LG OLED evo G5 48G56LS / 48 inch / 2025 - Televisies

LG OLED evo G5 48G56LS / 48 inch / 2025
LG OLED evo G5 48G56LS / 48 inch / 2025
48 inchOLED4K UltraHD
Dit product wordt aangeboden door 9 aanbieders met een prijs vanaf € 929,00 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED evo G5 48G56LS / 48 inch / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

R***********@g********04-12-2025
Expert is een zeer gerenomeerde zaak op het gebied van tv’s, waar wij altijd kopen. Je krijgt er een eerlijke voorlichting. De grootte van het toestel, de kleuren en de prijs gaven voor mij de doorslag.
Pluspunten
  • Ik kan nog geen plus- of minpunten noemen
  • omdat Ik het toestel nog maar 2 dagen in huis heb.
n***********@g********29-11-2025

Top toestel,aanrader.

Heel mooi beeld en mooie vormgeving. Makkelijk in te stellen.Wij kochten hem op aanraden van de verkoper en zijn er heel tevreden over.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld.
b**********@x********25-11-2025

Geweldige TV.

Mooie grote TV, was even wennen, maar is allemaal helemaal duidelijk geworden. Handig dat de gebruiksaanwijzing op de TV-zelf staat. Alles in duidelijke beschrijving. Heb je gelukkig geen gebruiksaanwijzing meer in boekvorm, waar je bijna een vergrootglas voor nodig had met die hele kleine letters. Ook de prijs van deze TV is heel gunstig. Ben er blij mee.
Pluspunten
  • - Hele mooie TV; duidelijke programmering van alle zenders; handig dat de Gebruiksaanwijzing op de TV-zelf staat (met hele duidelijke letters).
  • - handig die optie van programma's terugkijken. De prijs van de TV is ook heel gunstig.
Minpunten
  • -
  • -
K*************@t*********22-11-2025
Ja , ik ben heel tevreden van mijn aankoop en ook van de uitleg van het personeel bij vandenborre . Hopelijk heb ik enkele jaren plezier van mijn aankoop
Theo20-11-2025

Blij met mijn LG

Na vorig jaar de LG OLED55G45LW (2024) gekocht te hebben en die beviel me zo goed Qua beeld en geluid.. Had ik mij besloten om op mijn slaapkamer ook een nieuwe te kopen. Nu heb ik daar een ander formaat gekocht, maar wel groter dan ik had op de slaapkamer. Ik had 42 inch en nu de LG OLED EVO 48G56LS (2025).. Deze is nog beter dan die van vorig jaar de G4. Qua beeld en de instelling hebben enkele aanpassing, zoals de screensaver is nu in tijd aan te passen. Al met al ben ik super tevreden met mijn LG Tv's!
Minpunten
  • Afslandbediening 2024
  • Verder geen min punten.
J***********@k*********16-11-2025
Het is een fantastisch scherp beeld voor een scherpe prijs. Het installeren viel mij 100% mee.
J***********@k*********16-11-2025
Heel scherp beeld, fantastische kleuren en een aantrekkelijke prijs.
h******@l******08-11-2025

Een prima LG TV

Onze nieuwe LG Oled TV is prachtig. Een schitterend beeld en veel mogelijkheden, waaronder AI. De medewerker in de Mediamarkt Alexandrium (William) heeft ons uitstekend geholpen en alle afspraken mbt bezorging ed zijn prima nagekomen. Daarnaast kregen wij nog 100.- Euro cashback en werd de TV gratis gekalibreerd. (normaal kost dit 100,-) Al met al is het een prima keuze geweest om bij de mediamarkt in Alexandrium te kopen.
Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Veel instelmogelijkheden
Minpunten
  • De TV is wel zwaar
  • dus een goede kwaliteit omhangbeugel is wel belangrijk
  • als je de TV niet op een voet wil zetten. Deze moet los bijgekocht worden.
l**********@g********08-11-2025

Geweldig

Geweldig goed van kleur mooi beeld
Pluspunten
  • Mooi beeldscherm
  • 9
Rob van Z01-08-2025

Een aanrader - erg mooi beeld!

Een uitstekende OLED tv waar we lang plezier van zullen hebben. Samen met de soundbar en de speakers een prachtige surround ervaring. Een echte aanrader!
Pluspunten
  • scherp beeld
  • geluid
Minpunten
  • gewicht aan de muur (wat zwakker muur)
  • gebruiksaanwijzing en hulp bij opzetten tv
Kentrop19-07-2025

Top tv

Wilde gewoon een hele goede tv hebben.
Pluspunten
  • Prachtig beelf
T.Imming10-07-2025

Geweldige TV

Ik had al een LG TV maar deze is echt weer veel beter, het geluid is zelfs prima te noemen ook zonder soundbar! Verder eenvoudige menu structuur om het instellen te vergemakkelijken.Kortom een geweldige kijk- en luister genot.
Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Geweldige kijk en luister ervaring
Minpunten
  • Vrij prijzig
  • Cash Back is te ingewikkeld