De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum RR410 Elektrische Ruitenreiniger - Blauw/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na ongeveer een jaar ,elke dag gebruikt om de douche droog te maken, begint hij gillende geluiden te maken omdat de lagers van de motor zijn versleten, en is hij nu vervangen door een nieuwe. Deze en de vorige in de aanbieding bij Dirk voor 20€ aangeschaft
Ruitenreiniger heeft 4 jaar goed gewerkt, daarna begon deze als een schorre kraai te klinken en nu is het helemaal afgelopen. Vier jaar is best een aardige tijd, maar toch jammer om het apparaat dan al weg te moeten gooien.
Super handig producte laat geen strepen achter en voor de mama's onder ons het scheelt je een hoop tijd, er zitten handige tools bij dus alles in 1 doosje wat je nodig hebt, meer tijd voor je zelf 💪
Pas geleden de ruitenreiniger gekocht en gelijk in gebruik genomen en ik stond er helemaal van te kijken hoe mooi onze ramen werden en heel mooi streeploos. Ik zou iedereen dit product aanraden.
Vol verwachting aan het ramenwassen begonnen, met de strepen zijn nog erger dan als ik zelf de ramen was. Ik zou het product graag willen omruilen. Prima als dat ook iets van Inventum moet zijn, maar deze ramenwasser ga ik niet meer gebruiken. Het onderdeel van de plantenspuit met microvezeldoek is eigenlijk overbodig of onhandig. Daarmee kom je ook niet in de hoeken van de grote ramen. Het onderdeel van de afzuiger lijkt op het eerste gezicht wel aardig te werken, maar een dag later zie je pas echt het resultaat als de zon er op schijnt. Moet handmatig opnieuw.
Werkt heel goed.
Echter na 5x opladen doet de oplader het niet meer. Dat onderdeel is ook niet los te bestellen.
Waardeloos dus, weer een product dat zomaar weggedaan moet worden
Dit is een product van de eeuw, zo geweldig handig,ik heb veel ramen ben nu in de helft van de tijd klaar met ramen lappen
Dacht dat het een zwaar apparaat was,maar dat is niet waar het gaat zo makkelijk
Ik ben er blij mee
Wat een geweldig product. Ik wordt hier zo blij van. Elke keer als mijn ramen weer spick en span zijn, moet ik mij inhouden om. Niet meteen de vensters weer vies te maken, zodat ik nog een keer kan genieten van het makkelijk schoonmaken van mijn ramen. Mijn vensterramen weten niet wat hun over komt, zovaak als ik even de ramen clean. Gewoon een feestje. Dank je wel Inventum voor dit geweldige apparaat. Welke handzaam is en niet zwaar.
Het werkt wel goed,maar het motortje is na kortetijd totals omdat er vocht bij komt ,en het asje rammelt er in .dit is onze tweede,aller bijde beland in de prullenbak 🥵😭
Ik heb dit product eind juli bij ALDI gekocht voor 20 euro dat is een mooie prijs en het product ziet er sterk uit. Helaas na een paar keren gebruik viel er een rubber strip uit. Dit is niet de wisser want die zit goed gelokaliseerd. Maar het stripje dat er naast loopt is na 4 x ramen samen los gekomen. Ik heb e.e.a los geschroefd en het blijkt dat een rij minuscule pennen die rubber strip moet vasthouden. Dit kan niet met die van mij want die pennen zijn te kort en gedeeltelijk afgebroken. Ik ben bang dat ik er een uit een B-productie heb gekocht. Ik heb 2 jaar garantie en en benieuwd hoe Inventum hier mee omgaat en of Aldi hier als leverancier garantie kan bieden.
We hebben hem 2 jaar gehad.
Toen deed hij steeds vreemder .
Na demontage bleek de motor kapot....een zg commutator van de motor bleek defect. Erg zwak spul. Geen 2e keer een Inventum