Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver - Mixers

Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver
Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 264,47 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ben15-12-2018

Robuuste keukenmachine, allrounder

Uit ervaring weten we dat de Kenwood Chef je niet in de steek laat, ook niet als je zwaar brooddeeg gaat maken. Je kunt er langdurig mee mixen en kneden, en dat vinden we een sterk pluspunt ten opzichte van de veel lichtere food processoren, die je tegenwoordig veel ziet. De Kenwood heeft onze voorkeur!
Pluspunten
  • robuust
  • kan lang mixen en kneden
  • zeer veelzijdige keukenmachine
  • grote beslagkom
Minpunten
  • je hoort de machine nogal nadrukkelijk
  • groot apparaat op het aanrecht
M. vd Haak15-12-2018

kenwood mixer

Mijn vorige mixer een Kenwood chef major heb ik gehad in het jaar 1984. Het was een mixer gekocht destijds op de horecabeurs en ik kreeg hem van mijn schoonvader. Een vrij zwaar type. Dus de mixer heeft 34 jaar dienst gedaan. Wederom voor een Kenwood gekozen. De oude mixer staat nu bij van Pommeren in de zaak.
Pluspunten
  • Sterk
  • Kan een grote hoeveelheid aan, 2 broden enz.
Minpunten
  • Hoge scherpe geluid tijdens het draaien.
Alberto20-11-2018

Great dough capacity great working power

I chosen Kenwood Chef kvc3110s after a long research. Mainly I was impressed by the power (watts) and from the about of bread dough it can handle. On top of it the capability to add optionals tools to expand the capability of the kenwood chef. All this with a good balance quality-price.
Pluspunten
  • watts
  • large amount of bread dough that cam be mixed
  • amount of extras that can be added
Jan Blom15-11-2018

Goede recensies en mooi vormgeving

Omdat ik per 1 november 2018 met pensioen ben gegaan ben ik voornemens om meer te gaan bakken. Een keukenmachine is daar een zeer goed hulpmiddel bij. Na veel machines te hebben bekeken ben ik tenslotte bij Kenwood uitgekomen in verband met g recensies, krachtige motor en mooie vormgeving.
Pluspunten
  • Krachtige motor
  • Mooie vormgeving
Es03-10-2018

prima

prima mixer, degelijk. Lekker zwaar dus staat stabiel. De mix- en deeghaken leveren goed werk. Een voordeel is dat er onderdelen bijgekocht kunnen worden.
Minpunten
  • kunststof kan is kwetsbaar
Ruud03-10-2018

Bedankt. Een goed werkende apparaaat

Het werkt zoals naar mijn verwachtingen. Perfecte apparaat. Kan dagelijks lekkere dingen maken. Schoon maken gaat ook heel makkelijk.
Els22-09-2018

Mooi formaat, kan overal voor gebruikt worden

Ik heb de Kenwood gekregen, een grote wens! Voor mij is het een perfect formaat voor een kleiner huishouden. De apparaat en de bijgeleverde accessoires zijn solide, blijft staan tijdens het deegkneden en is voor mij compleet.
Pluspunten
  • Solide
  • Prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten
  • Blender niet van glas
roy31-08-2018

Goede keukenmachine, handig in gebruik :)

Oude mixer ging kapot en altijd al een kenwood willen hebben. Ben er blij mee! Veel mogelijkheden die je er extra bij kan kopen. Leuk dat de mixer er al bij zat.
jose akkermans26-05-2018

mooi ontwerp en makkelij in gebruik

is nu eens een machine die wat betreft prijs en kwaliteit hoog scoort zker gezien het vermogen van 1000 watt , hier kun je wat mee
Pluspunten
  • geluid bij vol vermogen valt reuze mee
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Monique20-05-2018

Top machine, hoog vermogen. Makkelijk in gebruik.

Goede machine. Ook super voor veel gebruik zoals in de professionele keuken. Extra accessoires zijn ook makkelijk in gebruik. Alles is goed schoon te maken en schoon te houden.
Pluspunten
  • Strak
  • Hoog vermogen
Minpunten
  • Hoog decibel bij hoogste stand
Anne marie04-01-2018

Degelijk apparaat

Alleen nog beslag gemaakt. Blijft wel veel beslag achter in de garde. Net veel hulpstukken uit te breiden. Mooi degelijk apparaat met makkelijke bediening.
Pluspunten
  • Veel hulpstukken
  • Degelijk en mooie uitstraling
Minpunten
  • Blijft veel beslag achter in de garde
  • Zware beslagkom, lastig onderop vast te houden
Laszlo29-12-2017

Prachtige efficiënte keukenmachine!

Het is een gat in de portomonnee, maar dan heb je ook wat. Prijs/kwaliteit verhouding is het absoluut waard! Sterke motor, houdt het goed vol bij langdurig gebruik en hij is ook nog is mooi om naar te kijken!
Petra24-12-2017

Fijn apparaat

Ik heb deze machine als vervanging gekregen voor mijn Kenwood die 21 jr dienst heeft gedaan, deze deed het nog wel maar veel herrie en de menghaken begonnen soort metaal af te geven. Ben heel blij met het nieuwe model
Pluspunten
  • Mengt goed
  • Makkelijk schoonmaken
Jesper14-12-2017

Mooi design

Mooie design van het apparaat. zeer goede actieprijs op wehkamp. veel mogelijkheden door uitbreidbaarheid.
Pluspunten
  • Design
W.C.F. Dijt25-11-2017

Kenwood oerdegelijk

ziet er degelijk uit, krachtige motor fijn in gebruik. Heb al eens eerder een kenwood mixer gehad (30 jaar) de klopper was defect en de fijn regeling was niet 100 % meer daarom hebben we besloten weer een kenwood te nemen (de oude was nog te gebruiken) daar we hem zeer veel gebruiken deze mooie nieuwe gekocht,en hopen er net zoveel plezier mee hebben.
Pluspunten
  • degelijk
  • gaat echt lang mee ook bij zwaarder werk
Minpunten
  • de lose (vaste) aansluitkabel
  • geen in al die jaren
Gerda14-11-2017

Degelijk

Gekocht omdat het in de familie zeer goed voldoet. Wordt volop gebruikt bij het bakken van taarten en het bereiden van gerechten. Maar ook zomers bij het maken van ijs.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Strakke vormgeving
Frans24-10-2017

Super Keukenmachine

Super keukenmachine, kan met diverse hulpstukken uitgebreid worden. Makkelijk in gebruik. Aanvaardbaar geluids-niveau.
  • Gemakkelijk regelbaar.
Ine van Liesout21-10-2017

Mooie uitstraling en krachtige motor

Deze keukenmachine heeft een mooie uitstraling en een krachtige motor. Moeiteloos verwerkt hij het deeg. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • voldoende power
Simone28-08-2017

Mooie mixer met vele mogelijkheden

Mooie mixer die elke cent waard is. Maakt niet veel herrie en kan alles aan. Ben er erg blij mee. Kan zelfs een ei goed kloppen.
Pluspunten
  • Design
  • Kleine dingen ook goed mixen
Esther14-05-2017

Chef

Dit is een zeer Mooie en degelijke keukenmachine die veel uitbreidingsmogelijkheden heeft. Heb hem nog maar een paar dagen maar supertreveden.