ETNA CM244ZT - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart - Magnetrons

ETNA CM244ZT - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart
ETNA CM244ZT - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 539,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244ZT - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Theetie05-11-2025

ETNA combi-magnetron inbouw.

Door zowel in de Consumentengids als op Vergelijkingssites te kijken naar een goede combi-magnetron, kwam ik uit op ETNA. De bediening was in het begin heel erg wennen, zo anders dan onze vorige. Maar ik heb inmiddels bijna alle functies een keertje uitgetest en het werkt naar behoren. Het vermogen van de magnetron, 900 W, is ook prima en de oven verwarmt snel voor. Ook een mooi uiterlijk, een aanwinst in onze nieuwe keuken!
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • weinig knoppen
Minpunten
  • Redelijk prijzig
Fasna23-10-2025

Goed product kan ik zeker aanbevelen

Combimagnetron funcioneert goed, en eenvoudige bediening.
Pluspunten
  • Bediening
Minpunten
  • Niet
B****@w***************16-10-2025

Zeer tevreden over mijn ETNA apparatuur

Gekozen voor ETNA daar ik na 21 jaar nog steeds tevrede ben over mijn ETNA apparatuur wat ik al gebruikten
Pluspunten
  • Gaat lang mee
  • Nog geen problemen gehad na 21 jaar
Minpunten
  • -
  • -
b**********@h********11-10-2025
Heel fijn apparaat, makkelijk te bedienen, en duidelijke gebruikers informatle Heel blij mee
s***********@g********10-10-2025

zeker een aanrader

good reviews and good price
Pluspunten
  • easy to use
  • quiet
j***@z*******06-10-2025
Na een paar dagen gebruik gemaakt te hebben van de combi-magnetron voldoet deze geheel aan onze wensen.
i***@h*************27-09-2025
Echt een fantastisch, de Magnetron combi CM244ZT van Etna. Zo goed dat we voor in onze nieuwe woning weer dezelfde hebben aangeschaft. De oven is snel op temperatuur, het apparaat is gebruiksvriendelijk en doordat gerechten roteren is er sprake van een gelijkmatige garing.
J.v.l.06-09-2025

Gebruiks gemakkelijk

Na keurige uitleg in winkel en aanbevolen door kennissen deze inbouw combi magnetron gekocht. Na uitproberen nu super tevreden qua instellingen en resultaat. Gebruiks gemak zonder noemenswaardig bijgeluiden. Door prijs/kwaliteit verhouding kan ik deze combinatie aanbevelen.
Pluspunten
  • Opwarmen
  • Bakken
Minpunten
  • Geen bakplaat
Peter 04-09-2025

Prima aanrader

Uit gekozen om zijn vormgeving en bedienings mogelijk heden. Het eten kwam perfect uit de grill/oven
Pluspunten
  • Gemak
  • Snel klaar
W9SI02-09-2025

Prachtige Etna combi-magnetron

Fijne, zeer makkelijk te bedienbare combi-magnetron. Mooie vormgeving. Zeer snel geleverd. Erg blij met deze aankoop
Pluspunten
  • Makkelij/eenvoudig te bedienen
  • Mooie vormgeving
r*********@h**********29-08-2025

Etna de beste!

Geweldig apparaat! Veel functies en mogelijkheden. Voor mij nooit meer iets anders dan een Etna!
Pluspunten
  • Mooie look
  • Veel functies en mogelijkheden
n************@u*********27-08-2025

Mooie inbouw combi magnetron

Mooie zwarte combi magnetron met eenvoudige bediening, Makkelijk om zelf in te bouwen en aan te sluiten. Werkt naar behoren. Aantrekkelijke prijs !
Pluspunten
  • Eenvoudig om zelf aan te sluiten.
  • Makkelijke bediening
  • Aantrekkelijke prijs !
F**************@g********05-08-2025
Goed product makkelijk in gebruik erbij een reparatie snel en deskundig opgelost top
Pluspunten
  • Simpel bediening
  • Draai platonische
x*********@c********01-07-2025
Prima combi magnetron. Mooie vormgeving, makkelijk te bedienen en doet wat het moet doen. Ik ben tevreden :-)
e********@g********27-06-2025

Handig in gebruik

De combi oven hebben wij gezien en gebruikt in een vakantiehuisje daar waren wij erg tevreden over en zochten er nog een combi voor thuis. Daarom was de keuze ook snel gemaakt. De prijs en kwaliteit is echt prima. Hij is niet in een te hoge prijs klasse waardoor het aankopen ervan ook te doen is.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Goed in gebruik
  • Mooi uiterlijk
  • Niet te veel knopjes
robi****@gmail.com13-06-2025

Na 12 jaar hetzelfde model gekocht ivm volle tevredenheid.

Hadden deze combimagnetron reeds 12 jaar in ons bezit (RVS-model) en was aan vervanging toe. Hebben nu hetzelfde model gekocht in het zwart, die we nu 2 weken in ons bezit hebben. Deze wordt inmiddels ook weer zeer intensief gebruikt. Zijn er weer zeer tevreden mee.
Pluspunten
  • Gebruikersvriendelijk
  • Prijs/kwaliteit
Karin30-05-2025

Topproduct

Prijskwaliteit is top! Functionaliteit gemakkelijk en supergoed! Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Prijskwaliteit is top
  • Werkt prima
Jay05-05-2025
5.0

Slechte oven

5.0
Niet echt bedieningsvriendelijk. Weinig programma's. Echt een budget oven. Ik persoonlijk word hem nooit kopen. Ook dat je maar tot 230 graden kan, is niet echt handig om te bakken.
Pluspunten
  • Hij doet wat hij moet doen
Minpunten
  • 230 graden
  • Weinig programma's
  • Slechte interface
S************@g********08-04-2025

Zeker een aanrader.

Mooie en makkelijk in gebruik. Goede prijs en kwaliteits verhouding. Staat mooi in de keuken.
b******@k*********04-04-2025

Geweldige combi/magnetron

Combi/Magnetron. Mooi apparaat, voldoet aan alle verwachtingen. Heel blij mee!
Pluspunten
  • Fijn apparaat
  • Mooi in de inbouwkeuken
b******@k*********31-03-2025

Combimagnetron

Mooie combimagnetron van Etna. Even moeten zoeken hoe hij werkt. Gaat goed, heel blij ermee!
Pluspunten
  • Fijn apparaat
  • Mooi in de inbouwkeuken
p****************@g********06-03-2025

Mooie Geweldige fijne Combi-oven

Geweldige combi-oven , gemakkelijk te bedienen met voldoende programma's Een Aanrader!!
Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Bediening simpel
  • Prijs verhouding
Minpunten
  • Nvt
  • Nvt
w*****@o********22-02-2025
Bevalt prima zeer goede uitleg gehad hij werkt priema en mooien uitstraling goed aan te bevelen
d******@d*******09-02-2025

Bevalt goed en kan het aanbevelen.

ETNA Duidelijke beschrijving en makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Beschrijving Nederlands
  • Goed bedienbaar.
Minpunten
  • Montage heb je enige kennis nodig
b***************@g********03-02-2025
DO NOT BUY. I had problems with this since the beginning: they replace the complete equipment, than 4 months latter they replaced the fan. After 5 months of the repair, it's turning on and off by itself. it was SIX MONTHS AGO, and they COULD NOT FIX IT, they went to my house THREE TIMES, with the WRONG spare part... and until now, ITS NOT FIXED. The worst after sales, rude, not helpful, you call then asking for an update, and they never know when it will take place, only give excuses for not repairing it, they schedule the day for the technician without consulting and it's IMPOSSIBLE to change in their terrible website... And they do not offer me an option for that, it's always that I need to wait.