisselbare accu,s
- zeer handig in gebruik
- betrouwbaar en handig in gebruik
Bosch serie 8 stofzuiger
Fijne stofzuiger, makkelijk in gebruik en geen stofzuigerzakken meer nodig. Ook handig te gebruiken als kruimeldief en diverse hulpstukken. Je pakt sneller de stofzuiger nu voor een paar kruimels. Tevreden met de aankoop.
Pluspunten
- gebruikersgemak
- kruimeldief incl
- snel opladen en extra accu
- ook andere accu's van Bosch opladen
Minpunten
- best prijzig...
accu stofzuiger
Ik heb deze gekozen omdat er 2 Bosch accu's bijzitten met een oplader.
Ik heb er vertrouwen in dat Bosch mij lange tijd gaat laten stofzuigen met dit makkelijke apparaat.
Ziet er degelijk en goed uit en is goed wendbaar. Ik ben er zeer tevreden over.
Pluspunten
- wendbaarheid
- zuigkracht
- 2 Bosch accu's met oplader
goede ervaring met Bosch
ik gebruik veel producten van Bosch (gereedschap op accu) en heb nu de steelstofzuiger gekocht. Duidelijke handleiding en geweldig product.
Pluspunten
- handzaam
- twee accu's
Wat een zuigkracht
Ik heb door de jaren velen stofzuigers gehad, maar nog nooit zo een goede als deze Bosch Meer dan zeer tevreden
Pluspunten
- Zuigkracht
- Licht in gewicht
Minpunten
- Niet zelfstandig kan staan
Geweldige aanwinst!!
Nu enkele maanden in bezit en nog steeds zeer tevreden.
Accu gaat lang mee en de stofopvangbak is groot genoeg en zeer makkelijk te legen.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Makkelijk manoeuvreerbaar
- Goede inhoud stofopvangbak
- Weinig geluid
Minpunten
- Kunststof wieltjes maken wel lawaai
- Een beetje aan de zware kant
Geen weergave resterende accuduur
Het positieve oordeel dat ik enkele maanden geleden gaf is na enkele maanden gebruik onveranderd, maar er is nu wel een kritisch puntje bij gekomen. Ik mis een indicatie van de resterende accuduur, zoals die bij andere Bosch apparaten met dezelfde accu's wel wordt aangegeven, b.v. met drie lampjes. Bij deze stofzuiger is er maar één lampje, als dat uitgaat is het ook bijna over en uit. Je ziet dus niet op tijd of het ook beter is maar even bij te laden voor je gaat stofzuigen.
Hele fijne stofzuiger
Goed geschikt voor vloerbedekking en gladde vloeren. De extra batterij met snellader is erg handig. Gaat langer mee dan ik dacht. Met gemak 3 verdiepingen gestofzuigd in huis en de batterij was nog niet leeg.De extra accessoires kunnen allemaal netjes opgehangen. Ook het schoonmaken van het filter en opvangbakje gaat heel makkelijk maar is wel een wat stoffig werkje. Maar in m’n oude stofzuiger/filter nooit zoveel stof gezien, dus deze stofzuiger zuigt naar mijn idee veel meer stof op dan een reguliere stofzuiger. Enige nadeel tot nu toe is omdat ik lang haar heb en deze opgezogen haren helemaal rond het borsteltje gedraaid worden. Gelukkig kan je het borsteltje er wel makkelijk uit klikken maar ik moet de haren dan helemaal losknippen. Ondanks de wat hoge prijs toch heel blij en tevreden met mijn aankoop.
Pluspunten
- Geen snoer
- Geschikt voor gladde vloer en vloerbedekking
- Batterij gaat lang mee
- Fijne accessoires
- Goede zuigkracht
Minpunten
- Prijs
- Haren draaien in het borsteltje
- Filter schoonmaken is een erg stoffig werkje
Goede accuduur
Heel makkelijk in gebruik, zuigt goed en licht gewicht. Ik ben zeer tevreden.
Je kunt overal goed bij. Handig ook voor het uitzuigen van de auto. Geen snoer dat in de weg zit.
super en krachtig
krachtig, niet zwaar, heel flexibel, accu's zijn genoeg om mijn grootte woning te doen, oplader is snel
Pluspunten
- krachtig
- niet zwaar
Stofzuigen in een handomdraai
Stofzuigen is op deze manier leuk. Zuigkracht is prima, zeker op turbostand. Kruimelzuiger ook erg handig. Dubbele accu perfect, zo grijp je nooit mis.
Pluspunten
- dubbele accu
- kruimelzuiger inbegrepen
- sterke zuigkracht
- werkt perfect op vaste deurmat en vloerbedekking
- erg handzaam in gebruik
Minpunten
- werkt niet altijd even goed tegen de plint aan
- soms wat meer moeite met grotere dingen opzuigen
Bosch Unlimited Series 8 steelstofzuiger
Super goede en mooie steelstofzuiger. Erg mooi in design en prima zuigkracht. 2e accu met snellader ideaal en dus altijd voldoende capaciteit om het hele huis grondig te kunnen zuigen
Pluspunten
- design
- zuigkracht
Minpunten
- geen
Deze stofzuiger had ik veel eerder moeten kopen.
Een super fijne stofzuiger! Werkt fijn, maakt goed schoon.
Nu denk ik had ik deze maar eerder aangeschaft.
Pluspunten
- Fijn in gebruik
- Maakt goed schoon
Minpunten
- Bij lang stofzuiger iets last van mijn arm
Deze stofzuiger had ik veel eerder moeten kopen.
Een super fijne stofzuiger! Werkt fijn, maakt goed schoon.
Nu denk ik had ik deze maar eerder aangeschaft.
Pluspunten
- Fijn in gebruik
- Maakt goed schoon
Minpunten
- Bij lang stofzuiger iets last van mijn arm
steelstofzuiger
handig in gebruik, eenvoudige en praktische muurmontage met hulpstukken. Zuigkracht niet geweldig en minder t.o.v. 'gewone' stofzuiger. Twee accu's zijn prettig, kruimeldief functie prettig.
Pluspunten
- muurmontage
- 2 accu's
Minpunten
- zuigkracht
- aanschafprijs
Prima steelstofzuiger
Super fijne stofzuiger, licht van gewicht maar krachtig in het zuigen, de aan/uitknop van dit apparaat hoef je tijdens het stofzuigen NIET ingedrukt te houden, dus geen lamme vinger, de stofzuiger is ook in de turbostand zeker niet te lawaaiig. Een veelgehoorde klacht bij dit type stofzuiger is de te korte lengte van de steel. Dit geldt zeker niet voor de Bosch BCS812KA2. En dan natuurlijk: geen snoer meer, heerlijk.
Super fijne stofzuiger
Wat een verademing, nooit meer die zware stofzuiger naar de zolder slepen, nooit meer met het snoer ergens achter blijven hangen. De stofzuiger doet het goed, ook zonder de turbostand zuigt hij moeiteloos zand, broodkruimels etc. Hij is erg gebruiksvriendelijk en dankzij een extra accu en snellader heb ik altijd een volle accu voor handen. Ook past hij handig aan de muur en neemt hij daardoor weinig ruimte in beslag. Ik kan tot nu toe geen enkel nadeel beschrijven.
Pluspunten
- Zuigt ook zonder turbostand zand, broodkruimels
- Accuduur
- Snoerloos