LEGO Icons Feestelijke Kersttrein Kerstdecoratie - 10361 - Speelgoedtreinen en treinsets

LEGO Icons Feestelijke Kersttrein Kerstdecoratie - 10361
LEGO Icons Feestelijke Kersttrein Kerstdecoratie - 10361
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LEGO Icons Feestelijke Kersttrein Kerstdecoratie - 10361 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l**************@l******26-12-2025
Deze Lego Feestelijke Kersttrein 10361 is een hele leuke Lego set. Het is een leuke toevoeging aan andere kerst Lego sets. Er zitten leuke en grappige elementen in, zoals een 3D-geprinte mini Lego trein die echt werkt. Een Lego minifiguur kan deze ook echt vasthouden. Wat ook een leuk element is, is dat je met ze tweeën de lego set kan bouwen doordat er twee losse boekjes zijn. Als je de trein zelf wilt laten rijden, moet je extra onderdelen kopen. Ik vind het jammer dat er niet bij zit. Ze hadden de set best iets duurder mogen maken als dit er gewoon bij zat. Er wordt aangegeven dat de set voor 18+ is. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Deze lego set kan al prima door iemand van 12 jaar of ouder gemaakt worden.
m*************@h**********26-12-2025
Zoals gezegd in mijn vorige review heb ik hem nu omgebouwd met motortje en afstandsbediening en dit maakt de set een stuk leuker
m*************@h**********23-12-2025
Het is een leuke set alleen had ik hem iets groter verwacht je kan hem zelf wat groter maken door extra baan delen toe te voegen en eventueel zou je hem zelf kunnen laten rijden doormiddel van een motortje met afstandsbediening op de doos staat 18+ maar denk dat die leeftijd wel naar onder kan