Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart

Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones

Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 625 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Melanie20-07-2018

Snelle telefoon, goede accu, snel opladen, super camera

Ik heb de telefoon gekozen voor de camera. De camera werkt boven verwachting. Ik heb niks op de telefoon aan te merken. Alles is goed; de camera, de accu gaat lang mee, het opladen gaat snel, werkt snel. De telefoon is niet goedkoop, maar wel waard.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Snel opladen
  • Scherm
  • Werksnelheid
Chantal20-07-2018

Ligt heerlijk in de hand

Ik ben sinds een paar weken in het bezit van een Huawei p20. Het is een super fijn toestel en ligt heerlijk in de hand. Het gebruikersgemak is goed en het toestel is snel.
Pluspunten
  • Snel
  • Ligt goed in de hand
  • Heel mooi uiterlijk, genoeg keuze qua kleur
  • Inclusief gratis hoesje
Minpunten
  • Nog niets negatiefs ervaren
Eric20-07-2018

Goed voor weinig

Alles erop en eraan. Goed beeld, geluid en makkelijk in gebruik. Er zit zelfs een hoesje bij en er zit een screenprotector op het scherm.
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
Minpunten
  • Geen minijack aansluiting
MTheunissen19-07-2018

Goede snelle telefoon

Na 4 jaar een Samsung s4 te hebben gehad werd het tijd voor een andere telefoon. Dezekeus was snel gevallen op de P20. Deze telefoon is ondanks zijn maat zeer licht en ook makkelijk te gebruiken. Verder werkt die heel snel en gaat de batterij ook lang mee.
Pluspunten
  • Snel
  • Lange batterij duur
  • Licht
Minpunten
  • Home knop onder de spatie
Yvonne19-07-2018

Geweldige camera

De verkoper vertelde me al dat het een grote stap omhoog zou zijn van mijn Samsung Galaxy A5. Ik wilde een telefoon met een hele goede camera, en dat heeft deze. Vlak voor mijn vakantie aangeschaft, meteen honderden foto's kunnen maken die allemaal goed gelukt zijn. De automatische instellingen van de camera maken het gemakkelijk om prachtige landschappen, portretten, close-ups of nachtfoto's te kunnen maken. Ook op alle andere vlakken doet de telefoon wat hij moet doen. Makkelijk in gebruik, veel geheugen en helder beeldscherm. Ook kun je veel details customisen, zoals de notch in het beeldscherm of de navigatieknoppen onderaan. Ik was blij verrast dat er een aux-adapterkabeltje bij zit, zodat ik mijn oude koptelefoon nog niet hoef weg te doen. Ook een bumperhoesje was meegeleverd. Alsnog ben ik erg bang dat er krassen of deukjes in de telefoon komen. Ik ben er blij mee!
Pluspunten
  • Camera
  • Helder scherm
  • Opslagruimte
  • Snelheid
  • Details zijn customisable
Minpunten
  • Minder gebruikelijke oplaadkabel
  • Geen aux-ingang.
Sil19-07-2018

Gebruiksvriendelijk en een geweldige camera

Een mooie vormgegeven telefoon. Ik heb al jaren Huawei en keek er naar uit om de p20 te kopen. De camera is geweldig, iedereen zegt ook hoe mooi de foto's zijn die ik maak, de kleuren en het contrast zijn erg mooi en is snel in gebruik. Het grote intern geheugen is ook handig, geen gedoe met extra SD kaartjes. Kortom, ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon.
Pluspunten
  • Mooie foto's
  • Snel in gebruik
  • Groot intern geheugen
RIch19-07-2018

Prachtig toestel, snel, compact, goede batterij duur

Het toestel gebruik ik privé, de batterij duur is echt heel prettig in vergelijk met mijn vorige toestel, daarnaast de foto's die je maakt zijn werkelijk prachtig. Door de snelle eigen processor blijft bij Huawei P20 een snel toestel en heerlijk om mee te werken.
Pluspunten
  • Batterij
  • Camara
  • Snelheid
  • Compact
  • Prima beeldscherm
John18-07-2018

Top toestel !!

Telefoon voldoet aan alle verwachtingen! De accu presteert geweldig, gebruik is verder ontzettend prettig. Na jaren van een vast merk overgestapt naar Huawei en geen moment spijt van.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Gebruik
  • Vormgeving
Minpunten
  • Nog geen enkele gevonden
Dennis18-07-2018

Prima telefoon!

paar weken geleden gekocht en zeker geen spijt van. Snelheid is prima Camera is top! zeker om aan te bevelen! geen minpunten
Pluspunten
  • maakt hele mooie foto's
  • werkt lekker snel
Ron Pape18-07-2018

camera is uitstekend scherm uitzonderlijk groot en scherp

ik heb dit product mede gekocht omdat de kwalificaties die ik had gelezen goed waren. En dat klopt. Hij is snel ,lange accu duur. mooie vormgeving. Scherpe en uitmuntende camera. Makkelijk in gebruik .Kort om waar voor je geld
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Gebruik
  • Snel opgeladen
Minpunten
  • Snel vlekken op scherm.
Aimen18-07-2018

Mooi groot scherm en goed kwaliteit

Dit is me eerste huawei telefoon en heb nu al zo'n goed beeld over huwaei het zijn daadwerkijlk top telefoons zonder twijfel mooie accuduur mooi geluid het heeft alles top huawei En natuurlijk niet te vergeten de geweldige camera kwaliteit
Pluspunten
  • Grootschrem
  • Snel opladen
  • Lange accuduur
  • Mooi audio geluid
  • Camara kwaliteit
Flamke18-07-2018

Fijne telefoon

Hij werkt ontzettend snel en hoeft nooit te bufferen. Ik vond het grote geheugen ook ontzettend fijn. Daarnaast maakt hij prachtige foto's. De batterij houdt het alleen iets minder lang vol dan ik had gehoopt, maar in vergelijking met de vele goede kwaliteiten schaad het haast niet
Pluspunten
  • Camera
  • Geheugen
  • Gebruikskwalitwit
Minpunten
  • Batterij
jop18-07-2018

prima telefoon met groot scherm, 2 dagen zonder opladen

vorige Huawei is na 5 jaar stukgegaan, ik wilde er weer één. prima stabiel toestel met goede accu en voldoende geheugen. P20 gekozen vanwege de goede camera.
Pluspunten
  • camera
  • beeldscherm
  • (werk)geheugen
Joost18-07-2018

No nonsense smartphone met uitstekende camera & prijs/kwali

Na twee jaar was mijn iPhone SE aan het einde van zijn latijn. Eenmaal kijkende naar een nieuwe Apple telefoon kwam ik er achter de ze tegenwoordig wel erg prijzig zijn. Hierop besloot ik om verder te kijken dan enkel Apple en kwam ik na tig reviews online en testen er achter dat met een budget van max. 600 euro, de Huawei P20 of Oneplus6 de beste koop is. Aangezien ik van een iPhone SE af kwam vond ik de Oneplus6 wat aan de grote kant, vandaar mijn keuze voor de Huawei P20. Zelf heb ik nog getwijfeld over de P20 Pro, maar gezien de beperkte upgrades (extra lens / grotere accu/ amoled scherm) vond ik dat de meerprijs niet waard. Tevens is de P20 Pro weer een slag groter. Ik heb de telefoon nu 2 maanden in mijn bezit en ben er nog altijd erg blij mee. De camera kan zich meten met die van die van de iPhone X (van vrienden van mij), hij is lekker snel en de vele slimme functies van de camera werken erg prettig en zorgen voor vele scherpe foto's. Kortom, voor minder dan 600 euro een uitstekende koop, vooral wanneer je op zoek bent naar een snelle telefoon die doet wat je er van verwacht, met een uitstekende camera.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Snelheid
  • Laadt snel op
  • Gezichtsherkenning werkt uitmuntend
Minpunten
  • Even wennen als je eerste Apple had
  • Hoesje noodzakelijk door gladde achterkant
  • Geluid kan beter (speaker)
Hilde18-07-2018

Goede accuduur, fijn groot scherm

Altijd fijne ervaringen met huawei. Daarom ook de nieuwste gekocht. Het scherm en de camera zijn erg fijn.
WilmavG18-07-2018

Groot scherm, prachtige foto's en goeie accu.

Ik heb hiervoor een Samsung en een Sony Experia gehad, maar ze vielen allebei tegen. Ik twijfelde eerst over een Huawei, maar het is een prima toestel en doet niets onder bij de bekende merken, waar je ook de naam betaald. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Mooie foto's
  • Veel opslagruimte
Minpunten
  • Andere stekker voor opladen
Beuge00418-07-2018

accuduur en reactie tijd zijn zeer goed, scherm zeer fijn.

Ik heb getwijfeld over een Nokia, Samsung en de P20 Huawei..... Ik heb de Huawei P20 gekozen omdat de prijs/kwaliteit mij goed in de oren klonk.....en terecht. Super toestel werkt snel en zonder schokken. Display is super scherp. Ik heb geen gekke dingen gevonden. WiFi ontvangst is ook zeer goed. Gesprekken zijn helder....met andere woorden een aanrader.
Pluspunten
  • Scherm kwaliteit
  • Gespreks /geluids kwaliteit
  • WiFi kwaliteit
Minpunten
  • geen kunnen vinden
Marleen18-07-2018

Retesnelle, mooie smartphone!

Het is een zeer stijlvolle mobiel, mooi uiterlijk, goed geheugen en is retesnel! Maakt mooie foto's met zowel de voor als achterzijde camera. De mobiel zelf is gelukkig niet zo groot als een tablet en past gewoon in je broekzak, wat ik zeer fijn vind! Het enige nadeel is dat Huawei zelf al veel apps(booking.Com, translator, etc.) had geïnstalleerd. Deze kun je gelukkig zelf verwijderen! Daarnaast moet je overal toestemming voor geven als je een app opent. Opzich geen probleem, maar lees deze wel goed door! Ik was al een tijdje toe aan een nieuwe mobiel en ik ben superblij dat ik deze heb gekocht. Gewoon geweldig!
Pluspunten
  • Supersnel
  • Veel opties
  • Maakt goeie foto's
  • Scherm is hagelscherp
Minpunten
  • Er stonden veel onnodige apps geïnstalleerd
  • Je moet overal toestemming voor geven
Eef K.17-07-2018

Helder scherm, makkelijk in gebruik.

Overstap o gemaakt van LG naar Huawei, standaard apps bevallen erg goed. Scherm is erg helder en duidelijk. Goede camera.
Pluspunten
  • Helder, duidelijk scherm
  • Lange batterijduur
  • Makkelijk te gebruiken
Minpunten
  • Lader en oordopjes in dezelde ingang
Sabine17-07-2018

Huawei p20

Ik heb dit product gekozen vanwege de functionaliteit en de camera die uiterst mooie foto's maakt. De batterij gaat erg lang mee!
Pluspunten
  • Camera
  • Batterijduur
Minpunten
  • Geen home knop
Suzanne17-07-2018

Wow mooie foto's

Ik vind hem fijn in gebruik. Wat ik tot nu toe al qua foto's heb gemaakt.... Wow. Moet nog verder dingen ontdekken en uit proberen maar dat is 't zeker wel waard.
Pluspunten
  • Camera
  • Gebruik van de telefoon
Tijmen Franssen17-07-2018

Prima telefoon

Prima telefoon, is snel, de batterij gaat lang mee. Het is precies wat je verwacht van de prijs. Wel jammer dat hij niet echt zo waterbestendig is.
Pluspunten
  • Goede battetrij
  • Geweldige camera
  • Mooi scherm
  • Valt goed in de hand
Minpunten
  • Niet zo waterbestendig
  • Geen normale Android ingang
Denise pattijn17-07-2018

Review Huawei p20

Supermooie telefoon. Makkelijk in gebruik. Maakt hele mooie foto's. Stevig toestel. Tot nu niks kunnen vinden wat minder is.
Pluspunten
  • Fotocamera
  • Makkelijk in gebruik
Hans Wakelkamp17-07-2018

Super snelle smartphone met geweldig goede camera.

Super snelle smartphone met prettige Android besturing zoals ik gewend ben. De dual camera van Leika met zijn artificial intelligence geeft super goede foto en film kwaliteit. De Huawei doet niets onder 't. o. v. zijn grote concurrenten Apple en Samsung. Het is alleen een stuk goedkoper. Beste keus prijs kwaliteit. Top!
Pluspunten
  • Super snel.
  • Grote opslag capaciteit van 125 Gb.
  • Scherp beeld.
  • Bijna geen randen.
  • Prachtige foto's.
Minpunten
  • (Nog) niet ontdekt.
Sas17-07-2018

Fantastische camera, fijne bediening en mooie prijs

De camera is echt ontzettend goed, met name bij zonnig weer is het fantastisch (ik lijk bijna een professionele fotograaf 😁). Het besturingssysteem is eenvoudig en de prijs een stuk lager dan eerdere telefoons. De accu zou beter zijn en langer meegaan, maar dit betwijfel ik bij activiteit. Als ik de telefoon niet gebruik gaat de batterij inderdaad veel langer mee! Hoesje voor de achterkant is erbij geleverd een screenprotector heb ik er los bijgekocht.
Pluspunten
  • Camera (zowel voor als achter)
  • Besturingssysteem
  • Prijs
  • Geen afgerond beeldscherm
Minpunten
  • Ombouw mag steviger (zodat hoesje niet nodig is)
  • Niet waterdicht