Kenwood KVC3110S Keukenmachine - 1000W - Zilver - Mixers
Top machine
Fantastische machine, hopelijk gaat hij net zolang als zijn Kenwood voorganger
deze was tenminste 35 jaar oud.
Pluspunten
- Krachtig
- Makkelijke bediening
- Duurzaam
voortaan gelijk een bekend merk kopen
Nog niet daadwerkelijk gebruikt maar maakt een veel betere, robuste indruk dan het apparaat dat we nu hebben. Met veel mogelijkheden die de goedkopere versie die we gebruikte ruim verslaat. Dus beter iets meer geld uitgeven voor een merk dat bekend staat om zijn goede apparatuur.
Pluspunten
- stevig
- alles metaal
Minpunten
- nog niet gevonden
Echt een aanrader - Echt een aanrader
De machine is superhandig voor mij, want ik maak bijna dagelijks verschillende degen en toetjes. Het apparaat is volledig gemaakt van staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Solide degelijke machine - Prijs meer dan waard!
Na uitgebreid onderzoek waarbij ik Kenwood modellen en andere merken heb verleken sprong dit model er bovenuit. De specificaties sloten vrijwel naadloos aan bij mijn wensen. Nu heb ik de machine een week in huis en voor 2 brooddegen en meerdere smoothies gebruikt. De machine is krachtig en komt kneed het deeg moeiteloos. De blender is groot waardoor je een grote hoeveelheid smoothie/shake in 1x kan maken. De machine is solide gebouwd en het scharnierpunt voelt ook stevig aan. De enige minpunten die ik tot nu toe heb kunnen vinden zijn dat de blender er vrij lastig op klikt en hij maakt veel geluid. Maar zover ik weet doen veel blenders dit, dus dat ervaar ik niet als storend. Bij het kneden van deeg is het geluid een heel stuk minder.
Ook erg prettig dat alle onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen.
Ik ben zeer tevreden met deze degelijke machine en zal hem veel gaan gebruiken. Aanrader!
Pluspunten
- Stevig gebouwd
- Grote RVS kom
- Alles mag in de vaatwasser
- Spatdeksel
- Mogelijkheden om veel accessoires toe te voegen
Minpunten
- Blender maakt veel geluid
- Blender klikt er iets moeilijker op
Ik wilde een echt fijn keukenmixer voor het kneden van deeg Pizzadeeg en brooddeeg. Daarnaast natuurlijk ook voor de luchtige zaken, zoals cake en gebak ik heb voornamelijk gekeken naar het materiaal Machine van metaal die ook nog eens lekker zwaar is. Dan stuitert die niet van je aanrecht af als je deeg aan het kneden bent. Met cakebeslag heb je daar sowieso gaan last van, maar met deeg is dat wel een puntje van aandacht. Dat deeg kneden gaat echt geweldig. Machine blijft keurig staan. De RVS kom is heel prettig. Met de bijgeleverde spatel ook makkelijk te legen. Door het spatscherm blijft de keuken netjes, dat is echt heel fijn. Dit is echt een aanrader.
Degelijk mixer
Degelijk product. Wordt ook door de professionals gebruikt
Pluspunten
- Sterk
- Krachtige motor
Mooi design en een fijne machine in gebruik
Mooi compleet en degelijke machine. Ook een mooie object om in de keuken te laten staan. Erg tevreden.
Pluspunten
- Degelijk
- Design
- Gebruiksgemak
- Prijs
Minpunten
- Plastic spatdeksel is kwetsbaar
- accessoires zijn prijzig
Zeer goed
Super machine voor een super prijs, snel veel uitbreidingen aanschaffen en meer lekkere dingen maken.
Pluspunten
- Degelijk
- Veel uitbreidingen
Minpunten
- Nog niet gevonden
Top apparaat
Super goede prijs-kwaliteitsverhouding. Top apparaat! Ik ben zeer tevreden !
Neemt letterlijk werk uit handen
Na de aankoop gaan gebruiken. Prima! De machine neemt je letterlijk veel werk uit handen. Brooddeeg goed gekneed, goed opgebold na de rijstijd. Duidelijke informatie over gebruik, maar sommige dingen (zoals hoe lang of op welke snelheid) moet je wel even in recepten opzoeken. Is ook wel weer leuk om te doen.
Pluspunten
- duidelijke gebruiksaanwijzing
- stevig robuuste machine
- trilt niet weg
Minpunten
- zelf details zoeken (hoe lang, welke snelheid)
Prima voor brood een cake, slagroom kan beter
Nu een halfjaar in bezit. Nog steeds erg tevreden; alleen slagroom kloppen zou beter kunnen. Er blijft ongeklopte room onderin de kom zitten. Waardoor de slagroom waterig blijft, dit zou voor mij verbeterd kunnen worden.
Pluspunten
- Heeft veel kracht
Minpunten
- vloeistoffen op de bodem blijven ongeklopt
- Cakemix niet altijd homogeen gemixt
Uitstekend apparaat
Prima product,stevig en solide, zeer tevreden, alleen jammer dat de blender van plasticglas is voorzien
Pluspunten
- Stevig
Minpunten
- Glas van de shaker is van plastic
Prijs-kwaliteitverhouding heel goed (vooral tov Kitchenaid). Degelijk materiaal, mooie look.
Bevalt goed
Solide machine voor veelvuldig gebruik en gebruiksvriendelijk. Niet te veel toeters en bellen eenvoudig.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Solide
Aanrader!
Dit keukenapparaat is zeer geschikt voor het echte werk; zwaar deeg en grote hoeveelheden. Blijft lekker stevig staan en gaat niet aan de wandel op het aanrecht. En nog fraai ook....
Pluspunten
- stevig
- krachtig
- veelzijdig & uitbreidbaar
- fraai
Minpunten
- zwaar
Ziet er geweldig uit en volgens mij heel goed in de keukenmachines. Ook mede door de cashback actie
Pluspunten
- Mooi
- design
- vermogen
Minpunten
- weinig standaard bij
Top Product. Veel mogelijkheden, solide gebouwd. Aanrader voor wie fan is van bakken en koken.
Pluspunten
- Solide
- Design
prijsprestatie verhouding prima
compleet geleverd
mooie uitbreidingsmogelijkheden
Pluspunten
- uitstraling
- gebruiksmogelijkheden
Bevalt goed
Ik heb het gekocht voor mijn dochter van 9 die houdt van bakken. Ze kan wel netjes bakken hiermee. Het is ook sterk genoeg om brood deeg lichtjes te kneden (bijv. foccattia)
Bevalt tot nu toe prima
Tot nu toe 1x gebruikt om beslag mee te maken. Handig in gebruik. Neemt al het beslag mee van de bodem. Garde kan indien nodig bijgesteld worden, heel fijn.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Looks
- Extra accessoires
Minpunten
- Prijs
Kenwood
mooi produkt , goed verpakt met cashback actie goedkoop. Leuke aanbieding , op nr 1 bij de consumentenbond etc. etc
Super keukenhulp
Ik heb al jaren een Kenwood Chef en ben er super tevreden mee. Nu is het tijd voor een nieuwe waarvan ik hoop dat hij me weer vele jaren tot dienst zal zijn,
Pluspunten
- Stil
- Veelzijdig
Minpunten
- Zwaar
Fijn!
Kan door reuma geen deeg meer kneden. Brooddeeg, appeltaart ... tijd niet gedaan. Nu dus wel. Duidelijke instructieboekjes, degelijk materiaal, in een handomdraai te gebruiken. Kan 'm niet tillen, maar schuiven gaat goed. Fijn!
Pluspunten
- degelijk materiaal
- makkelijk te schuiven
- geen kracht nodig om te gebruiken
Minpunten
- wel zwaar voor mijn reumahanden
Bevalt erg goed’
Perfect voor de keuken om te mixen, kneden of dingen op te kloppen! Hele fijne kwaliteit en fijn voor de accessoires te gebruiken!
Pluspunten
- Fijne afmetingen
- Werkt erg goed!
Top product
Doet precies wat je er van mag verwachten. Plastic onderdelen zijn een klein minpuntje.