ETNA KKS7088T - Wijnkoelkasten

ETNA KKS7088T
ETNA KKS7088T
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 448,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KKS7088T

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS7088T op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l*************@h**********17-12-2025
Hele fijne inbouwkoelkast mooie indeling en veel ruimte voor grote en kleine dingen en de prijs was ook goed
g************@g********14-12-2025

zeker een aanrader

koelkast heeft een fijne, handige indeling, en je hoort de koelkast totaal niet goede keuze geweest
Pluspunten
  • goede indeling
  • stil
h******@h******17-11-2025
Een mooie uitstekend functionerende koelkast met de juiste indeling en grote verhoudingen.
Sylvia20-07-2025

Fijne koelkast

Fijne koelkast met voldoende ruimte. Vooral het digitale display is ideaal.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Digitale bediening
Brenda10-07-2025

Aanrader

Een degelijk en goede stille koelkast. Pluspunt is de groente la waar een functie op zit om het langer vers te houden. Had al een gasfornuis van etna. Goed merk, mooie producten.
Pluspunten
  • Vershoud functie
Minpunten
  • Niet heel ruim
w**********@h**********27-06-2025

Prima product

Prima inbouwkoelkast met mogelijkheid tot extra koelen ( na boodschappen doen b.v.). Alarm bij deur openlaten. Inbouwen en deur links/ rechtsom draaiende maken zo klaar!