ETNA AKV678RVS - Koelkasten

ETNA AKV678RVS
ETNA AKV678RVS
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 863,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA AKV678RVS

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 126 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV678RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h*************@g********12-12-2025

Goede koelkast/ vriezer

Prachtige kleuren. Geluidsniveau, je hoort het niet. Veel ruimte in koelkast en vriezer. Ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt.👌
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Geluidsniveau : je hoort hem niet
Minpunten
  • N.v.t.
  • N.v.t.
B*********@g********07-12-2025

Mooie stijlvolle koelvriezer

Wat een ruimte en mooi design. Erg blij mee. Heel stil. Ik heb hem nog niet 1x gehoord.
Pluspunten
  • Kleur
  • Design
  • Ruimte
C************@g********07-12-2025

Fijn en strak!

Het is een fijne, strakke koelkast. Geen geluid, veel ruimte van binnen en een aangename look.
  • Strak
  • Mooi
f*********@o**********07-12-2025
We deden al jaren met een te kleine koel/Vries combinatie, maar met een gezin van 5 is een grote wel handig, enorm veel ruimte voor vriesgedeelte en koelkast, wij zijn helemaal blij en de kinderen ook zodat al hun ijsjes in de vriezer passen 😉 Kortom top product!
w*************@h**********05-12-2025
Heb gekozen voor de koelkast vries kombinatie, het is een mooi afgewerkt product. Enig min punt is de aanduiding van de deuren op het display het linkse lichtje wordt gebruikt voor de koelkast die rechts zit en het rechtse lichtje wordt gebruikt voor de linker vrieskast dit is verwarend
Tom04-12-2025

Mooi, stil en praktisch

We hebben gekozen voor het mooie uiterlijk, het lage geluidsniveau en de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Na de eerste weken gebruik zijn we zeer tevreden over onze Etna Amerikaanse koelkast. Hij koelt en vriest uitstekend en past heel mooi in het interieur van onze keuken. De indeling is heel praktisch en de hoeveelheid ruimte is prettig. Het energielabel had van mij nog wel wat beter mogen zijn, maar dat wisten we van te voren. Andere argumenten die ik hierboven heb genoemd, wogen net iets zwaarder voor ons. Wij zijn alles bij elkaar genomen heel blij met onze keus voor deze koelkast.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Laag geluidsniveau
  • Ruimte en indeling
Minpunten
  • Energielabel
S********@g********03-12-2025

Bevalt erg goed, zeker een aanrader!

Super blij met mijn nieuwe amerikaanse koelkast handig in gebruik veel ruimte 😍
Ruud U30-11-2025
Deze Etna koelvries combinatie heb ik gekochtvter vervanging van mijn oude americaanse koelkast. Ten eerste is de Etna veel zuiniger, maar hij is ook opmerkelijk stil. Daarnaast is hij ook nog eens vriendelijk geprijst. Een zeer tevreden klant.
  • Zuinig
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
M***********@h**********27-11-2025

Top Amerikaanse koelkast

Goede vries/koel kast. Mooi model. Goede verlichting. Hoop ruimte in de koelkast, praktisch in gedeelt. Grote ruime lades 2 onder in , dit word heeeeel koud. Vries gedeelte is iets smaller. Heel tevreden mee. Mooie prijs ook .
Pluspunten
  • Mooi model
  • Goede verlichting
  • Ruime koeling
m*************@p********17-11-2025

zeer tevreden

een super koelkast en zeker ook niet duur, zeer tevreden
Pluspunten
  • veel bergruimte
Minpunten
  • nvt
p**********@g********10-11-2025

Deze koelkast is een aanrader

Wij wilden graag een Amerikaans model koelkast om reden van gebruiksgemak (niet voor alle vriesprodukten te hoeven bukken) en de uitstraling. We zijn aangenaam verrast door de overzichtelijke en aanpasbare indeling. Koelkast is lekker stil en vanbinnen helder verlicht. Energielabel C is natuurlijk ook een pluspunt. Voor ons is dit de optimale koelvries combinatie. Houd er rekening mee dat het zelf uit de verpakking halen en het plaatsen een pittige klus is vanwege omvang en gewicht.
Pluspunten
  • Volume
  • Flexibele indeling
  • Geluid (de koelkast is stil)
  • Verlichting (veel licht in de hele koelkast)
  • Uitstraling: gewoon mooi
j*************@g********09-11-2025

Aanrader.

Mooie fijne Koel/vries combinatie erg stil en zuinig. Ruimte genoeg voor een gezin en betaalbaar. Aanrader!
Pluspunten
  • Energiezuinig
e*********@h**********06-11-2025

Zeker een aanrader

Zo blij met deze koelkast/diepvries,heerlijk veel ruimte,stil en ook nog is heel mooi
Pluspunten
  • Veel ruimte
w****************@s********01-11-2025

Bevalt goed

Wij zijn erg tevreden met onze koel-vries. Front is mooi qua kleur, dat de zijkanten een andere kleur hebben is geen probleem. Wat ons betreft mag het piepgeluid, als je de deur per ongeluk open laat staan, iets harder klinken en iets langer duren. Het koel- en vriesdeel werken goed. De prijs-kwaliteitverhouding is prima!
h*******@l******30-10-2025
Ik vond de uitstraling, no frost applicatie en koeling setting ideaal die bij mij paste. Daarnaast is die enorm stil en de frabrieksgarantie kwam mij heel goed van pas. Komt niet vaak voor bij veel apparatuur. Het enige is wel dat het piepje van de koelkast al na 5 seconde afgaat als je de deuren open hebt. Ik zelf heb er geen last van, omdat het een herinnering voor mijzelf is om snel iets te pakken en dicht te doen. Alleen als ik de boodschappen in wil laden merk ik dat ik er last van krijg. Verder top koelkast en zou ik zekers aanraden.
m**************@h******30-10-2025

Super koel- vries heeft alles zonder overbodige luxe.

Mooie koel-vries en ook nog voor een mooie prijs gekocht. Bewust gekozen zonder water-/ijsblokjesdispenser en achteraf geluk want ik had er niet bij nagedacht dat je daarvoor een waterleiding aansluiting in de buurt moest hebben. Ben ook superblij dat ook het vriesgedeelte een apart stuk heeft zonder lades maar schapjes net als een koelkast en toch ook nog een paar lades. Vanuit mijn kant een echte aanrader. Deze koel- vries heeft alles, signaal als de deur open blijft staan, duidelijke display aan de buitenkant van de deur voor de rest zonder overbodige toeters en bellen. Top.
Pluspunten
  • Duidelijke display aan de buitenkant van de deur
  • Signaal als de deur open blijft staan
  • Indeling vriesgedeelte met schappen zoals een koelkast + lades
  • De grote deuren
Minpunten
  • Krijg de deuren niet helemaal waterpas ondanks het draaien aan de pootjes
a**********@h**********21-10-2025
Mijn keuze ging uit naar deze Amerikaans frigo van ETNA omdat het prijs-kwaliteit een goed toestel is, mooi design met LED display, heel praktisch in gebruik. Het toestel is zeker en vast even goed als een Samsung! Het feit dat het tostel energlielabel C heeft, maakt dat dit ook zuiniger is in verbruik dan de oudere toestellen. De No-Frost Plus functie die zorgt dat het vriesgedeelte ijsvrij blijft en ontdooien niet meer nodig is ook heel handig.
m*****@e**************18-10-2025

Prima koelkast, veel opbergruimte

We waren op zoek naar een grotere dubbeldeurs koelkast/vriezer. Maar een die en niet te diep was, anders past het niet in de keuken. Geen overbodige toestanden als een ijsmachine ofzo. Minimaal energielabel c en ook nog eens niet te duur. Deze voldoet aan dat alles. Eindelijk genoeg ruimte om alle spullen op te bergen. Hadden we veel eerder moeten doen.
Pluspunten
  • Groot
  • Niet te diep
n****************@g********25-09-2025

Bevalt zeker goed

Etna koelkast amerikaans wat een super fijn ding alles wordt duidelijk aangegeven op het display koelt super goed en binnen een uur is je drinken al koud als je het in de koeling zet nog nooit gehad en raad zeker deze koelkast aan wij zijn er super blij mee
Pluspunten
  • Snel koud
  • Mooie uitstraling
Pascal13-09-2025

Stijlvolle robuuste koelkast

Stijlvolle, ruime (519L), handige koelkast. Redelijke zwaar (118kg incl. verpakking) dus het is aangraden om te laten leveren tot in de keuken. D.m.v. verstelbare pootjes is die makkelijk te nivelleren en met z’n 35dbA hoor je ‘m nauwelijks (i.e. van belang in open keuken). Een aanrader !
Pluspunten
  • Ruim
  • Handige indeling
  • Hoor je nauwelijks
Minpunten
  • Groot
Joost04-09-2025

Stille, zuinige amerikaanse koelkast, verassend ruim

Deze amerikaanse koel-/vrieskast ziet er prima uit, hij is stil, koelt goed, de LED verlichting is fantastisch en ik zie dat we nu veel minder stroom gebruiken dan met onze vorige koel-/vriescombinatie. Geen overbodige functies, precies wat we nodig hebben. Bovendien vind ik 'm verassend ruim, door het ontbreken van een ijswaterdispenser (die wij toch nooit gebruikten bij onze vorige koelkast).
  • Efficiënt
Minpunten
  • Werkelijke binnentemperatuur niet zichtbaar
m**********@h**********04-09-2025

Goede prijs- kwaliteit verhouding! Bevalt prima.

Doet wat het moet doen. Krachtig, eenvoudig in gebruik, past bij het fornuis dat ik ook heb gekocht. Zwart heeft een wat luxere uitstraling dan wit (mijn oude was wit). Ik ben er blij mee!
Pluspunten
  • Werkt goed.
  • Verschillende standen.
Minpunten
  • -
V************@g********31-08-2025

Absolute aanrader!

De koelvriescombinatie is een pareltje voor het oog en ook het gebruik er van is top! Het heeft veel ruimte in zoveel het koel al het vries gedeelte. Praktisch in te delen, super blij met mijn aankoop! De prijs kwaliteitsverhouding is goed, je krijgt echt waar voor je geld.
Pluspunten
  • Veel ruimte
m***********@g********29-08-2025

Good product

Excellent product. Simple to use and works great. One feedback- please increase the alarm sound when door is open. - or increase sound if time of left open increases.
Joost Brouwer29-08-2025

Uitstekend

Gekozen voor deze koelkast vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.. Bevalt zeer goed
Pluspunten
  • Ruimte
  • Geluid