Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Super foto's en goed accu
Ik heb de P20 aangeschaft voor de camera en de goede accuduur. Tot op heden zeer tevreden.
De accu gaat makkelijk een dag mee en de foto's zijn super mooi. (binnen en buiten)
Pluspunten
- camera
- Accuduur
- opslag
- gratis hoesje
Minpunten
- screenprotector plastic (krast snel)
Prachtige foto's, snel en mooi
Goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Hij maakt mooie foto's, hij is fijn te gebruiken en het is een mooi toestel.
Ik ben er zeer tevreden over.
Pluspunten
- Goede camera
- Gezichtsherkening
- Snel
- Fijn in gebruik
- Vingerscan
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Top mobiel, snelle processor, goede accu die lang mee gaat en mooi scherm.
Minpunten zijn de glazen achterkant en geen oled scherm (heeft de duurde pro versie wel)
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend
- Snelle processor
- Accu gaat lang mee
- Je krijgt een beschermhoesje bijgeleverd
Minpunten
- Glazen achterkant
Fijne telefoon, makkelijk in gebruik
Ik heb gekozen voor de huawei p20 omdat ik hiervoor ook een huawei had. Ik heb erg tevreden over dit merk. De telefoon is makkelijk in gebruik en de batterij gaat makkelijk een dag mee met intensief gebruik, ook opladen is bij de p20 heel snel.
Pluspunten
- Groot schern
- Makkelijk in gebruik
- Snelle reactie van de toetsen
Minpunten
- Geen sd kaart
Top telefoon
Gewoon een top telefoon makkelijk te bedienen mooie foto's mooi helderbeeld zeer snel ik was altijd een Samsung man maar de p20 bevalt geweldig.
Fantastisch
Ik heb gekozen voor de huawei omdat deze telefoon heel goed uit de test komt.
Prijs kwaliteit verhouding spreekt me erg aan en ook hoe de telefoon eruit ziet.
Gebruiksvriendelijk echt een aanrader!
Pluspunten
- Camera
- Batterij
Minpunten
- Tot zover geen een
Goeie telefoon
Goede telefoon, mooi groot scherm, mooie camera, zuiver geluid, response scherm, goede klantenservice van Huawei. Echter loopt hij wel heel soms vast als je teveel tegelijkertijd wilt doen op het scherm. Bijvoorbeeld heel druk iets weg willen klikken terwijl het nog aan het laden is.
Pluspunten
- Mooie telefoon
- Mooi scherm
- Goede batterij
- Goede camera
- Veel opslag
Minpunten
- Loop heel soms vast
Top kwaliteit
Top telefoon. Is makkelijk in gebruik en is super snel. Lange accuduur en wordt niet minder in verloop van tijd. Fijn groot scherm en ligt goed in de hand. Soms moeite met het vinden van bepaalde instellingen met betrekking tot meldingen.
Pluspunten
- Scherm
- Camera
- Front camera
- Accuduur
- Snelheid
Minpunten
- Instellingen
een geweldige telefoon niet te groot niet te klein.
mijn vorige telefoon was ook een huawei en had nu de mogelijkheid te verlengen omdat ik al te vrede was gekozen voor de opvolger en wederom zeer te vrede. maakt geweldig mooie foto's, handig in gebruik gezicht herkenning werkt goed en ook de vingerafdruk werkt naar behoren. zeer tevreden en een aanrader.
Pluspunten
- mooie foto's
- de juiste groote
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Ik ben erg tevreden over deze telefoon. Het is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het scherm is mooi en heeft heldere kleuren. Ook zijn de foto's mooi en de batterij gaat relatief lang mee. Ik heb nog geen problemen gehad met dit toestel.
Pluspunten
- Mooie foto's
- Groot scherm
Minpunten
- De camera op de achterkant steekt iets uit
Perfecte camera
Afgelopen zaterdag was ik bij Breda in concert, heel de dag prachtige fotos kunnen maken. En in de avond nog steeds 60% batterij
Pluspunten
- Camera
- Batterij
Top telefoon! Super mooie foto's en supersnel laden.
Ik ben uitermate tevreden over dit toestel. Ik heb twee jaar geleden al voor Huawei gekozen en ben nu overgestapt op de nieuwe versie. Deze telefoon overtreft voor mij al mijn verwachtingen op het gebied van fotografie, hij maakt prachtige foto's! Prijs kwaliteit verhouding is prima, dit toestel doet absoluut niet onder voor de Samsung S9.
Pluspunten
- Zeer goede camera
- Goede accu
Minpunten
- Spatiebalk zit kort bij home knop
Groot scherm en goede prestaties
Het is een snelle telefoon met 2 camera's. Je maakt zeer mooie foto's en het beeldscherm is ook erg groot. Het enige waar ik een klein probleem mee heb is de accu bij mij gaat die erg snel leeg. Voor de rest prima telefoon
Pluspunten
- Groot scherm
- 2 camera's
- Veel geheugen
Minpunten
- Iets te korte accuduur
Super telefoon! Goede camera en accu!
Na 6 jaar iPhone overgestapt naar de Huawei p20! Bij de iPhone voortdurend problemen met de accu omdat ik veel mijn gps gebruik. Bij deze telefoon heb ik vaak 's avonds nog een batterijpercentage van rond de 40%! Daarnaast ook voor de p20 gekozen vanwege de goede kwaliteit camera en het grote scherm! Nu enkele weken in gebruik en ben er erg tevreden mee. Prijs/kwaliteit verhouding tegenover apple is enorm, daar betaal je het dubbele!
Pluspunten
- Goede accuduur
- Groot scherm
- Dubbele camera
- Prijs/kwaliteit
Goede accu en prachtige foto's
Erg prettige telefoon! Mijn eerste Huawei, en ik ben blij met mijn keuze. De p20 heeft een fijne grootte, en de midnight blue kleur is erg mooi. De accuduur is verrassend goed en de telefoon maakt prachtige foto's. Enige minpunt is dat er geen jack is, net als bij de iphone x. Maar dat is makkelijk opgelost met het bijgeleverde verloopstukje.
Ook bevatte de doos tot mijn blije verrassing een siliconen hoesje en zat er op het scherm al een schermprotector.
Pluspunten
- Accuduur
- Schermgrootte
- Camera
- Snel
- Geleverd met siliconen hoesje en schermprotector
Minpunten
- Geen jack
Geweldig Toestel bleef Alles met Huawei p20
Ik ben al jaren een Samsung gebruiker alleen haalde nooit twee jaar te gebruiken iedere keer is het stuk gegaan toen hebben ze mij de huewai p20 aangeboden ik gebruikt het al en het is prima toestel beter dan Samsung en iPhone heeft alle functies en extra's die je. Kan gubruiken. Top
Pluspunten
- Camera en menu
- Gebruik
Uitstekende accu duur
Heb het toestel nog sinds kort, maar tot op heden voldoet het meer dan goed aan mijn verwachtingen. Keuze op dit toestel is zijn groot intern geheugen, werkgeheugen en de camera mogelijkheden.
Pluspunten
- Prijs_kwaliteit
- Uiterlijk en de vele mogelijkheden
Minpunten
- Iets aan de zware kant
Super apparaat
Super fijn toestel, dit is het 4e Huawei toestel welke ik heb en je ziet generatie op generatie verbeteringen.
Accu gaat lang mee, vingerscan supersnel, foto's zijn verbluffend goed, zakelijk gebruik ik de iphone7+ die is absoluut geen match voor dit toestel!
Aanrader!
Pluspunten
- Formaat
- Snelle fingerprint scan
- Fotos
- Lange levensduur accu
Minpunten
- Nog geen ondekt
Goede accu duur
Als je van fotograveren houd en je wilt niet met een foto toestel lopen is deze mobiel er echt geschikt voor je maakt hele goede foto's met deze mobiele telefoon. Hij laat snel op en de batterij gaat lang mee. Je hebt veel geheugen op de telefoon staan.
Pluspunten
- Goede camera
- Wordt snel opgeladen
- Lange batterij duur
- Veel geheugen
Prettig groot scherm, veel geheugen en snel.
Van de iPhone 6 naar de Huawei p20. Na veel onderzoek besloten terug te gaan naar een Android toestel en mijn oog viel al snel op de Huawei p20. Een betaalbaar toestel met veel extra's, zoals geheugen standaard een protect Screen en een hoesje. Ik ben blij verrast over de batterij, scherm en het uiterlijk van de telefoon!
Pluspunten
- Groot scherm
- Dual sim of extra SD kaart
- Veel standaard geheugen (128gb)
- Standaard screen protectie
Accuduur is perfect. Het scherm is heel sterk.
Ik heb mijn p20 nu ongeveer een maand. En hij bevalt enorm goed. Het beeldscherm is helder genoeg voor het mooie weer van laatst. De batterij die gaat bij mij ongeveer 2 dagen mee. De enige minpunt is dat hij niet Vingerafdruk vrij is, dus ik raad een hoesje aan zodat de achterkant niet al te vies wordt met vingerafdrukken
Pluspunten
- Accuduur is enorm goed
- Software is heel snel
- Scherm is scherp en goed belicht
Minpunten
- Niet stof vrij of vingerafdruk vrij
Geweldige telefoon
Ik vind de Huawei p20 een zeer onderschatten toestel door zijn broer. Maar voor iets minder geld is die echt een topper. Goede camera, lekker snel, mooi scherm, goede en snele gezichtsherkenning en dat grote scherm
Pluspunten
- Lekker snel
- Mooie foto's
- Goede gezichtsherkenning
- Goede vingerafdrukscanner
- Mooi scherm
Minpunten
- Batterij had beter gekunt
- Geen 3,5 mm headphonejack
- Lage helderheid is nog best wel hoog
- Veel apps die ik niet kan verwijderen
Fijne telefoon met Geweldige camera
Mijn keuze voor de Huawei p20 is gevallen door de super geweldige camera die de telefoon bezit.
Ook is het een fijne telefoon, super geluid en een mooie uitstraling
Pluspunten
- Camera
- Geluid
Minpunten
- Klein speakertje voor te bellen, aan je oor.
Mooi disgine
Ik had voor de p20 een p9 en wat een verbetering van die p20, alles is mooi het hoesje wat je krijgt de voorzorgmaatregeling voor het scherm . Erg netjes gedaan
Je kan er alles mee en vooral de 3d panorama zijn super vet!!
Pluspunten
- Groot scherm
- Accu gaat lang mee
Minpunten
- Ik heb nog geen minpunten
Fantastisch!!
Ik heb jarenlang een iphone gehad toch met behulp van de adviseur in de winkel overgegaan op de Huawei p20, was een lastige keuze als je altijd een iphone bent gewend. Nou het was de beste keuze die ik maar kon maken. Fantastische camera, ontzettend veel geheugen, schermopnames die je kan maken, en makkelijk te gebruiken! Ik ben er zo blij mee.
Pluspunten
- Groot geheugen, hele goede camera
- Veel functies
Minpunten
- Geen