Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Had ietsjes beter verwacht
Ik heb hiervoor een Samsung s7 gehad, ook een prachttelefoon, dus ik was blij om de specificaties van de P20 te lezen: snellere processor, betere batterij, betere camera's, ik dacht dit wordt 'm - maar de P20 valt op een paar aspecten vies tegen: Ik kan geen muziek delen vanuit mijn bibliotheek over bijv. whatsapp, de snapchat front camera heeft echt een super awkward zoom, zelfs wanneer ik m'n arm strek neemt m'n hoofd het hele beeldscherm in, niet waterdicht, hij loopt soms vast (nooit langer dan een paar seconden, dat moet ik 'm wel nageven), maar het grootste probleem is echt de mic.. Wanneer ik een video opneem, zowel met de normale camera als via de snapchat app, is het geluid vaak ontzettend statisch en robot-ish, zelfs tijdens het bellen hoor ik soms van m'n vriendinnen dat ik opeens als een robot klink.. Voor een telefoon die heeft besloten de jack ingang weg te halen, dacht ik dat er sterk zou worden gecompenseerd, maar niets is minder waar.. Ik ben blij met de snelheid en batterij, maar voor de rest twijfel ik echt of ik niet beter gewoon bij Samsung had moeten blijven. Nevertheless verwacht ik dat deze telefoon, net zoals m'n S7, netjes twee jaar meegaat without crashing on me 🐛
Pluspunten
- 12MP front en 24MP back camera
- 3400 mah batterij
- Prachtig design, de achterkant is een spiegel
- De bass van de muziekspeler is bomb af
- 128GB en 4GB RAM ❤️
Minpunten
- Niet waterdicht
- Kan geen muziek delen
- Loopt soms vast
- GEEN JACK INGANG!!!!
- Awkward front camera
Super telefoon
Deze mobiel heeft een groot scherm. 128gb geheugen. Hij is daardoor erg snel. Hele goede camera. 2 lensen en heel veel mogelijkheden. Zelfie camera is ook uitstekend. Kortom top mobiel.
Pluspunten
- Groot scherm
- Groot eigen geheugen
- Uitstekende camera. Deze heeft 2 lensen.
- Snel wisselen tussen verschillende apps.
Minpunten
- Terug knop zit vlak onder spatie.
Groot scherm, dubbele camera, mooi geluid
Omdat ik, vrouw 65 jaar, behoefte had aan een groter scherm, letter en betere camera, zocht ik een nieuwe telefoon. Ik had een iPhone. Mijn keuze viel op dit toestel Huawei P20 omdat deze voldoet aan al mijn wensen. De prijs/ kwaliteitverhouding is bij de Huawei P20 beter, grotere opslag voor foto's . In een workshop fotograferen met je smartphone leerde ik tips en tricks als ook foto's te bewerken in Snapseed. Leuk en zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's. Ik vind het enorm knap wat er allemaal mogelijk is. Als 65 jarige blijf ik zo goed meespelen!
Pluspunten
- Groot scherm
- Dubbele camera
- Prijs kwaliteit
- Grote opslag
- Fijn in de hand
Minpunten
- Zoveel instellingen mogelijk, wat hulp nodig.
Een goeie vooruitgang
Ik heb deze mobiel via tele2 besteld als opvolger op mijn Huawei p9, ik moest de keuze maken tussen de Oneplus 6 en de Huawei p20. Uiteindelijk heb ik toch voor de p20 gekozen.
Mijn indruk van de mobiel is zeer positief. Het is een snelle telefoon met een goede camera en lekker veel geheugen.
Pluspunten
- goede accuduur
- mooi scherm
- erg snel
- Ziet er geweldig uit
Minpunten
- geen Headphonejack
- lijkt erg kwetsbaar
- Super Slomotion is niet echt bruikbaar
Beste dualsim toestel, haarscherpe foto's
Ideale telefoon voor zowel privé als zakelijk gebruik. Makkelijk switchen tussen simkaarten voor zowel telefoneren als datagebruik. Haarscherpe kwaliteit foto's van camera's aan beide zijden. Maandelijkse systeemupdate zorgt voor continue verbetering.
Pluspunten
- Camera
- Dualsim
- Processor
Minpunten
- Dualsim niet uitbreidbaar met extra SD-kaart
Kwaliteit optimaal van Huawei P20
Was op zoek naar vervanging lg4. Een goede foto is belangrijk voor mijn social media en ook nog betaalbaar. De keus was snel gemaakt. Alleen het overzetten apps op P20 kostte extra tijd. Voor de rest meer dan tevreden. Zelfs nog de mogelijkheid om 2 abonnementen te kunnen gebruiken vergemakkelijkt het gebruik buiten Europa op vakantie
Pluspunten
- Foto kwaliteit
- Gebruikersgemak
- Prijs tov kwaliteit
- Groot scherm
- Snelheid
Minpunten
- Overzetten van lg4 naar Huawei p20
Groot scherm, lange accuduur en snelle herlaadtijd
Na altijd een samsung gebruiker te zijn geweest heb ik eens goed gekeken naar wat ik van een telefoon verwacht.
Nu waren mijn eisen vrij simpel.
- Goede foto's/video's
- Lange accuduur
- Geen bank breker
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Prijs
- Snel lader
Minpunten
- achterkant van glas
Geweldig scherm en Geweldige multitasker
Kwam via mijn broer in contact met Huawei P10. Ook zo'n geweldige smartphone. Prachtig scherm en één knop voor verschillende functies. Vooral het multitasken waarbij je met veel schermen tegelijk bezig bent gaat super gemakkelijk. De P10 had ik te leen en toen de P20 uitkwam wist ik direct dat dat de opvolger was. De pro maakt wellicht iets mooiere foto s maar is mij wat te duur. De foto's van de P20 vind ik heel mooi.
Pluspunten
- Groot en scherp scherm
- Super multitasken
- Heel mooie foto's en gemakkelijke camera
- Accu houdt met gemaakt dag vol
Minpunten
- Nog geen ontdekt
Excellent phone
This phone was in promotion at T-Mobile: I previously had the P9 which worked quite well, so I decided to give the P20 a try. The phone is smooth, fast and so far has worked flawlessly. The camera had a big improvement and the P20 really takes excellent photos!
Pluspunten
- camera
- reliability
Fijn formaat en geweldige camera
Ik heb gekozen voor de Huawai p20 omdat ik al een groot fan was vam de Huawai p9. De p20 is een verbetering op alle punten. Met de camera kun je mooie portretfoto's en foto's in het donker maken. De accuduur is ook prima. Met een volle accu kan ik ongeveer twee dagen door.
Pluspunten
- Camera
- Accu
- Formaat
- Scherm
Heel snel
Ik ben van Samsung naar huawei overgestapt en heb blijkbaar een goede keuze gemaakt, de telefoon is snel en heeft schitterende beeldkwaliteit.
Pluspunten
- Grote scherm
- Dolby sound
Minpunten
- Sommige apps werken niet goed.
Camera
Super telefoon! Eigenlijk genomen voor speciaal de camera maar over de hele telefoon zeer tevreden. Mooie foto's van mijn net geboren dochtertje kunnen maken. Super!
Pluspunten
- Camera
- Lange batterij duur
Huawei P20. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.
De huawei p20 is een zeer moderne mobiel met een hele goede camera wat ik ook zoek als fotograaf. dit gaat zeker lukken met de dual Leica camera. Ook is de huawei p20 supersnel door de kirin 970 met 4 gb aan ram. En het laatste wat ik zeer mooi vind is de twilight versie van deze telefoon. Het is een combinatie van paars en blauw.
Pluspunten
- Hele goede camera
- Snelle pocessor
- Dolby speakers
- Bijgelevert hoesje
Zeer fijne telefoon
Enige tijd geleden overgestapt van een iPhone 6 naar de Huawei p20. Dit is een goede keuze geweest. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Het toestel voelt erg degelijk aan. De kwaliteit van de foto's is erg goed. Accuduur en oplaadsnelheid zijn prima. Telefoon reageert erg snel. Tip: kijk eens op belsimpel daar was de telefoon goedkoper dan via mijn provider.
Pluspunten
- Snelheid
- Accuduur
- Mooi design
- Kwaliteit foto's
Minpunten
- Nog geen
Top telefoon
Ik vind het een een super fijne telefoon. Ik had nog nooit van het merk gehoord en was altijd fan van Samsung maar nu ik deze heb aangeschaft wil ik eigenlijk nooit meer anders. In het begin was het even wennen aan de tip toetsen die in het scherm verwerkt zitten maar na 3 dagen helemaal gewend. De batterij gaat ook super lang mee. Normaliter kon ik een halve dag met intensief gebruik op mijn accu maar ga nu savonds naar bed met nog zeker 30% batterij ipv bijna leeg. Ook de camera maakt super mooie foto's. Kortom een echte aanrader!!
Pluspunten
- Groot beeldscherm
Super snel
Na al n p7 en p9 gehad te hebben ,toch ook maar de p20 proberen en SUPER !!
Groot scherm ,groot geheugen lekker snel en lange accuduur.
Toestel is rete snel opgeladen.
Enige minpuntje is dat hij geen Jackplug heeft ,dus opladen in de auto en muziek afspelen gaat niet tegelijk.
Pluspunten
- Lange accu duur
- Snel opgeladen
- Groot intern geheugen 128 gb
- Makkelijke bediening
Minpunten
- Helaas geen Jackplug
huawei p20
Een super goede snelle en fijne telefoon! Batterij gaat lang mee, camera is super kwaliteit en erg fijn dat er 128 gb op zit
Pluspunten
- camera
- 128 gb
- scherm groote
- gaat lang mee, ook wanneer je veel muziek luisterd
Super telefoon
De pro 20 is een super telefoon, mooie foto kwaliteit, lekker groot scherm, veel geheugen. batterij laad snel op. Werkt lekker snel. Veel complimenten gehad,.
super charge
De p20 is een mooi technisch wonder, de gezichtherkenning is razend snel, met de super charger ben je binnen 30 min klaar met opladen en kan je er weer een hele dag tegenaan.
Pluspunten
- snelle gezichtsherkenning en fingerprint
- supercharger
- mooi groot scherm
Minpunten
- usb c poort
Snel , makkelijk en bovendien mega camera
Ik heb al jaren Huawei, en vanaf p8 heb ik elke opvolger aangeschaft. Dit omdat het een zeer uniek gebruiksgemak heeft vooral voor mijn foto's en muziek. Maar sinds de P10 werd het systeem steeds sneller en beter. Maar met de P20 heeft Huawei eigenlijk elk merk achter zich gelaten..het is nu niet alleen nog makkelijker en praktischer dan zijn concurrenten maar nu uiteraard ver boven beter.
Top zeer tevreden over Huawei , maar de p20 heeft zich echt bewezen!
Pluspunten
- Snel en gebruiksvriendelijk
- Kan tegen een stootje
- Vette camera
- Leuke eigen apps en software
- Scherp scherm
Minpunten
- Mensen die geen P20 hebben zijn jaloers
Geweldige telefoon voor normaal bedrag
In deze prijsklasse is dit een prima telefoon, met voldoende opslaggeheugen, prima snelheden, mooie dubbele camera en mooi groot scherm.
Pluspunten
- Groot scherm
- Dubbele camera
- 128GB
Minpunten
- Geen 'Always-On' Display
- USB-C aansluiting, dus nieuwe kabels kopen
Hele goede camera, sterke processor
Ik heb de Huawei P20 nu een paar weken in gebruik en ik vind het een telefoon die zeker aan mijn verwachtingen voldoet.
De camera is van topniveau, waarbij er eerst naar de omgeving wordt geken waarna de bijpassende filter wordt gekozen.
De processor is ook heel sterk, waarbij er meerdere apps tegelijk kunnen worden gebruikt en grafische spellen zonder moeite worden uitgevoerd.
Kort samengevat, een ondergewaardeerde smartphone.
Pluspunten
- Camera
- Processor
- Vorm
- Microfoon
- Makkelijk te gebruiken
Fijne combi tussen telefoon en camera
Huawei p20 is een fijn apparaat, werkt vlot, laad snel op. Ontzettend goede camera en veel mogelijkheden met het maken van foto's. Je kunt inloggen met je vingerafdruk, deze wordt zonder problemen goed gepakt.
Pluspunten
- Super goede camera
- Laad snel op
- Lange batterijduur
- Werkt prettig
Mooi helder scherm
Ik heb voor dit product gekozen voor de dubbele Leica camera achter. Deze laat niets aan de wensen over. Wat een geweldige mooie scherpe foto's maakt de p20. Ik heb nog niet alle snufjes ontdekt maar het is meteen te gebruiken met mooie foto's als resultaat. Daarnaast ben ik er te spreken over het scherm. Mooi groot en helder maar ook makkelijk in de hand te houden.
Pluspunten
- Camera
- Schermresolutie
Minpunten
- Tussenstuk voor aux gebruiken zorgt voor een echo
Huawei P20
De Huawei P20 is een perfecte telefoon. De telefoon is gemakkelijk in gebruik met super mooi beeld. Hij maakt mooie foto's met veel opties. De duur van de batterij bij normaal gebruik is erg lang. Kortom ik ben blij dat ik deze telefoon heb gekocht echt een aanrader.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Maakt mooie foto's
- Batterij gaat lang mee
- De batterij is binnen een uur opgeladen
- Het geluid is top
Minpunten
- Niet kunnen ontdekken