Telekom 999 27 111 Smartphone - 5.2" - 64GB - Black - Smartphones
Telekom 999 27 111 Smartphone - 5.2" - 64GB - Black - Smartphones
Mooi scherm, werkt soepel en leuke features
Ik heb dit toestel sinds de release en vind het een goede vooruitgang vergeleken mijn vorige mobiel de Sony x performance. De mobiel ligt lekkerder in de hand en alles draait soepel. Buiten dat heb ik nog niet hoeven opladen onder normaal gebruik. De camera vind ik nog het leukst. De super slowmotion filmen is een leuke feature.
Pluspunten
- Soepel
- Goed in de hand
- Betere accu vergeleken de voorganger
- Mooi scherm
- Top geluid
Minpunten
- Hoog in prijs
Mooi nieuw vlaggenschip van Sony
Al jaren ben ik een trouwe Sony fan qua toestelen, 1 van de redenen is dat de toestellen stevig zijn, en goed in de hand liggen. Net als de nieuwe xz1 is deze perfect uitgebalanceerd. Zodra je het toestel in je hand legt voelt dit prettig en fijn aan! De camera en de superslowmo functie zijn leuke speeltjes, het toestel maakt prachtige scherpe foto's en de superslowmo functie is leuk om mee te spelen. Mijn verwachting is wel dat deze functie op een gegeven moment wat gaat vervelen, maar tot nu is deze optie een leuk extraatje! De 3d creator die geinstalleerd is, die zorgt voor lachwekkende taferelen en dient zeker nog door ontwikkeld te worden.. Echter, al met al, een grappige functie.
Zoals aan het begin aangegeven ligt het toestel lekker in de hand, waardoor je deze stevig vast kan houden. Het design en de nieuwe kleuren is een mooie toevoeging door Sony.
Het toestel is in staat om razendsnel foto's te maken waardoor je nooit een moment hoeft te missen of te laat bent voor dat ultieme shot.
Het toestel is tevens lekker snel, en werkt hierdoor erg prettig. Door de batterij software die is ontwikkeld voor Sony gaat de batterij lang mee, ook al gebruik je deze voor een langere tijd.
Wel jammer van het HDR scherm en dat ze niet gekozen hebben voor een 4k scherm.
Pluspunten
- Scherpe foto's door de goede camera
- 3d Creator
- Super slowmo
- Mooi design
- Ligt goed in de hand
Minpunten
- Camera steekt iets uit
- geen 4k scherm
Goede batterij, makkelijk en snel in gebruik
Mooi design, zoals gewend van Sony. Uitstekende batterijduur en snel laden. Lichtgewicht telefoon van goede kwaliteit. Inclusief handige en vernieuwende toepassingen en functies.
Pluspunten
- Lichtgewicht
- Snel
- Mooi design
- Goede batterij
Minpunten
- Andere oplader dan ouder model
Dat scherm !
Wat een mooi toestel ; Gisteren ontvangen , dus een in-de-diepte review is nog wat lastig , maar de snelheid , het scherm en de algehele bouw zijn e-okay ! Het enige minpunt waar ik momenteel tegenaanloop is dual-SIM , dat werkt bij / voor mij niet ( kan geen twee nano-SIMs plaatsen )
Pluspunten
- scherm
- snelheid
- geluid
Minpunten
- duo-SIM
Fijne telefoon
Telefoon ligt fijn in de hand, toetsenbord is ook prettig te gebruiken. Camera werkt goed en het is een lichte telefoon. Scherm heeft ook een goede grote.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Groote scherm
- Camera
Alles wat erop moet, zit er op
Het design van de telefoon is mooi strak en de zijkanten lopen mooi over zonder naad. Hij voelt fijn aan in de hand en kunt alles goed bereiken met een hand. Het scherm is prachtig alle details komen naar voren. De speakers hebben een boost gekregen en klinken zeer goed. Alles werk soepeltjes en de telefoon past zich aan jou aan. Zo weet hij hoelang je je telefoon oplaadt of wat je vaste tijden zijn. Als een wekelijkse wekker uitstaat vraagt de telefoon of dit de bedoeling is om te voorkomen dat je je verslaapt. In samenwerking met Google ben je van heel veel gemakken voorzien. Zo geeft de telefoon je recensies van dichtbij zijnde restaurants. Routes naar je werk en huis zitten een swipe naar rechts op je te wachten. Hoe meer je de telefoon gebruikt hoe slimmer hij wordt.
Pluspunten
- Telefoon past zich aan jou aan
- scherm
- camera
- Design
Minpunten
- scherm opnemen is niet meer mogelijk
Goeie snelheid
Na mijn eerste Sony telefoon gekocht te hebben was ik al helemaal fan. Ik had een nieuwe nodig dus deze was natuurlijk perfect. Met de octa-core processor is deze telefoon zo snel en smooth, ik kan er niet vanaf blijven.
Pluspunten
- Snel
- Mooie beeldkwaliteit
- Grote opslagruimte
Top telefoon
Snelle processor! Ondanks het openen van vele applicaties blijft de telefoon snel! De camera is van zeer goede kwaliteit en met de super slowmotion krijg je gave filmpjes
Pluspunten
- Accu
- Camera
- Processor
Minpunten
- Ligt (te) glad in de hand
Owjee heb ik dat
Joepie de nieuwe xz1 met 'n leuke acties headset
Maar plezier was voor korte duur
Tijdens laden 20‰ bij geladen in iets van 'n uur
Toestel werd warm en raakte over verhit tijdens foto's maken
Vandaag omgeruild hopen dat ik nu nog goede heb ga er wel vanuit 😇
Toptoestel!
Kwalitatief goed gebouwd toestel, reageert snel, maakt haarscherpe foto's en de accu gaan meer dan anderhalve dag mee, wat zeer respectabel is voor zo'n toestel. Nadelen heb ik nog niet kunnen vinden en dus vind ik de xperia xz1 ook zeker zijn geld waard.
Pluspunten
- Batterijduur
- Bouwkwaliteit
- 3D camera
- Haarscherp en helder scherm
Handige opties van Sony en remote play voor op de ps4
Speel veel op de PS4 en gebuikt remote play vaak nu ook op me mobiel.
Erg mooie camera met leuke optie voor 3d scanner .
Pluspunten
- Remote play
- Camera
- Waterdicht
- Goed geluid
Minpunten
- Google assistent werkt nog niet in het Nederlands
Telefoon instellen
Ik ben een jonge van 21 en ik ben overgestapt van Sony naar Samsung,
Ik kreeg de doos toegestuurd en was zeer benieuwd hoe ik hem moest gaan instellen. Zoals jullie misschien kunnen lezen heb ik hem echt nog maar eventjes ( wel geteld 8 uurtjes)
Maar het instellen ging 👌
WhatsApp Facebook Spotify alles contacten en andere media importeren makkelijk met goede uitleg!
Hij was binnen een uur ( je word geadviseerd je mobiel eerst een half uur aan de officiële lader te hangen) helemaal ready tot go.
En het media aspect wow!
Ik moet nog een beetje wennen maar verder een dikke 10 voor Sony!
Pluspunten
- Instellen
- Geluid
- Beeld
- Camera
- Disign
Mooi ontwerp. Ligt goed in de hand.
Ik heb voor deze telefoon gekozen door de optie om een 3d model te kunnen maken en deze dan te printen op mijn 3d printer! Slowmotion functie is ook geweldig om te gebruiken! Ik ben enorm verbaasd over de geluidsoverlast kwaliteit, niet gedacht dat een telefoon zulk goed geluid kon geven.
Pluspunten
- Groot scherm
- Mooi design
- Goed geluid
- Eenvoudige installatie
Minpunten
- Geen gevonden
Stijlvol, groot scherm en lange accuduur
Ik ben al fan van de Sony xperia sinds de xperia z1 en ga dan ook iedere keer weer voor de nieuwste xperia bij het verlengen van mijn abonnement. dus toen ik in oktober mocht verlengen was de keuze snel gemaakt! Na een dag gespeeld te hebben heb ik hem al helemaal door.
Alles is eigenlijk veelal het zelfde als de xperia x de telefoon en het scherm zijn iets groter. De camera fantastisch en het geluid helemaal top. De 3d builder is ook een geweldige uitvinding!
Jammer is wel dat de telefoon niet meer officieel waterdicht is. Volgens de site van mijn provider kan de telefoon wel tegen 1meter diepte van een half uur onder water maar daar wil ik mijzelf nog even beter over oriënteren want ik ben nog niet overtuigd.
Pluspunten
- Groot scherm
- Stijlvol uiterlijk
- Lange accuduur
- Geluid
- Camera
Minpunten
- Usb c lader (die zal snel lam kunnen worden)
- Niet officieel waterdicht
Goede smartphone
Ik vind deze smartphone een van de beste in zijn klasse. Ik vind het beeldscherm gewoon goed niet zo'n breekbaar infinity display nee! Ook werkt hij super snel met Android 8 en 835 processor. Samen met het near stock Android en de vingerprintscanner aan de zijkant als on/off knop werkt hij prachtig. + sterio speakers. Alleen jammer van de enkele camera en 1 led flash.
Pluspunten
- Super snel
- Vingerprintscanner aan de zijkant
- Scherpe camera met super slomo
Minpunten
- Enkele camera en flits
Geweldige telefoon met leuke addons zoals de 3D camera app
Gewoon een goede telefoon. Niet te veel gekke poespas. Hij voelt gewoon stevig aan en heeft alles was een high-end smartphone moet hebben. Vingerafdruk scanner werkt overdreven snel. Leuke toevoeging is de 3D scanner app. Gezichten worden boven verwachting goed gescant en kunnen vervolgens worden gebruikt in foto's (augmented reality) of je kan ze laten dansen of in korte scatches laten spelen. Super simpel! Bottom line, erg blij met de telefoon!
Pluspunten
- Fijn helder scherm
- Goede afwerking
- Erg goede speakers
- Goede camera
- Voelt stevig aan
Minpunten
- Vrij grote randen boven en onder het scherm
Top telefoon!
Fijne telefoon, maakt erg mooie foto's en werkt vlekkeloos zonder vastlopen of andere irritaties.
Voelt ook degelijk aan.
Pluspunten
- Snel
- Degelijk
Minpunten
- Vingerafdruk sensor
Groot scherm
Geweldig toestel! Brute camera en zeer fijn in gebruik. Al jaren een Sony maar dit is toch het neusje van de zalm! Greetzzzz Ron
Pluspunten
- Camera
- Beeldscherm
Sony xperia xz1
Heel tevreden over de telefoon. Hij is supersnel, opend alles meteen zonder vertraging. Goeie camera, dat 3d is moeilijk maar wel heel leuk. Mooi afgewerkt. Mooi en hard geluid uit de speakers. De Sony is zeker een aanrader.
Pluspunten
- Snelheid
- Camera
- Uitbreidbaar geheugen
- Waterdicht
- Super slowmotion
Minpunten
- Geen oled scherm
Beste telefoon ooit
Mooi scherp beeldscherm. Doet wat hij moet doen. Ik ben zelf overgestapt van de xperia z3 naar deze xz1 beste keuze ooit
Pluspunten
- Camera
- Beeldscherm
- Batterij
Minpunten
- Is er niet
Krachtig power monster.
Veel mensen vinden een design zonder randen om het scherm mooier. Het is mooi maar niet handig. Daarom heb ik gekozen voor de XZ1. Een beest van een telefoon die er strak uit ziet. De blauwe kleur lijkt meer op donker grijs met een blauwe gloed en ziet erg premium uit. Het toestel is gemaakt uit een stuk en de randen zijn mooi afgerond.
Pluspunten
- Super Scherm
- Premium bouwkwaliteit
- Goeie preorder bonus.
- Sony geluidskwaliteit
Sony xperia xz1, vernieuwend, full hd
Ben zeer tevreden, ligt lekker in de hand, het toestel is zeer snel , ook heeft de xperia weer vernieuwde functies, zoals slowmotion filmen, echt super leuk. accuduur is ook prima met hulp van staminamode, ik vind 'm persoonlijk beter dan de Samsung s8, ik raad 'm zeker aan
Pluspunten
- Accu met staminamode
- Slowmotion filmen
- Full hd
Minpunten
- Nog niet gevonden
Mooi duidelijk groot scherm met scherp beeld
Ik vind het een telefoon met mooie uitstraling, het beeld is mooi scherp en de foto's en video's zijn helemaal zoals ik van een Sony verwacht, gewoon super goed.
Fijn snel toestel.
Elegant vormgegeven toestel (pink)
Sony fan vanaf het eerste uur, en ook de XZ1 is prachtig. Ik heb de roze variant die een goudachtige gloed heeft, door de (metale) behuizing blijft het toestel koel. Verder ben ik erg gecharmeerd van de mogelijkheden zoals het maken van een 3d scan. Bovendien is het toestel snel en heeft een krachtige accu.
Pluspunten
- Mooi scherm
- Elegant design
- Goede accu
- Mooi geluid
Minpunten
- Oplaadstekker is nog niet overal te verkrijgen
Erg mooi telefoon snel werkend
Na de Z5 die mij erg goed beviel en daarvoor diverse Samsungs de ZX1 aangeschaft.
De Z5 werd soms warm bij een grote processor belasting, maar daar heb ik bij de ZX1 nog niets van gemerkt.
Sony maakt erge mooie telefoons en je kreeg er nog de erg goede MDR 1000 hoofdtelefoon met noisecanceling bij ook.
Pluspunten
- 3d maker is een erg leuke functie
- Slow motion geeft leuke mogelijkheden
- Werkt erg vlot en vloeiend
- 3,5mm audio aansluiting
Minpunten
- Accu kan nog groter