Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver - Mixers

Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver
Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 264,47 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l***********@n***********23-10-2022

Top apparaat

Top apparaat, goede kwaliteit, standaard voorzien van nuttige accessoires zoals een blender, deeghaak en klopper. Traploos instelbare snelheid is heel handig.
Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • standaard voorzien van nuttige accessoires
K*******@g********22-10-2022

Robuuste machine

Volgens de consument bond waar een test staat over keukenmachines was deze de beste aankoop .zelf heb de keukenmachine net gekregen dus gaan ik hem uitproberen. Ziet allemaal robuust uit .
I***@l*****************14-10-2022
Wat een top machine is dit, een sterke motor en makkelijk in gebruik en schoon te maken
a***********@y********11-10-2022

Aanrader!!

Mooi en compleet product. Hoogwaardig materiaal en het is fijn dat alles vaatwasmachine bestendig is! Maakt de beloftes waar
Pluspunten
  • compleet
  • Vaatwasmachine bestendig
  • stevige bevestiging
JJC10-10-2022

Eindelijk...

Al jaren naar lopen lonken, nu toch de knoop doorgehakt. Had ik jaren eerder moeten doen! Werkt fantastisch! Nu nog accessoires bij elkaar sprokkelen!
Amateurbakkertje08-10-2022

Eerste ervaring is top!

Schitterend apparaat, ziet er goed uit, voelt degelijk aan (staal) en eerste ervaring is top!
Pluspunten
  • Degelijkheid (staal)
  • Uiterlijk
  • Genoeg kracht om te mengen
  • Vele stukken standaard
  • Uitbreidingsmogelijkheden
Minpunten
  • Geen prettig geluid, gelukkig niet te luid
a************@g********25-09-2022

Top product

Werkt naar behoren. Heel fijn voor taarten en brood. Genoeg ruimte om voor de hele familie een heerlijk resultaat te maken. Echt super
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi
r********@g********06-07-2022

Goed apparaat

Goed apparaat, degelijk gebouwd. Meer dan genoeg vermogen voor brood, cake, en andere lekkernijen.
mark28-06-2022

Bevalt erg goed.

Goede sterke machine, die niet veel lawaai maakt. Goed voor elke thuiskok, goed om brood mee te maken of pizzabodems te kneden. Machine voelt stevig aan en niet veel plastic onderdelen.
Pluspunten
  • Stevig
  • Metaal
o***********@g********15-06-2022

Super product

Super product! Goede kwaliteit en fijn dat er verschillende soorten opzet stukken te verkrijgen zijn.
Mattie16-05-2022

Goede prijs-kwaliteit! Goede koop

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles stevig, heeft meer dan genoeg vermogen. Goede koop! Kwam onlangs nog als beste uit de test bij de Consumentenbond.
Pluspunten
  • Stevig
  • Mooi
  • Veel accessoires
  • Werkt intuïtief
Minpunten
  • Accessoires prijzig
Trap1314-05-2022

Mooi product

Mooi product. Prijs kwaliteit prima. Compleet uitgeruste keukenmachine qua opties en accessoires
Pluspunten
  • Accessoires
  • Prijs
G.J11-05-2022

Kenwood kneedmachine

Wij verwachten door hoge graanprijzen meer ons eigen brood te bakken. Uw product was beste koop bij de Consumentenbond waar ik lid van ben.
Pluspunten
  • Sterke motor
  • Met cashback redelijke prijs
Minpunten
  • Lawaaiig
17110-05-2022
Ik heb voor deze keukenmachine gekozen vanwege de goede beoordelingen op Kieskeurig de het behaalde resultaat in de test van de Consumentenbond. De machine heeft een krachtige 1000Watt motor en is daarmee o.a. geschikt voor het kneden van brooddeeg. Het heeft een gestroomlijnd uiterlijk en lijkt zwaar genoeg om op zijn plaats te blijven tijdens het kneedproces.
m************@h**********08-05-2022
Handig in gebruik, mooie vormgeving. Makkelijk om smoothies te maken. Wij kunnen het product iedereen aanbevelen!
m******@k***********04-05-2022

Sieraad voor de keuken

De Kenwood Chef RVS 3110S heeft onze aandacht gekregen en kwam goed uit de testen. Heb gelijk uitgeprobeerd en het was een succes. Heerlijke smoothie's. Het heeft een robuste uitstraling echt een sieraad voor de keuken.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Niet geruisloos
a***************@g********04-05-2022

Zeker een aanrader

Deze Kenwood is perfect voor gebruik. Prijs is prima. Goede keukenmachine, men kan evt nog accessoires bijkopen.
Madeha01-05-2022

Een top keukenmachine!

Dit product aangeschaft, omdat ik ontzettend veel van bakken houd. Wauw, wat heeft deze keukenmachine een verschil gemaakt in mijn bakkunsten. Heel fijn dat deze keukenmachine zoveel mogelijkheden biedt. Je kan veel tools aan dit product koppelen en deze zijn zeer makkelijk te verkrijgen mocht je meer uit je keukenmachine willen halen. Wat betreft het prijs is dit prima. Het merm Kenwood staat over het algemeen goed aangeschreven en dit merk je zeker als je de keukenmachine gebruikt. Twijfel je nog? Ik zeg doen!
Pluspunten
  • Makkelijk te gebruiken
  • Extra tools verkrijgbaar
  • Neemt weinig ruimte in beslag
j******@g********29-04-2022

Kenwood

Fantastische mixer! Makkelijk in gebruik en levert goede prestaties. De prijsverhouding is ook prima. Ik zou het product zeker aanraden!
Pluspunten
  • Meegeleverde accessoires
  • Makkelijk in gebruik
Anoniem27-04-2022

Alles in 1 Kenwood keukenmachine

Ik vind het een top apparaat! Heb er ook een keukenmachine en pers bijgekocht. Staat mooi en werkt super handig. Echt heel blij mee.
Pluspunten
  • Compact
  • Veel accessoires
  • Multifunctioneel
Minpunten
  • Accessoires zijn duur
m************@h**********31-03-2022

Mooie degelijke keuken machine

Het is een goede stevig keukenmachine die goed deeg mixed. Het ziet er mooi uit qua kleur en design.
Wendy07-01-2022

Mooie keukenmachine

Niet al te dure keukenmachine maakt weinig lawaai. Het is een compacte keukenmachine die mooi op je aanrecht past. Kan er verder niet veel over zeggen nog te weinig gebruikt.
Pluspunten
  • Maakt niet veel lawaai
  • Compacte keukenmachine
Minpunten
  • Kort snoer
d*****@p********26-12-2021

Top machine voor in de keuken

mooi vormgegeven en kwalitatief hoogwaardige keukenmachine welke ik voor mijn dochter, die startende is met haar bakkersopleiding, voor kerst als cadeau maar zeker ook als hulp bij haar opleiding en voor haar ouders als "verwenmachine" heb aangeschaft, waarbij er tevens nog eens een fikse actie (korting) op werd verkregen.
Pluspunten
  • compact
  • design
  • geluid
Lex25-12-2021

Geen nut, wordt toch verwijderd

Ik ga hier niet weer een verhaal schrijven of een product wel of niet goed is, want Kieskeurig vind het heel normaal om ze te verwijderen als ik er mijn best voor doe om de voor- en nadelen te omschrijven.
Pluspunten
  • ja ja
  • ja zeker
Minpunten
  • nee
  • nee hoor nee
Bram23-12-2021

Goed

Goeie mixer, makkelijk te bedienen, erg stabiel en fijn ook de extra attachements.
Pluspunten
  • Stabiel
  • Makkelijk te gebruiken