Alles over de e-bikes van Amslod!

Amslod heeft een uitgebreide line-up met elektrische fietsen van Nederlandse bodem. Op deze pagina geven we je aan de hand van video's en artikelen meer informatie over de e-bikes van Amslod. Zo kom je meer te weten over de e-bike techniek van de Amslod fietsen en specifieke innovaties die het merk toepast op de nieuwste e-bike modellen.


€100 extra inruilkorting? Download de checklist en claim de korting!

Bekijk

Wat is een Amslod Service Center?


Weet jij alles over Nederland fietsland?

Denk jij alles te weten op het gebied van fietsen in Nederland? Daag dan nu jezelf uit en doe de Kieskeurig.nl fietsquiz! Lukt het jou om door alle vragen heen te fietsen? Of heb je toch nog zijwieltjes nodig... Doe nu de quiz!

Doe de quiz

Een kijkje achter de schermen bij Amslod!


Fiets comfortabeler dan ooit met Amslod

Het omvangrijke kleurendisplay en de intelligente functie Amslod Dynamic Drive maken de bediening van je e-bike wel héél gemakkelijk. Automatiseer de trapondersteuning en geniet onbelemmerd van de natuur! Het motorsysteem houdt nauwlettend rekening met de weersomstandigheden en route, zodat je fietstocht altijd gesmeerd loopt.

Lees meer

Extra trappower met 43volt-fietsonderdelen

De kwalitatief hoogstaande accu’s en motoren van Amslod-fietsen leveren het vermogen dat jij onderweg nodig hebt. Ieder model beschikt namelijk over een krachtig e-bikesysteem van maar liefst 43 volt. Het Nederlandse e-bikemerk kiest bewust voor een hoog voltage, zodat je altijd ruim voldoende trapondersteuning ter beschikking hebt.

Lees meer

Google Nest Protect Getest!

Eindcijfer: 9,0

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Amslod Wellington MRX-600 onder de loep!


Fietsexpert Arend Schwab vertelt over de Amslod York MTX-600


Wees voorbereid op harde (ruk)winden

In Nederland waait het vrijwel altijd. Zeker in landelijke gebieden van de kustprovincies hebben fietsers regelmatig te maken met stevige rukwinden. Wees daar bij de aanschaf van een nieuwe e-bike op voorbereid. Een goede elektrische middenmotor met veel trekkracht vangt windstoten moeiteloos op, zodat je benen geen overmatige inspanning hoeven te leveren.

Lees meer

Veilig fietsen met automatische fietsverlichting

Veiligheid gaat voor alles. Zo denkt de Nederlandse e-bikespecialist Amslod er ook over. Om die reden voorziet het merk al zijn e-bikes van automatische fietsverlichting. Wanneer de schemering valt, merkt de aanwezige lichtsensor dat op. Zodra de lichtsensor het signaal afgeeft, gaan het voor- en achterlicht van de e-bike automatisch aan.

Lees meer

Vind hier de Amslod e-bike voor jou!