Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 941 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Andre15-06-2019

Beeldkwaliteit goed goede prestatie

Mooi Compact betaalbare telefoon en zeer fijn in gebruik de prijs is perfect met wat je hebt . De grote ideaal voor in de broekzak
ArjenJ09-03-2017
3.0

Fijne telefoon, prima camera, duurzaamheid onvoldoende.

3.0
Telefoon 20 maanden in bezit. Een zeer fijne telefoon, zonder twijfel. Altijd zeer tevreden geweest. Na 18 maanden echter de eerste kuren, een tijdlang was de telefoon volstrekt dood. Als door een mirakel weer aan de praat gekregen, maar inmiddels heeft de usb connector het begeven. Dit valt niet onder de garantie! Uiterlijk is de telefoon als nieuw, altijd in hoesjes gebruikt, maar wordt gemakshalve onder val- / stootschade gerekend. Reparatiekosten maar nauwelijks onder de kosten van een nieuw exemplaar. Ondanks de aanvankelijke tevredenheid dus toch een kat in de zak. Het was de laatste Samsung, zullen we maar zeggen...
Pluspunten
  • camera
  • fijne telefoon
Minpunten
  • duurzaamheid
Esmee H.15-01-2017

Heel blij met mijn aankoop

Ik had een s4 mini, maar deze had beperkt opslag en ik wilde een wat groter beeldscherm. Het uiterlijk (het ronde scherm) vond ik heel erg mooi! Ik ben zeer te vreden over mijn aankoop en raad deze telefoon echt aan. Gebruik hem nu een week. Ben zeer blij met de extra gadgets die erop zitten! Enige minpunt is dat hij best wat kost, maar... het is het voor mij wel waard!
Pluspunten
  • mooi design
  • werkt snel
  • 32 gb geheugen en 3 RAM geheugen
Minpunten
  • voor mij wat prijzig
Bart Smit06-09-2016

Schitterend model, gemakkelijk te bedienen

Ondanks dat ik digibeet ben is dit schitterend vormgegeven toestel logisch te bedienen en in te stellen. Ik sta versteld van de snelheid bij meerdere geopende taken. Klein minpuntje is de zichtbaarheid bij zonnig weer en het geluid valt wat tegen. Maar overall ben ik zeer tevreden met mijn nieuwe speeltje!
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid
  • Goede foto's
Minpunten
  • Spiegelend scherm
DrPaultje07-09-2015
Batterij gaat snel leeg (6-8 uurtjes) en wordt na verloop van tijd syeeds langzamer! Het scherm is erg gevoelig ook met name aan de gebogen zijkanten. Als je hem vasthoud met 1 hand en typt met de ander kom je regelmatig met je handpalm op het scherm en die gaat dan een eigen leven leiden...door allerlei functies te activeren. Als er kunstlicht van bovenaf op het scherm aanwezig is, zie je dat aan weerszijde glimmen als 2 lichtgevende strepen.. Ik raad een ieder die een s6 wil, om geen Edge te nemen. Ook komen de updates erg laat!! Kortom niet zo tevreden! Mag ook gezegd worden allemaal dacht ik.
EJ2726-08-2015
Prima telefoon; had er het Samsung ClearView hoesje bijgekocht... Helaas maakt dat krassen op het scherm. Kan hem opsturen naar Samsung. Hoop dat dit gefixed wordt en dat ik nieuw hoesje krijg. Als dat zo is blijf ik tevreden ;-)
Philip11119-08-2015
Na de S6 Edge een tijdje in bezit te hebben met het zeer mooie transparate originele hoesje van Samsung hier wat vervelende dingen. Door het hoesje onstaan pitje in je glas door eventuele zand korreltjes die in je broekzak zitten. Deze komen tussen de cover en je glas. Nu sinds twee dagen spontaan het glas compleet gescheurd zonder enige aanleiding en absoluut niet laten vallen. Lezen op forums laat zien dat er al veel met hetzelfde probleem kampen. Samsung geeft niet thuis en wimpeld alles af met gebruikers schade. Vervangen glas kost je 250 euro. Het is een zeer mooie telefoon maar door deze houding van Samsung voor mij een miskoop door de slechte service van Samsung.
DaafBo09-08-2015
Vind het een fijne telefoon. Alles wat ik verwacht van een Samsung. Met de snellader is de mobiel zo opgeladen. Alleen nog steeds apps erop die ik er niet af krijg.
ursi4505-08-2015
4.0
4.0
ik zou niet meer voor deze telefoon kiezen, batterij is steeds leeg, wordt altijd heel heet en is super langzaam...terwijl ik zelf wel een samsung type ben en alle series heb gehad. Dit is echt een tegenvaller.
Dejan Turkovic03-08-2015
Mooi toestel , alleen het scherm bleek beetje golfend te zijn en naar mijn mening splinter dun (soort blaren in het glas , heb vernomen dat de eerste modellen die zijn uit gekomen daar last van hebben ) Heb hier melding van gemaakt bij de T mobile winkel , maar dan moest die opgestuurd worden , week weg , bla bla ....dus dacht komt wel een x ......tot dat ineens in mijn scherm barsten springen terwijl ik ergewoon met mijn vinger op druk , bizar ....precies waar de blaren zitten .... Ondertussen scherm laten vervangen en nu is het scherm wel mooi glad en voelt degelijker aan .....dus Samsung doe hier wat mee......en het ergste van allemaal ....al die applicatie's van samsung die je niet wilt gebruiken maar niet kunt verwijderen ,................heel irritant ..........dus hopelijk binnenkort een goeie kitkat erop zetten...........
Annet Geerdink31-07-2015
Mooi toestel. Glascover vd telefoon is sterk. Daarintegen camera glas erg breekbaar. Na een maand gehele achterkant moeten vervangen. 230 euro!! Veel mogelijkheden in gebruik.
denbroek30-07-2015
Ik ben erg tevreden over de S6 Edge. Een mooi strak vormgegeven toestel. Supersnel en overcompleet. Ook het draadloos opladen vind ik mooie moderne oplossing die naar behoren werkt. Totaal geen problemen met bluetooth koppelingen (auto, speakers etc. Wel raad ik aan om er GÉÉN Samsung clearview cover bij te kopen. Ik heb deze er 3 dagen om gehad en dit heeft direct een aantal beschadigingetjes veroorzaakt op het scherm (wordt overigens een oplossing voor aangeboden door Samsung). De cover zelf is ook dramatisch gevoelig voor krasjes waardoor deze er in een mum van tijd waardeloos uitziet.
Victw30-06-2015
Mijn S6 edge heeft binnen 3 maanden kuren gehad met de batterij, deze geeft aan 'charging paused, battery tamperature to low' hij laad daardoor niet meer op waardoor die even gecheckt moet worden. hoogstwaarschijnlijk een software foutje. Buiten dit ben ik tevreden over deze mobiel, hij is snel, makkelijk in gebruik en qua geluid helemaal top. Hopelijk is de service ook snel waardoor ik het gebruik weer kan hervatten.
Maher29-06-2015
Mooi toestel en makkelijk in gebruik ook design ziet er goed uit. Laad ook zeer snel op. Ben zeer tevreden.
Gina197219-06-2015
Prima mobiel; de beste die er tot nu toe is! Alleen jammer dat een protectionscreen zo moeilijk te vinden is voor de Edge.
Semu18-06-2015
uitstekende smartphone, in gebruik als vormgeving. Merk dat idd een snelle processor heeft. Raadt t iederaan aan!
Vindhya17-06-2015
De Samsung S6 EDGE is een subliem toestel. Geluid ... wauw ... camera ... subliem ... geheugen de beste tussen mogelijkheid. Vormgeving en afwerking Subliem. Dit is gewoon echt een gaaf toestel.
PJM195317-06-2015
erg toestel ben er erg blij mee werkt goed zeer handzaam makkelijk ni gebruik goed geluid en perfect beeldkwaliteit
Lc-tje17-06-2015
Het verschil tussen andere merken telefoons en de SAMSUNG GALAXY 6S Egde is groot. Makkelijk en vriendelijk in gebruik. Heeft veel uitgebreide functies. TOP!
M. Hultink16-06-2015
mooi toestel met super beeld geweldig die ronde kantjes en nu van metaal veel beter lekker zwaar in de hand prima
Jackson_16-06-2015
Super goed toestel. Ik heb hiervoor een HTC toestel gehad. De foto's daarvan vielen erg tegen. Dat is met dit toestel niet. De beste foto's die ook met een smartphone gemaakt. Erg makkelijk in gebruik. Alleen het geluid wat ik van HTC gewend was is hier een negatief punt bij. Dit had beter gekunt vandaar de 6. Het is aannemelijk maar lang niet zo goed als wat ik gewent was. De reden waarom ik dit toestel heb genomen, het mooie uiterlijk en goede foto's zijn perfect. Super blij met dit toestel.
Brani16-06-2015
Geweldige mooie telefoon, vervangt mijn Apple 5, een enorme stap vooruit! Geweldige service van Samsung (aftersales) met een aantal vragen en problemen. Alles binnen een dag opgelost. Tot nu toe zeker geen spint! Aanrader!
rob meertens16-06-2015
supertoestel paradeplaatje van samsung zeer tevreden zeer snel en veel mogelijkheden hen hem nu 1 dag maar gaat lekken vlot
naam 10039374715-06-2015
Super fijne telefoon alleen wennen aan het systeem dat samsung hanteert. Goede beeldkwaliteit goede foto's, fijn om mee te bellen en het beantwoorden van de oproepen. Mooi geluid, mooie randjes, alles is wel prima in orde
gerdaah15-06-2015
De Samsung galaxy S6 edge is een super telefoon. de afwerking is strak en mooi. super gebruiksvriendelijk en duidelijk ook het menu met de instellingen is voor iedereen te begrijpen. super mooi beeld kwaliteit heb er zeker geen spijt van dat ik deze keuze gemaakt heb.