Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Fijne telefoon met mooie camera!
Ik gebruik de afgelopen jaren alleen nog maar huawei smartphones en het bevalt me super. Maar de p20 bevalt me het nog het beste met een fijne bediening en een zeer mooie camera.
Pluspunten
- Groot scherm
- Mooie camera
Fijne telefoon
De Huawei p20 is een heel makkelijk te bedienen en snel werkende telefoon. Alles wijst voor zich en de telefoon ligt fijn in de hand. De grote hoeveelheid beschikbare geheugen biedt ruimte voor veel apps, foto's, video's en muziekbestanden. Dit terwijl de telefoon zijn werk blijft snel blijft uitvoeren. Vooral de camera's van de Huawei p20 bevallen mij erg goed. Beide camera's maken foto's van goede kwaliteit. Ook herkent de achterste camera bijvoorbeeld een blauwe lucht en bloemen, waarna het het camerabeeld hierop aanpast, om een zo mooi mogelijke foto te maken. De accu gaat daarnaast erg lang mee. Wanneer de telefoon niet gebruikt wordt verspilt het bijna geen stroom, en wanneer de telefoon wél gebruikt wordt, loopt de accu erg langzaam leeg. Tot slot is het scherm van de telefoon erg scherp. Plaatjes en video's worden prachtig afgebeeld en afgespeeld.
Wat ik wel graag had willen zien is een extra SD-kaart ingang. Daarnaast had ik liever een aparte ingang gehad voor oortjes (muziek), in plaats van één ingang voor de oplader én oortjes.
Pluspunten
- Kwalitatief goede camera's
- Veel geheugen
- Scherp scherm
- Lange accuuur
- Werkt snel
Minpunten
- Geen SD kaart
- Eén ingang voor oortjes en oplader
Volledig scherm, lange accuduur, super camera
Het volledige scherm is echt prachtig. De accu gaat echt lang mee ondanks dat deze maar over 3400 mAh bevat (ook dankzij de AI). En de camera maakt echt superscherpe foto's. Ik teste laatst ook de nachtfunctie, deze maakt ongelofelijk scherpe foto's met het kleinste beetje licht.
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Volledig scherm
- Gezichtsvergrendeling
- Selfie camera
Minpunten
- Geen AUX aansluiting (via micro usb)
fijne accu duur en de telefoon grote is gwn goed
chille telefoon goeie camera , ligt lekker in de hand niet te groot mooi beeldscherm en goed geluid
Zeer tevreden
Van de huawei p8 naar de huawei p20 gegaan. Apparaat is zeer makkelijk om mee om te gaan en werkt perfect. Wacht alleen nog op bluetooth oordopjes zodat ik op kan laden en muziek kan luisteren tegelijk.
Pluspunten
- Fingerprint lock
- Loopt heel smooth
- groot geheugen
- Scherp beeld
- Fast charger
Minpunten
- Geen headphonejack, of opladen of oordopjes
Kraakhelder scherm en compact
De Huawei p20 biedt vele mogelijkheden als gebruiker, de interface is gebruiksvriendelijk, de camera's zijn van goede kwaliteit en in overall use voelt dit als een premium high-end toestel
Pluspunten
- Goede accuduur
- Helder scherm
- Luide speaker
- Goede selfie camera
Minpunten
- Geen 3.5 mm jack
Snelle telefoon, handig in gebruik
De Huawei P20 is een ontzettend snelle telefoon die lekker in de hand ligt. Door zijn super camera, die automatisch de beste stand selecteert, is het maken van foto's ontzettend leuk om te doen. Van portretten tot landschappen en van sportbeelden tot close ups! Bovendien heeft de P20 een ruim geheugen om alles in op te slaan. Pluspunt vond ik ook dat hij standaard geleverd met een screenprotector en een telefoonhoes!
Pluspunten
- Camera
- Snelheid
- Formaat
- Standaard telefoonhoes en screenprotector
Minpunten
- Geen fijne oordopjes (is persoonlijk)
Goede telefoon
Goede en snelle telefoon met genoeg ruimte om alles te kunnen downloaden. Erg handig voor in de vakantie kan je er veel films(via Netflix) op zetten zodat je je nooit verveelt. Ik heb nog geen een probleem gehad dat de telefoon vastliep of het niet deed alles gaat super snel. Daarnaast zijn alle foto's die ik maak super scherp en beter dan ons fototoestel
Pluspunten
- Veel geheugen
- Snel laden
- De telefoon ziet er goed en strak uit
- Hele scherpe camera
- Goed beeld
Minpunten
- Systeem is even wennen
Fijn toestel, groot scherm, accuduur is goed.
Dit is een fijn toestel. Ik heb deze gekozen voor het voldoende interne geheugen (128 GB). En verder is het een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Groot scherm
- Voldoende geheugen (128 GB)
G rood scherm
Makkelijk in het gebruik, en plezierig om te gebruiken met veel mogelijkheden.Nog geen probleem mee gehad wat ik met mijn andere wel had.
Snel oververhit
Het scherm werkt erg soepel en is ook groot zonder de telefoon groter te maken, accu duur is ook zeker niet verkeerd, ik kan er een halve 5 uur intensief op gamen, maar zodra ik dan een powerbank erbij aansluit dan voel ik de temperatuur wel erg stijgen.
Alle apps werken goed en kan er ook soepel tussen switchen. De gezichtsherkenning werkt ook erg snel. Kortom ik ben erg tevreden over dit product en ben blij dat ik het gekozen heb!
Pluspunten
- Lange batterij duur
- Snel opgeladen
- Snel reagerend scherm
- Alle apps werken
Minpunten
- Snel oververhit
- Niet waterdicht
Mooie design, professioneel. Redelijk prijs voor kwaliteit!
Kwaliteit, goede reviews op het markt, goede accessoires die je erbij krijgt. En het is ook nog een redelijk prijs voor wat je terug krijgt. Ik heb sind P8 de huawei gehad en ik ben er altijd tevreden mee geweest.
Pluspunten
- Batterijduur
- Design
- Camera uitstekend kwaliteit
Minpunten
- Onderkant geeft zwarte balk
- Camera 'oogjes' steken wat te ver uit
Top telefoon
Slimme en snelle telefoon met een top voor- en achtercamera. De Huawei P20 zet zichzelf uitstekend neer als het aankomt op prijs/kwaliteit. De grootte van de smartphone is in verhouding met de P20 PRO een stuk beter, waar deze gemakkelijk mee te nemen en te bedienen is. De P20 ligt lekker in de hand, de vingerafdruk werkt goed en de telefoon is in zijn geheel prima en gemakkelijk te gebruiken. Qua looks lijkt deze enigzins op een iPhone X, maar voor de prijs van een Huawei. De gegevens van je oude telefoon zet je overigens ontzettend makkelijk over via PhoneClone. Daarbij is zijn geheugen van 128 GB werkelijk enorm en dus meer dan genoeg.
Pluspunten
- Camera
- Prijs/kwaliteit
- Geheugen
Minpunten
- Enkel spatwaterdicht
Huawei p20 midnight blue
Fijne telefoon, lange accuduur, helder geluid van de interne speakers zowel met bellen als met muziek. Reageert perfect in 2 maanden tijd nog geen problemen mee gehad.
Pluspunten
- Laadt snel op
- Goede speakers
- Mooie foto's
Minpunten
- Opladen en oortjes niet tegelijkertijd
Beste telefoon die ik heb gehad
Van alle telefoons die ik heb gehad is dit de beste ooit! Goede batterij, goede camera goede geheugen, ligt lekker in de hand en is zeker niet te groot echt een top telefoon beveel het zeker aan.
Pluspunten
- Goede camera
- Lange batterij duur
Mooie camera, goede accuduur en goed geluid
Ik ben zeer tevreden met dit toestel! Het maakt hele mooie foto's, ook de voorcamera is erg goed. Vooral met het 3d effect ben ik erg blij. Ook herkent het toestel wanneer je een document wil fotograferen en word daarmee ook meteen het formaat aangepast en bijgeknipt.
Het toestel hoef ik maar eens in de twee dagen op te laden. Ook laad het toestel zeer snel op.
Ook komt er goed geluid uit het toestel, wat naast het grote en heldere scherm, prettig is bij het kijken van filmpjes.
Pluspunten
- Goede accuduur
- Mooie camera
- Groot scherm met mooi beeld
- Goed geluid
Groot scherm
Ik vind het een heerlijke mobiel. De echte reden dat ik hem heb gekocht is omdat de Camara zo goed is die er op zit. Ben er heel blij mee. Hij ligt lekker in de hand.
Super foto's
Dit wordt mn derde toestel van Huawei,
Na genoeg nare ervaringen met samsung toestellen de p7 6 jaar geleden geprobeerd dat beviel erg goed en dus al snel de p9 en dan nu voor de p20 mooi beeld, goede verbindingen met 4G en telefonie, en super foto's. Nu kan ik nog mooiere foto's maken van alle plekken die ik bezoek met de schepen waar ik op werk.
Pluspunten
- De camera
- Het scherm
- Grote interne opslag
Minpunten
- De luidspreker aan de onderkant ipv onder en boven
- De home button, persoonlijk overbodig
Blij met mijn overstap naar de P20
Vanaf dag 1 heb ik altijd een IPhone gehad. Dit jaar was het tijd voor een nieuwe telefoon. Na de iPhone 8 en X in mijn handen gehad te hebben werd ik aangesproken door de verkoopster. En die wees me op de Huawei P20.
Na een kwartiertje spelen was ik verkocht. Thuis uitgepakt en ben nog niet eerder zo blij geweest met een telefoon. De camera's die erop zitten zijn super (Leica lens) het Bokeh effect is echt heel gaaf voor foto's met diepte. Ik was binnen een dag gewend. Erg gebruiksvriendelijk maar genoeg opties om de telefoon te personalisere. Het scherm is scherp groot en mooi en ik zelf ben fan van de inkeping boven in het scherm.
Al met al echt heel tevreden en blij mee en zal niet meer snel terug gaan naar een IPhone!!
Pluspunten
- Groot scherm
- Lange batterij duur
- 128gb aan geheugen
- Snel opgeladen
Minpunten
- Niet waterdicht
- Geen uitbreidbaar geheugen
Makkelijk en multifunctioneel
Huawei stelt met de P20 niet teleur, sterker nog: dit toestel is momenteel één van de beste die er te krijgen is, vooral in deze prijsklasse. Veel toestel voor weinig geld, wat wil je nog meer!
Pluspunten
- Veel mogelijkheden
- Makkelijk in gebruik
- Supercamera
P20, snel, mooi design!
Ik was op zoek naar een telefoon zowel kwalitatief en voordelig uit de test kwam, zo ben ik bij de Huawei P20 terecht gekomen. Een zeer mooi toestel. Erg slank qua design, ligt ook lekker in de hand, niet te zwaar en niet te groot.
Het scherm is prima met de nodge balk bovenin, dit stoort mij niet.
Wat vooral opvalt aan dit toestel is de snelheid waarmee je door het toestel navigeert. Dit hebben ze echt netjes voor elkaar. Het geluid van het toestel mag iets beter vooral als je hem op zijn hardst zet, maar goed, het is en blijft een telefoon en geen geluidbox. Dit stoort mij dan ook niet echt. Met oordopjes heb ik het nog niet uitgeprobeerd overigens.
De camera op het toestel zowel front als achter zijn erg netjes. Met de achtercamera kan je erg veel mee. Portretfoto's, video's etc. Super kwaliteit. De batterij gaat redelijk lang mee, ligt er ook een beetje aan wat je met het toestel doet natuurlijk.. Het opladen is super snel!!! Kortom een mooi toestel met veel pluspunten voor een mooie prijs!!! Good job Huawei.
Pluspunten
- Snelheid
- Opladen
- Camera
- Design
Minpunten
- Geluid
Goede camera, mooi beeld en een snelle telefoon
Het is een mooie telefoon en handig voor mensen die niet een extreem groot budget hebben. De telefoon is mooi en groot en voldoet aan mijn verwachtingen!
Pluspunten
- Camera
- Scherm
- Snelheid
- Beeld
- Batterij
Minpunten
- Oplaad en oordopjes zijn hetzelfde
Nieuwe telefoonbeleving
Ik heb er altijd veel plezier aan gehad om foto's te maken met mijn telefoon. En dit is alleen nog maar meer geworden sinds ik de Huawei p20 heb gekocht. Wat een super mooie foto's maakt deze telefoon. Mijn vader die vroeger professioneel fotograaf is geweest is er jaloers op! En met het enorme geheugen hoef ik ook niet bang te zijn dat hij snel vol raakt door de hoeveelheid foto's, echt geweldig dus! Wat ben ik blij met deze nieuwe telefoon.
Pluspunten
- Camera
- Geheugen
- Hoesje en schermbeveiliging worden erbij geleverd
- Fijne bediening
Minpunten
- Nog geen tegen gekomen
Goede accu duur, groot scherm, goede camera
Zeer goede telefoon, met een standaard bediening.
De camera is echt enorm goed! maakt mooie foto's en is gemakkelijk te bedienen.
Mooi groot helder scherm en de accuduur is erg goed, hoef de telefoon maar 1 keer op te laden in 2 dagen.
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Gebruiksvriendelijke
Geweldig telefoon
Ik heb nog nooit zo een geweldige telefoon gehad en ik zou het aan heel veel mensen aanraadde hoe deze telefoon is
Pluspunten
- Hij is snel
- Hij is echt geweldig