Telekom 999 27 111 Smartphone - 5.2" - 64GB - Black

Telekom 999 27 111 Smartphone - 5.2" - 64GB - Black - Smartphones

Telekom 999 27 111 Smartphone - 5.2" - 64GB - Black - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 141 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Telekom 999 27 111 Smartphone - 5.2" - 64GB - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Renate09-10-2017

Mooi, snel en veel geheugen :-)

Dit toestel heeft alles wat ik zoek in een telefoon: mooi, snel, goede camera en veel gebruiksgemak. Ik heb het pas een paar dagen, maar is al volledig gewend.
Pluspunten
  • Mooi
  • Snel
  • uitstekende camera
  • veel geheugen
Miguelangel08-10-2017

Groot helder kleur Camara is geweldig

Ik vind Sony geweldig het heeft zijn eigenweg gekozen en sony maak echt goeie foto deze is me 3de Sony telefoon en vind als nog goed telefoon
Pluspunten
  • De bouw van de toestel
  • De nieuw update
Chris08-10-2017

XZ1-review

Perfect toestel, voldoet aan alle verwachtingen, top telefoon met een camera kwaliteit die ongekend is, zoals altijd van Sony!
regina faber08-10-2017

fantastisch geluid,mooie fotos,supersnel,superhelderscherm

hallo, ik had hiervoor de sony xperia z5 ,die ik overgens nog steeds in mijn bezit heb ook een prachtig toestel ,toen ik de nieuwe xz1 zag was ik gewoon op slag verliefd op het toestel ,ik zou en moest m hebben ,ondertussen is hij in mijn bezit in de kleur zilver en ik heb er geen minuut spijt van ,ik heb mijn aankoop op 30 oktober binnen gekregen dus ik heb mij natuurlijk ook opgegeven voor die prachtige headphones ,ik vind het scherm van de xz1 superscherp , en dan die opslagruimte van 64g de muziek speler is zeker 1 van mn favoriete ik ben nmlk dol op muziek en als ik dan even terugdenk aan de jaren 80 met de sony walkman (en dat was al geweldig ,zeker voor een meisje van 8 a 9) dan is dit natuurlijk helemaal een must voor elke muziekliefhebber ,kortom ik ben een super tevreden sony klant ,we hebben de playstation 3 en 4 ,4 sony telefoons xperia p,de m4 aqua,de z5 en dus mijn nieuwe aanwinst ,het lijkt een beetje of we rijk zijn met al die dure apparatuur maar we hebben er erg hard voor moeten sparen en we zijn erg trots mvg mevr R Faber
Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • foto's
  • prachtig ontwerp
Minpunten
  • ik mis de contactenwidget een beetje
An2ny Lake08-10-2017

Sony op z'n best

De Sony xperia xz1 is zeker een aanrader. Het is licht, werkt snel, heeft een goed formaat in de hand en heeft de aller nieuwste snufjes! Met de nieuwste Android Oreo (8.0) aan boord kan je van alles tegelijk doen. Sony's stenima mode zorgt ervoor dat de accu wel 2 dagen meegaat! En Ik ben nogal een heftige gebruiker. Met een Type-C lader laad je je mobiel binnen andere half uur op en laat je ook nog is weten waneer die verwacht weer te moeten opladen. De kwaliteit van Sony's camera is altijd wel goed geweest en hier doen ze ook niet onder. Dit keer hebben ze een 19mp Camara aan de achterzijde gezet die super slow-mo kan filmen. Er is ook een ingebouwde app om 3D modellen te maken om ze dan vervolgens te kunnen gebruiken als avatar of te laten uitprinten met een 3D printer. De beeldkwaliteit is ook top van uit iedere hoek. Het heeft weliswaar geen infinitie scherm zoals Samsung S8, maar het design er omheen heeft wel echt de xperia look. Door dat het scherm steeds aanpast in het licht, kan ik het beeld altijd goed zien. Sony's Bravia engine maakt ook alle beelden rijk van kleur en is het dus niet nodig om steeds het helderheid van mijn scherm aan te passen. Nog nooit heb ik zo'n snelle vinger scanner gezien! Het lijkt zelfs alsof hij niet eens scant. Maar na wat testjes te hebben geprobeerd blijkt dit wel echt het geval te zijn. Surround speakers met top geluid en ook nog stof en water dicht. It's the best of Sony! Hiervoor heb ik een xperia Z5 gehad waar ik erg blij mee was en dacht niet dat ik het zou vervangen. Maar de xperia xz1 heeft me zeker verast. Het heeft een goed formaat (bijna even groot als de Z5) maar is in het begin wel een beetje gladjes in de hand door de ronde afwerking. Verder komt de xz1 met 64gb interne geheugen met de mogelijkheid om uit te breiden met een micro SD card (wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is). Camera, beeld en geluid heeft alles wat ik van sony verwacht. ik kan alleen nog maar zeggen dat dit een van de beste telefoons is die ik heb gehad van Sony en ben er erg tevreden mee.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Beeld en geluid
  • Geheugen uitbreiding mogelijk
Minpunten
  • Gladjes in de hand
Bora cakmak08-10-2017

Zeer mooie scherm

Zeer mooie scherm. Schiet goede foto's. Werkt snel en gemakkelijk. Batterij duur is prima. Tot nu toe geen enkel minpunt waargenomen
Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Camera
  • Batterij duur
E.V.Bijster07-10-2017

Geweldige telefoon

Het was even wennen aan het apparaat, maar dan valt het ontwerp helemaal op z'n plaats. Van de plaatsing van de knoppen tot de User Interface van Sony. Kortom een geweldige telefoon. En ow ja... De camera, die mag er zijn, geweldig niets minder dan dat.
Pluspunten
  • Scherm
  • Sluitwerk op zijkant telefoon
  • Grootte scherm
Minpunten
  • Euh....
Alain07-10-2017

Mooi telefoon

Toestel: Sony xperia xz1 Het is een heel fijn toestel om te hebben en mee om te gaan, het is simpel maar toch weer die kleine extraatjes wat hem zo mooi maakt. Zoals de buitenkant is mooi afgewerkt, de software wat in de telefoon zit is heel fijn om mee te werken je kan van alles er op doen. 2de keer dat ik nu voor Sony kiest en ik denk als Sony door gaat dat ik ook bij dit toestel blijft. Heb namelijk Samsung al gehad en iPhone en dit toestel springt er toch wel boven uit met al zijn eigenschappen!!
Pluspunten
  • Camera
  • Software
  • Grote van toestel
  • Alles op de juiste plekken
  • Accu
Minpunten
  • Bluetooth verbinding mag iets verbeterd worden
Jaden A.07-10-2017

Boven gemiddelde telefoon, waar voor het geld

De Sony Xperia XZ1 heeft net als alle andere Xperia's een hele goede camera. Ik had eerst een Z5, die had iets meer megapixels, maar de XZ1 kan wel 960fps super slo-mo filmen en heeft meer handmatige instelling, zoals shutter speed, ISO etc. De batterij gaat best lang mee, hij laat ook snel op. Het geheugen is lekker veel, en als het toch te weinig is kun je het makkelijk verdrievoudigen door een 128gb SD kaart erin te doen bovenop de originele 64gb. De telefoon is ook heel snel. Het design is lekker glad, met afgeronde randen en dit model is ook heel licht.
Pluspunten
  • 960fps super slo-mo
  • Glad design
Minpunten
  • 19MP
Sami07-10-2017

Doet wat het beloofd!

Super telefoon. Maakt alles waar wat beloofd is! Al jaren diverse Sony toestellen gehad en eigenlijk nooit echt teleurgesteld geweest, en deze is zelfs beter dan ooit gehad en geweest. Makkelijk in gebruik, super scherpe pics en vids, snel, gaat lang mee, etc, etc... So far nog geen minpunten kunnen ontdekken. Al met al: zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Lange accuduur
  • Strak design
  • Camera
  • 3D & slow mo filmen
Minpunten
  • Geen tot nu
Tom07-10-2017

Super toestel

Sony is het merk waar ik al jaren voor kies al in combinatie met Ericsson. De toestellen zien er stijlvol uit en en hebben leuke Extra's. De camera is altijd 1 van de dingen die ik het meest belangrijke vind en daar is is Sony altijd een uitblinker in super schep en tal van mogelijkheden.
Pluspunten
  • Super camera
  • Goede accu
  • Mooi uiterlijk
Andras06-10-2017

Excellent camera and screen.

I had already the Xperia z5 and now I upgraded to the xz1. So far very good impressions, great camera, screen and easy 10 min data transfer from the z5 with all my settings. Recommended.
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
XepptizZ06-10-2017

Van 5 jaar iPhone 5 naar Sony Xperia XZ1

Voor mij was het een grote upgrade en ben ik erg tevreden met de telefoon. Als animator is de 3d scan functie en 960 frame slomotion een geweldig referentie materiaal. Er zijn een paar kleine minpuntjes, de hoeken kunnen wat irriteren als je niet hele grote handen hebt en hem graag in je palm laat rusten. Ik hou hem anders vast om dat te voorkomen. Verder gaan sommige knopjes trillen als het geluid te hard staat over de speakers. Dit is jammer als je graag muziek luistert over de speakers. Verder vind ik de telefoon geweldig en de 960 fps slomo en 3d scan functie betekenen dat er geen andere telefoon was die beter op mijn wensen aansloot.
Pluspunten
  • Unieke functies, 960 slomo en 3d scan
  • Mooi, premium design
  • Snelle vingerscanner
  • SD kaart, headphone jack en nog steeds waterdicht
Minpunten
  • Hoeken zijn wat pijnlijk bij verkeerde houding
  • Knopjes trillen mee als de speakers luid staan
  • Camera steekt een beetje uit
Sjoerd06-10-2017

Zeer mooi toestel

Prachtige mobiel!! Heb hem zelf in het zwart en alles is dan ook echt diep zwart wat ikzelf echt mooi vind... Niet alleen de buitenkant ziet er daarom mooi uit, ook de menu's zijn aangepast en echt mooi vormgegeven.
Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • Fijn formaat
  • Kan geen minpunt vinden.
Ciydem06-10-2017

zeer scherp en goed beeld kwaliteit

ik heb al drie soorten telefoons gekend. Hiervoor de sony xperia compact en nu de sony xperia XZ1. Het eerste wat me opvalt is hoe stevig de telefoon in elkaar zit. Dit is een duidelijke verbetering van de eerdere versie, zoals omvang en uiterlijk als kwaliteit betreft het maken van foto's en de snelheid van de functies hierop. Ik ben niet heel handig met telefoons, maar ik vindt de sony Xperia XZ1 makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • beeld kwaliteit van foto's
  • bescherming tegen vuil en water
Kraatzer05-10-2017

Mooie vormgeving, zeer goede camera

Voor deze prijs is dit overall verreweg de beste telefoon op de markt op dit moment. Snel, voelt fijn en solide in de hand, en de camera maakt zeer mooie, kleurrijke foto's, zelfs bij weinig licht.
Pluspunten
  • Extra camera-knop
  • Vormgeving
  • Bijna geen bloatware
  • Mooie fot's bij weinig licht
  • Top geluid, zowel headset als speaker
Maurice Wareman05-10-2017

Mijn eerlijke mening over de Sony Experia XZ1

Toen ik de Sony Experia XZ1 ontvangen had, was ik verrast hoe mooi het scherm was en hoe strak het design. Ik wilde mijn sim kaart in de telefoon doen en ik verwijderde het sluifje aan de zijkant. Ik keek erin en zag één opening waar ik er van uitging dat die voor de sim kaart bedoeld was. Echter nadat ik de sim kaart er in deed, bleek dat die opening voor de sd kaart was, oftewel mijn sim kaart zat nu vast in de telefoon. Na een hoop gepruts en zenuwen heb ik hem er met een pleister en een tandenstoker uit gekregen, waarna het avontuur eindelijk kon beginnen. Ik wilde eerst het plasticje wat op het scherm zat er gewoon op laten, omdat ik bang was voor krassen. Maar ik kwam er al snel achter dat dit vervelend was, omdat er met grote letters EXPERIA op het plastic stond, wat filmpjes kijken op YouTube een beetje lastig maakte. maar na wat onderzoek te hebben gedaan, kwam ik er achter dat het een krasvrij scherm heeft, waar ook nog eens geen vingerafdrukken op blijven zitten. Dus het plastic kon er met een gerust hart af. Ik heb deze telefoon nu een aantal weken en ik vind het geweldig hoe mooi het beeld is met filmpjes kijken, hoe goed het geluid is wanneer ik muziek luister en vooral hoe hard het geluid kan. Maar ook hoe snel en soepel hij werkt. Ik ben altijd al een grote fan geweest van Sony en ik heb meerdere apparaten van Sony, maar ondanks dat ik geen twijfels had bij deze telefoon en eigenlijk alleen maar goede verwachtingen had, ben ik toch erg positief verrast. Dus heb je een goede telefoon nodig die een hoop kan, snel werkt en ook nog eens water bestendig is en tegen een stootje kan, dan moet je zeker de Sony Experia XZ1 hebben. Dank u wel voor uw aandacht.
Pluspunten
  • Krasvrij scherm
  • Makkelijk in gebruik
  • Grote interne opslagruimte
  • Strak design
  • Hele goede camera (met slow motion)
Minpunten
  • Onduidelijk hoe de sim en sd kaart erin moeten
  • Niet duidelijk of sd kaart werkt
M05-10-2017

Groot scherm

Altijd een compact versie van de xperia gehad. Nu toch de grote versie geprobeerd en heel tevreden. Groot scherm, mooie foto's en een goed geluid. De batterij is zeer zuinig. Ik kijk uit naar nog meer plezier en ontdekkingen met deze xperia xz1.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Mooie foto's
Abelaar05-10-2017

Een echte topper!

Ik ben van de z5 compact naar de xz1 compact gegaan. Een hele verbetering. Zeker de foto's, zeker wanneer de foto's afgedrukt worden op groot formaat zie je pas hoe goed het toestel werkt. Verder ben ik uitermate te spreken over hoe sony android behandelt. Niet met teveel bloatware zoals bijv Samsung doet. En de formaat icm de prestaties van het toestel zijn voor mij doorslaggevend. Zo lekker makkelink klein toestel!
Pluspunten
  • Camera
  • Android beleving
  • Grootte
Minpunten
  • Nog niet ondekt
Elian05-10-2017

Wow!!!

Verbaasd over hoe snel deze xz1 is, je merkt duidelijk het verschil. Hetzelfde geldt voor prachtige scherpe kleuren die dit toestel heeft. Maar op stip op nr 1 staat de camera, voor en achterkant is het beide een scherpe camera met allerlei Mega leuke toepassingen. Ik was al Sony Fan en dan maakt dit toestel min echt blij 😁
Pluspunten
  • Batterij duur
  • Camera
  • Helderheid
Minpunten
  • Met donker heeft de camera moeite
Sanderos05-10-2017

super snelle telefoon

Ik heb voor de Sony Xperia XZ 1 gekozen aangezien ik graag mooie foto's van de kinderen maak. Heb voorheen altijd een LG telefoon gehad maar door alle nieuwe software, hardware en betere camera ben ik voor de Sony gegaan, en dit zonder spijt. het toestel is super snel, alles word razend snel geopend en het snelle netwerk zorgt er voor dat downloaden ook in een seconde voorbij is. De camera heeft echt een super kwaliteit en de 3D creator is een mooie extra van de telefoon. Ik heb nu de koptelefoon besteld en ben benieuwd naar de superieure geluidskwaliteit hiervan.
Pluspunten
  • batterijduur
  • snelheid
  • super camera
  • Zelf lerend
  • leuke extra's
Minpunten
  • Dure originele hoesjes
Nick05-10-2017

Mooi scherm, zeer goede camera en snel!

De XZ1 is een hele degelijke telefoon. Alles werkt erg snel en het is heel herkenbaar Sony. Het was dus erg makkelijk switchen van mijn Xperia Z2 naar de XZ1. De camera maakt erg mooie foto's, zeker bij weinig licht zijn de foto's nog steeds erg goed te zien. Iets wat bij mijn Z2 echt totaal niet het geval was. de grootte van de telefoon vind ik perfect. ik zocht iets wat niet groter was dan mijn oude telefoon (5.2 inch) zodat ik met 1 hand de telefoon kan blijven bedienen. het grootste nadeel is dat er niet meer gebruik gemaakt wordt van de micro USB om op te laden. Denk er dus aan om je snoertje mee te nemen als je voor langere tijd weg gaat.
Pluspunten
  • zeer goede camera
  • batterij gaat lang mee
  • helder scherm
  • herkenbaar Sony
  • waterdicht
Minpunten
  • andere oplaadaansluiting als de standaar micro USB
  • Even prutsen om SIM en SD kaart te plaatsen
Tjibbe05-10-2017

Damn wat een fijn toestel!

Dit is mijn 3e Sony xperia toestel, na de z1, z5, nu de xz1. Echt weer een stap voorwaarts binnen de zelfde kaders. Sublieme Camera, fijne lay-out, goed gewicht, goed scherm, fijne interface, wat wil je meer horen? Ik durf te wedden dat ik er blij mee ben! En na de preorder ook nog een koptelefoon Gratis!
Pluspunten
  • Formaat is perfect
  • Toestel voelt luxe
  • Mooie afwerking
Minpunten
  • Nog geen echte minpunten Gevonden
FrankXH05-10-2017

Fijne telefoon. Ligt lekker in de hand. Snel.

Bijzonder fijne telefoon. Ik vind met name de vingerafdruksensor in de aanknop super handig. Je hebt haast niet door dat de telefoon door je vingerafdruk ontgrendeld.
Pluspunten
  • snel
  • handig ontgrendelen via vingerafdruk
  • voelt lekker in de hand
Minpunten
  • whatsapp toont niet of er een bericht is.
  • lijkt kwetsbaar, heb wel hoesje nodig
  • scherm niet tot randen toestel, waardoor wat groot
Erik100505-10-2017

Super toestel alweer!!!!!

Ik ben al jaren fan van Sony.dit is mijn 4 de toestel. En deze keer hebben ze me weer verrast met....... De mooie foto's die je met het toestel kunt maken, en het filmen. En nu kun je er ook nog eens slomo mee filmen,hele mooie filmpjes kun je daar mee maken. Super een dikke 10
Pluspunten
  • Mooie foto's
  • Nice disgne
  • Ligt goed in de hand ✋