ETNA CM244RVS - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart/RVS - Magnetrons

ETNA CM244RVS - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart/RVS
ETNA CM244RVS - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart/RVS
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 539,00 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244RVS - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Johan01-12-2025

Prima oven.

Werkt allemaal zoals het hoort. Het is wel even wennen aan de bediening, maar als je het eenmaal door hebt dan is het prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Tiptoetsen
Minpunten
  • Even wennen aan de bediening
RBRU27-11-2025

Zeer fijne en gebruiksvriendelijke combimagnetron

Zeer fijne en gebruiksvriendelijke combimagnetron Recent hebben wij de ETNA CM244RVS combimagnetron gekocht voor mijn schoonmoeder van 87 jaar, en we zijn hier erg tevreden over. De belangrijkste reden voor deze keuze was eenvoud. Ze wilde een apparaat dat overzichtelijk en makkelijk te bedienen is, zonder ingewikkelde menu’s of onnodige functies. Een groot pluspunt is dat haar buurvrouw exact hetzelfde model heeft. Dat geeft extra zekerheid: als er iets niet meteen duidelijk is, kunnen ze elkaar helpen. Dat was voor ons een ook een belangrijke factor bij de aankoop. De ervaringen in de praktijk zijn zeer positief. Het is een mooi, strak en degelijk apparaat met een eenvoudige bediening. De knoppen en instellingen zijn logisch ingericht, waardoor mijn schoonmoeder er snel mee overweg kon. Ze gebruikt de magnetron dagelijks en alles werkt zoals je mag verwachten: snel, gelijkmatig en betrouwbaar. Daarnaast is zij erg te spreken over het uiterlijk van de CM244RVS. Het apparaat ziet er netjes en modern uit, zonder overdreven luxe, precies goed voor een keuken waar gebruiksgemak voorop staat. Tot slot vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Voor een betaalbare prijs krijg je een degelijk en betrouwbaar apparaat dat doet wat het moet doen, zonder poespas. Voor ouderen – maar eigenlijk voor iedereen die eenvoud en betrouwbaarheid zoekt – is deze ETNA combimagnetron absoluut een aanrader.
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Programmas
Minpunten
  • icons wellicht wat klein
m******@c********14-10-2025

TOPPER

Een geweldige combi. Een aanrader simpel te bedienen. Even natuurlijk de gebruiksaanwijzing lezen.
Pluspunten
  • Simpel te bedienen
  • Mooie uitstraling
Minpunten
  • Geen glazen plaat bij de standaarduitrusting
l*************@o**********17-09-2025

Combi Magnetron

Prima en goed product
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Mooi
Gert B21-08-2025

Onze oude Etna Combimagnetron gaf de geest na 23 jaar , dus op zoek naar een nieuwe. De keuze was snel gemaakt , het moest weer een Etna worden. Combimagnetron CM244RVS s'avonds besteld en de volgende dag geleverd . Prima magnetron makkelijk in gebruik. Top!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
r***********@z*******05-08-2025
dit product is mooi en de prijs verhouding is ook uitstekend ben blij met dit product ik zou dit product ook aan anderen aanbevelen
m************@g********02-08-2025

Mijn beste aanschaf sinds jaren.

Ik had een goede combi magnetron nodig in mijn nieuwe keuken. ETNA CM244RVS bleek de meest geschikte voor mijn nieuwe indeling. De bijbehorende glazen bakplaat leek een bijkomstigheid, maar blijkt icm het ovenrooster een robuust en onmisbaar accessoire. Mijn eerste test met dit product was onmiddellijk geslaagd. Ook bakken zonder de magnetron functie is een feestje!
Pluspunten
  • Prestaties
  • Bedieningsgemak
Minpunten
  • Ik wil nu te vaak bakken!
n**********@i*********26-07-2025
Wat ik prettig vind aan dit apparaat is het gebruiksgemak. Zelfs zonder gebruiksaanwijzing kom je een heel eind. Daarnaast is het makkelijk te schoon te en ziet het apparaat er mooi uit! Ook grote ovenschalen passen. Ik ben zeer tevreden en raad dit product aan.
Gerard13-07-2025
Gekocht via Keukenloods ruime keuze. Gekozen voor Etna van dit type omdat:hij is ruim mooi simpele bediening. Ook de verlengde van 3 jaar is een mooie zekerheid.
f*********@s*********13-07-2025
het product ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit en de bediening is eenvoudig.
m************@h********26-06-2025

Etna combimagnetron CM244RVS

De bediening van dit apparaat is onverklaarbaar ingewikkeld. Kan dit niet véél simpeler en vooral logischer?
l*******@h**********29-04-2025

Problemen op lange termijn, afrader

In 2019 deze inbouw CM244RVS gekocht. Het eerste jaar deed hij het prima. Na een jaar begon hij uit te vallen. Viel allemaal binnen de garantieperiode dus 3 x kosteloos een servicemonteur langs geweest. Na elke reparatie waren de problemen kort verholpen maar na een tijdje viel hij telkens weer uit tijdens het gebruik. De monteur heeft tijdens de reparaties 3 keer het bedieningspaneel vervangen en vertelde me dat dit een bekend probleem was bij dit model. Toen de problemen na de 3e keer nóg niet verholpen waren kreeg ik in 2021 kosteloos een nieuw model. Goeie service. Nu is het 2025 en ook het nieuwe model valt sinds een jaar weer constant uit. In het begin viel hij af en toe uit maar nu kan ik geen magnetronmaaltijd meer opwarmen of de oven gebruiken zonder dat hij uit valt. Helaas nu wel buiten het garantietermijn. Ik ga nu voor een andere oven, en een ander merk. Ik raad dit model tus ten zeerste af.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Gaat kapot
o*********@z*******24-04-2025

De goede service en afspraken

Wat een geweldige service. Levering geheel volgens vooraf gestuurde planning. Keurige monteur die heel snel e.e.a. heeft geplaatst. Een tevreden klant
Pluspunten
  • Juiste afspraak
Minpunten
  • GEEN
j**********@g********20-04-2025

Prima product

Een mooi en eenvoudig te bedienen combi magnetron
Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Eenvoudig te installeren
S***************@g********30-03-2025
Door de geweldige service en montage van Etna erg te spreken over het prosuct
j***********@g********22-03-2025

Een tevreden klant en een fijn product

De combi magnetron aangeschaft vanwege dat de oude kapot was gegaan. Via keukenloods een nieuwe besteld, Etna CM244RVS. Pas net in gebruik en nu al tevreden over.het monteren e.d. was snel gefikst. de service en klant contact was heel netjes. Zeer tevreden kun je dus wel zeggen.
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Klantvriendelijk
Minpunten
  • -
  • -
j******@h******18-03-2025

Afrader !

Zeer slecht ervaren i.v.m. in 5 jaar 3x kapotte printplaat waarbij alles uitviel! Nooit meer !! Geef dan meer geld uit voor een A-klasse apparaat.
Pluspunten
Minpunten
  • gehele apparaat
  • gehele apparaat
Anne28-02-2025

Goed functionerende mooie oven!

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe ETNA oven-magnetron combi!! Sinds de dag dat hij is geïnstalleerd heb ik hem iedere dag gebruikt. Heel gemakkelijk te bedienen aan de hand van zowel druk- als draaiknoppen. Mooi design een een fijn rooster aan de binnenkant. Het enige minpuntje vind ik zelf het display met groene cijfers. Mijn eigen smaak is meer witte/zilveren cijfers. Maar dit is natuurlijk zeer persoonlijk.
  • Stevige kwaliteit
  • Werkt zeer goed
  • zowel oven als magnetron
  • Heel fijn handvat
  • Licht brandt wanneer iets in de oven staat
  • waardoor je naar binnen kunt kijken
Minpunten
  • Display is groen
  • is niet mijn smaak
j*************@t*********26-02-2025
De Combi-magnetron van Etna toont zeer degelijk en is redelijk geprijsd. Is gemakkelijk zelf te installeren. De bediening is ietwat omslachtig. Dat was bij de voorloper van Etna directer en daarmee gemakkelijker. Maar de combi-magnetron functioneert prima. Wij zijn tevreden.
c******@z************13-02-2025

Een aanrader

Onze oude Teka combimagnetron had na 17 jaar de geest gegeven. Deze Etna lijkt er veel op. We hebben hem nog maar een paar keer gebruikt en hij doet het goed, zowel met de magnetron als met de oven. Hij maakt niet zoveel lawaai als de "oude". Hij ziet er ook mooi uit. Misschien een klein minpuntje: het interne lampje geeft niet zo veel licht. Verder een prima apparaat, we zijn er blij mee.
Pluspunten
  • Mooi
  • maakt niet veel lawaai
Minpunten
  • lampje geeft niet veel licht
t*************@z*******10-02-2025
weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden, product was na 3 weken al stuk en heb anderhalve maand moeten wachten voor het gerepareerd was
a*******@p********02-01-2025

Fijn in gebruik!!!

Mooie uitvoering, ruim van binnen, eenvoudig te bedienen, snel op temperatuur, makkelijk te reinigen. Goede kwaliteits / prijsverhouding. Een echte aanrader! En niet te vergeten 5 jaar garantie!!!
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Mooie uitstraling
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • ?
  • ?
h****************@t************28-11-2024

Mag blijven

21 jaar heb ik een inbouwoven gehad. Versleten en mijn keuze viel op de Etna. Ik moest even wennen en heel goed de gebruiksaanwijzing lezen. Na een half jaar problemen. Gebeld met Etna waar ik te maken kreeg met twee ontzettend aardige dames. Binnen een week waren de problemen opgelost. Zij verdienen een tien met een griffel en een zoen van mij. Bedankt Etna
Pluspunten
  • Bakt heerlijk
Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing
r********@y********25-11-2024

Goed product hoeft niet duur te zijn.

Product zeer mooi uitstraling zelfs in 35 jaar oude keuken. Altijd eerst de handleiding lezen daarna is de bediening gebruiksvriendelijk. Als de nismaten goed zijn gegeven past het appparaat super. Zelfs iemand die niet handig is, is dit apparaat zelf goed te installeren. Groetjes Ray Vermaes
Pluspunten
  • Lichte toets bediening
  • Oven snel op temperatuur
  • Snoer is lekker lang
j**********@h********23-11-2024
5.0

Valse beloftes

5.0
Hoe betrouwbaar? Om voor verlenging van garantie in aanmerking te komen moet je naast product nummer ook serienummer en nog een nummer invullen. Die staan...achter of onder het apparaat. Handig als het apparaat al ingebouwd is. Ik hoop niet dat deze logica zich ook in de kwaliteit van het gevold wordt. Wat een flauwe actie!