Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 941 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Joseph Adesanya23-04-2015
Ik ben altijd in het bezit van Samsungmobile en ben altijd tevreden. qua geluid en degelijks mag ik niet klagen en denk niet dat ik snel over zou gaan naar een andere merk.
Stephen A23-04-2015
De Samsung Galaxy S6 Edge is een heerlijk toestel, prachtig vormgegeven en met een beest van een processor. Ligt lekker in de hand en voelt zeer solide aan. Door het gebogen scherm heb je echt het gevoel iets speciaals in handen te hebben. De vingerafdruk scanner werkt goed en makkelijk. Het scherm is adembenemend mooi. Het enorme aantal pixels wekt de illusie dat je naar een plaatje kijkt, totdat je erachter komt dat het plaatje reageert op de bewegingen van je vinger. Al met al een top telefoon die alle verwachtingen waar maakt.
michael1001.23-04-2015
echt een geweldige telefoon. de foto,s zijn fenomenaal en het gebruikersgemak van Samsung is en blijft goed. het uiterlijk is heel mooi en de foon licht fijn in de hand. echt een aanrader voor een ieder die veel belangstelling heeft in de nieuwste technologie
charlotte200323-04-2015
Het toestel valt absoluut niet tegen. Ik was in het begin terughoudend, omdat ik bang was dat het scherm tegen zou vallen. Niets is minder waar. Ontzettend blij met de keuze
Kit Tang23-04-2015
De Galaxy S6 Edge is de mooiste en snelste toestel dat ik ooit heb gehad. Het scherm is ongelooflijk scherp en de kleuren zijn zeer mooi. Een echte top toestel.
dz197923-04-2015
werkt super, ziet er gaaf uit. erg gebruiksvriendelijk. enige ding wat ik mis is de oude functie van de menu knop. lastig om nu de opties te vinden.
M.S. Sewradj23-04-2015
Ik heb de galaxy s6 edge gold platinum en ben er blij mee. Ik had hem op 23 maart gepre-orderd, hoorde op 9 april dat ik hem niet op 10 april zou krijgen ivm leveringsproblemen, maar ik heb hem gister 22 april eindelijk afgeleverd gekregen en ben blij dat ik heb gewacht. Het is een top toestel en ziet er super goed uit.
Bodewes198223-04-2015
Een bijzonder mooi model met een krachtige processor! Makkelijk op te laden via de wireless charger. Ideaal voor het opladen in een donkere slaapkamer. Geen irritaties meer met het vinden van de oplader ingang. Ik ben zeer tevreden!
Stef van Ormondt22-04-2015
Prachtig toestel met zeker luidere speakers, ligt lekkerder in de hand dan de samsung galaxy s4. Voelt toch steviger aan door de afwerking met metaal. Vooral de kleur (sapphire black) valt erg goed in de smaak
johan19871122-04-2015
Bijzonder mooi toestel ligt lekker in de hand. en het gemak om alles instellen is echt makkelijk. ik hou ervan
boriswxs22-04-2015
Het is een mooi toestel en makkelijk in gebruik. Ik vind de vormgeving heel mooi en apart.Het toestel laad veel sneller als mijn vorige samsung dit is heel makkelijk.
abdul samad sarsam22-04-2015
het is echt een heel mooi gebouwd toestel maar dat is het niet alleen het is ook snel en stevig ik hoef het maar 1 keer per 2 dagen op te laden terwijn mijn iphone 6 ieder avond aan mijn lader zat ik ben erg tevreden met mijn s6 edge
P van der Hout22-04-2015
De samsung s6 edge is een prachtig toestel qua uiterlijk. De vormgeving is als een mobiel uit de toekomst. Ht toestel heeft een prachtig scherm met ontzettend hoge helderheid. Maar ook het innerlijk werkt fantastisch. Hij werkt supersnel en spelletjes spelen is geen probleem. De batterijduur is okay, je kan er een dag mee door. De geluidskwaliteit is okay, maar de bijgeleverde oordopjes hebben een heel goed geluid. De s6 edge is een aanrader als je mooie mobiel wilt die net een extra touch heeft door het gebogen scherm.
pitbulltrucker22-04-2015
het is een leuke en aparte telefoon met vele mogelijkheden en een hele zuivere camera.zelfs als je helemaal tot maximaal doet inzoomen is de foto nog heel duidelijk en helder.
ben535322-04-2015
fantastisch ontwerp en goede camera. snel opladen en lang battery gebruik. beduidend langer dan mijn S4
humptiedumptie222-04-2015
overstap van Iphone naar Samsung, moet er nog wel aan wennen maar het is een prachtig toestel. Houdt door het gewicht wel iets anders vast maar dit zal zeker wel wennen. Foto kwaliteit is werkelijk subliem !!!
sasasale22-04-2015
Super ding alleen word warm bij veel gebruik en ram is bijna altijd 90procent in gebruik maar love it samsung edge is geweldig ben zeeer tevreden
han Ulderink22-04-2015
Het geluid van de S6 edge is gemakkelijk in te stellen op je persoonlijke voorkeur en is ook van een zeer goede kwaliteit. samsung heeft een naam opgenouwd voor wat betreft de mogelijkheden van haar telefoons. Ook de S6 is daarop geen uitzondering veel en goede en bruikbare mogelijkheden. De S6 is ontzettend snel en mede daardoor is het gebruiksgemak groot. De S6 heeft ook een handige handleiding op het toestel voor de belangrijkste functies. De vormgeving is ongekend. In de enkele dagen dat ik het toestel nu heb hoor ik iedereen alleen maar lof over het uiterlijk van de S6 edge, inclusief vele apple bezitters. Over de degelijkheid kan ik nog niet veel zeggen, maar de ervaring leert dat een Galaxy degelijk in elkaar zit.
NikkivanMourik22-04-2015
Sinds een week in het bezit van de Samsung Galaxy S6 Edge Gold (64GB). Een 'spannende' overstap na jarenlang applegebruiker te zijn geweest. De betere camera en het fantastische design hebben me toch over de streep getrokken. De samsung ziet er onwijs strak en hip uit. De ronde hoeken en de gouden, maar niet te goud, achtergrond maken het een chique toestel. Doordat er geen plastic gebruikt is komt het toestel meteen een stuk degelijker over dan de eerdere galaxy modellen. Hij voelt stevig aan, de knoppen zitten allemaal goed vast en maken geen geluidjes. Het gebruiksgemak van het toestel valt me erg mee, door jarenlang IOS gebruik loop ik af en toe tegen wat kleine puntjes aan (door rechtsonderin op het pijltje terug te klikken ben ik al geregeld mijn internetpagina kwijtgeraakt, ook druk ik eerst 8x op het 'opneemrondje' voordat ik me bedenk dat ik moet schuiven). Dit doet allemaal niks af aan het plezier dat ik aan de samsung beleef. Hij is razendsnel, het scherm is onwijs scherp. Enige nadeel: af en toe 'hapert' het scherm iets bij het scrollen (facebook of internet). Over de geluidskwaliteit kan ik nog weinig zeggen, met de oordopjes heb ik prima geluid en zonder oordopjes is het geluid redelijk. Qua mogelijkheden mis ik wel wat opties, bijvoorbeeld bij de wekker het instellen van een sluimertijd naar wens en ook het vaker sluimeren dan 3x. Ook de optie om van binnenkomende berichten wel een melding te laten zien, inclusief weergave van de afzender maar exclusief de inhoud van het bericht mis ik. Bij elkaar kleine dingetjes maar ik vermoed dat ik nog tegen meer van dit soort puntjes aan ga lopen. Aan de andere kant, ook dat went wel weer! Overall een super toestel, zeker aan te raden!
adrie6122-04-2015
zoals gewoonlijk weer een top toestel van samsung, zeker de edge. volgende toestel word weer van samsung.
Albert de Jong22-04-2015
Duidelijk scherm en reageert goed, snelle reactie als je wilt switchen tussen programma's. Ook de fingerprint scanner werkt prima. Alleen nog weinig programma's om de edge te gebruiken
Demelza2422-04-2015
Zeer mooi en duurzaam design unieke vormgeving en super helder en mooi beeldscherm. Voelt goed in de hand. De functies die bij het afgeronde scherm horen werken goed en zijn erg handig.Het draadloos opladen is ook er handig en snel. Het menu en interface werken soepel en snel en erg gebruiksvriendelijk. De Samsung galaxy 6 Edge is echt een aanrader en uniek in zijn vormgeving en functies.
redrum22-04-2015
vanaf het moment dat ik hem in mijn handen had voelde hij meteen lekker aan. makkelijk in gebruik. alles wijst vanzelf geen moeilijke handelingen verrichten om bij je persoonlijke dingen te komen. instellingen voor het edge gedeelte zijn super net als het gebruik daarvan. een aanrader voor iedereen
sapna ch22-04-2015
Samsung galaxy s6 edge is een geweldig telefoon! Ik ben tot nu toe zeer tevreden over deze telefoon, accuduur is ruim 17 uur, opladen gaat zeer snel. vingerprint is ook iets was samsung slim heeft bedacht,zeker handig in het dagelijks gebruik. vormgeving is gewoon schitterend. tot nu toe heb ik alleen maar samsung telefoon gehad en ook met deze ben ik zeer tevreden !
akura22-04-2015
Super telefoon. Terwijl het OS ook Lollipop is zijn er een paar beperkingen zoals het meldingenvenster waarop minder weergegeven wordt. Per saldo een waardige opvolger van de S5