Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 941 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

DJDH22-04-2015
Zeer netjes afgewerkt product. De telefoon voelt erg degelijk aan en heeft een goede grip in de hand door het gekromde scherm. Dit scherm is tevens het sterke punt aan deze telefoon, het scherm is zeer helder - ook in direct zonlicht! De batterijduur is langer dan verwacht, ruim 1,5 dag met intensief gebruik, 3 uur bellen per dag en app gebruik. Het nadeel van deze telefoon vindt ik de positionering van de speaker, als je de telefoon vastpakt in landscape dan raak je automatisch het speakertje wat daardoor uiteraard verminderd geluid geeft. Logisch, maar wel iets waar ik vaker tegenaan ben gelopen. De telefoon doet wat het moet doen, het People edge verhaal vindt ik vrij 'gimmicky', helaas hier te weinig opties. Ik zou graag complete groepen koppelen aan een kleur voor de edges - dit is niet mogelijk. Dit is een telefoon als je houdt van premium kwaliteit, iets wat de voorgaande samsung galaxy flagships naar mijn mening niet hadden. Zeer goede belkwaliteit, geen geneuzel met carkits (volvo). Ook valt de bloatware reuze mee t.o.v. de oudere samsung flagships. Over het algemeen ben ik zéér tevreden over deze telefoon, ik raad deze dan ook zeker aan.
Ruud_f22-04-2015
Mooi afgewerkt toestel, Werk erg snel. Uitstekende camera. Helaas geen mogelijkheden uit te breiden met een microsd-kaart.
Saar-a22-04-2015
Ik heb de telefoon sinds een paar dagen in bezit en ik ben er nu al helemaal blij mee. Hij is heel licht en ligt hierdoor goed in je hand. De vinger scanner werkt ook heel goed waardoor ik meteen toegang heb tot m'n telefoon. Het scherm is super mooi en helder. Omdat ik de telefoon pas een paar dagen heb, kan ik weinig zeggen over de levensduur van de batterij en de snelheid op het moment dat er veel op de telefoon staat. Maar het zal me niet verbazen als dit ook niet tegen zal vallen.
Erwin-John22-04-2015
Ziet er super uit maar voelt in het begin vreemd en fragiel. Het is zeer aan te raden om in het begin de gebruikershandleiding te lezen voor alle opties.
DocB22-04-2015
Prachtig toestel, en eigenlijk elke dag beter werkend. Na IPhone even wennen. Maar na deze gewenning is het in alle opzichten een fijner toestel. Subliem beeld.
Edwardus22-04-2015
Prachtige Smartphone. Prachtig in details, stijlvol en heeft een duurzame uitstraling. Vloeiende graphics, reageert zeer snel. Echt een aanrader. Hét antwoordt van Samsung op Apple!
Patrick_1973_22-04-2015
Wat een geweldige telefoon. In die paar dagen heeft de telefoon zijn voorgangers doen vergeten. Het geluid is duidelijk en geeft voldoende mogelijkheden om het naar eigen smaak in te regelen. Door de sterke processor, een goed gevulde app store en een super beeldscherm zijn de mogelijkheden zo goed als onbeperkt. De telefoon ligt goed in de hand en alles is makkelijk te vinden. Waardoor je je binnen enkele minuten al helemaal thuis voelt met de telefoon. Door de Edge ziet de telefoon er geweldig uit. En heeft hij meteen een leuke Edge over de concurrentie. Het is jammer dat de telefoon niet meer waterproof is. Maar hij voelt verder degelijk en soliede. En met de bijpassende cover van Samsung is de telefoon helemaal beschermd.
A.K. Borad22-04-2015
It is a very stylish phone, very elegant but missing the uniqueness in the working of the phone. The design is unique but not the interface. Interface is the same old Samsung style.
Jozua9921-04-2015
Ik had hiervoor de S4. Ik vind de S6 op alle fronten een betere telefoon. Mooier, qua uiterlijk en interface, sneller, verbeterd en gemakkelijker te bedienen.
Anoniem 55521-04-2015
Een zeer goede telefoon, uit uitstekende materialen gemaakt. Voorzien van een goede camera. Zou niet meer zonder kunnen.
Ken7221-04-2015
Ontzettend goed en handig, de vorm is zeer fraai en ligt zo lekker in de hand. Scherpheid beeld en de glas is zeer sterk.
dennisensylvia21-04-2015
Ik heb de telefoon nu 2 dagen,ben er erg tevreden over. leuke mogelijkheden moet er wel even aan wennen had hiervoor een Galaxy S4. vind de kleuren van het scherm erg mooi en helder. telefoon reageert ook lekker snel en het geluid is aanzienlijk verbeterd ten opzichten van de voorgaande modellen kortom ben zeer tevreden met mijn nieuwe Galaxy S6 Edge
tedbmw21-04-2015
ontzettend mooi en super snel toestel.hele mooie vorm geving met afgeslankt menu,verschrikkelijk mooi helder beeld scherm prachtige vfoto,s en goed werkende vinger afdruk toets korom top toestel en een echt hebbeding.
Kuuke8921-04-2015
Mooi model met een geweldig uiterlijk. Ook heel erg snel en wat ze op internet ook zeggen, ik doe 2 dagen met een opgeladen accu.
Cobie Kremer21-04-2015
Gloednieuw, ik ben erg onder de indruk. Over degelijkheid kan ik nog niets zeggen, maar het toestel is mooi en zeer snel. Nu nog ermee bellen, het spelen is veel te leuk :)
XrayRadio21-04-2015
Nog maar net in mijn bezit, maar ben blij met de overstap vanaf mijn HTC one van 3 jaar oud. Scherm bijzonder mooi, duidelijk. Fotos zijn scherper dan ik met de HTC had. Aanrader
j van limbeek21-04-2015
Ik vind het een prachtig toestel om te zien Hij voelt zeer fijn in de hand. Toe nu toe het mooiste en fijnste toestel wat ik heb.ik ben er trots op.
Ed L21-04-2015
Great phone, exceptional build quality and looks amazing. The screen is sharp and moving images are in clear. Really pleased with the phone
Wendy03199121-04-2015
Top telefoon snel en gemakkelijk in gebruik ontzettend mooi design ik heb de kleur goud en is zeer mooi
Frans Verhoeven21-04-2015
mooi toestel eerst wat wennen maar als je weet waar sommige dingen samen gevoegd zijn prima. Geluid is van een goede kwaliteit. De vormgeving is geweldig en het gewicht niet te geloven zo licht. gemakkelijk in de bediening. een zeer degelijk toestel
Sunny9121-04-2015
het is een fijne mooie telefoon en hij werkt erg fijn. De Samsung Galaxy s6 edge vind ik ook een mooie uitvoering.
Birdsong5521-04-2015
Geluidskwaliteit: mooi vol geluid Mogelijkheden: fantastische oplossing kleurcode oproepen Gebruiksgemak: snel navigeren en werkt zonder haperen. Vormgeving: buiten kijf de mooiste Samsung ooit. Degelijkheid: voelt zeer stevig aan, mooie materialen gebruikt, helder en gedetailleerd scherm.
Selena de Haan21-04-2015
het is een uitvinding van de eeuw. ontzettend makkelijk in gebruik en de mogelijkheden zijn ongekend!
Rhjess21-04-2015
Perfecht model; de edge meer opties verwacht; snelle tefeloon, wat ik wel op ontbreek, foto's verbergen, was heel handig op de S4.
nickknobben21-04-2015
Ligt geweldig in de hand, besturingssysteem werkt snel, Graphics zijn mooi! tijdens het bellen kan je alles duidelijk horen. oortjes die er bijzaten geven goed geluid en zitten goed in de oren. Geweldig toestel!